sunnuntai 14. toukokuuta 2017

kiitos äiti

by jovencuba
Tekijä: Harold Cardenas Lema
Äidit vaaransivat lapsensa suvereniteettia tässä maassa, joka on osallistunut jokaiseen vaarallisen teon ja ei nukkunut sinä yönä odottaa rakkaansa.
Joita ei aina odottaa tunnustamista, jotkut unohtaa historian, toiset väärin, kun äidin rakkaus voisi niitä enemmän kuin velvollisuus. Äidit olivat vapaaehtoisia ja miliisi työtä.
Niille, jotka söivät vain vähän tai ei mitään aikana erityistä aikana, että meillä oli enemmän. Jokaisella työpäivä heillä on nöyrä palkkaa ja he onnistuvat pitämään yllä kotiin.
Niille, jotka yhä uskovat, että odottaessamme maailmaa parempaan on mahdollinen, ja taistella sen. Erityinen onnittelut kaikille.
Ja ne, jotka jäävät ulkopuolelle tätä listaa myös, että äitiys on rakkauden teko, joka ei erottele ideologioita tai rajoja. Onnittelut äidit, ei tule koskaan olemaan tarpeeksi sanoa kiitos, anna takaisin joka päivä vähän tuon rakkauden, ja jopa jatkuvat velkaa.
jovencuba | 14 toukokuu 2017 klo 08:00 | Tunnisteet: päivä , äidit | Luokat: 2017 , Pääkirjoitus , Stories sunnuntai , yhteiskunta | URL: http://wp.me/pRuWw-4i0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti