keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Golfkentillä Kuubassa

by jovencuba
Tekijä: Rodolfo Castillo Alpizar
Hän oli ensimmäinen salaa. Opimme, saimme tietää, että koska jotkut ystävät ei saada meille tietoa muista maista.
Sitten hänet tippua, jotta valmistettaisiin mielissä. Ihmisille ulkopuolella on kuitenkin päädytty uuteen todellisuuteen. Nyt on äänekkäästi: Tiedot mennessä NTV sunnuntaina keskipäivällä, maksimi katsojamäärät.
Super Rumble kurssit Kuubassa!
Hyvin yksityiskohtaisesti ja jopa haastatteluja. Vain he eivät sano kuinka monta osallistujaa ovat La Cuevita, La Jata tai Pogolotti.
Silti kuiskaa kuitenkin rakentamisen golfkenttiä. vain varoittaa meitä rakennetaan, koska Kuuba on ainoa 18-reikäinen, toiset pieniä.
Samaa reittiä, joka opittiin mestaruuskilpailut Kuubassa on vuotaa uutisia, esimerkiksi miljonäärit, että maa joutuu turvautumaan rakentaa uusia golfkenttiä lainoja. Mutta se julkaisee jotain, se ei tee paljon tarvitaan salaisuuden. Esimerkiksi 28. maaliskuuta, Kuuban uutistoimisto julkaissut verkkosivuillaan:
"Kuuba on hyväksynyt yhteisyrityksen Espanjan kehittää, Pinar del Rion alueella Punta Colorada, kiinteistöjen monimutkainen liittyvän toiminnan golf, jonka mukaan laajennus on yksi suurimmista Latinalaisessa Amerikassa."
Tämä ei ole mitään "Campito", mutta yksi suurimmista Latinalaisessa Amerikassa. Kuubalaiset eivät vaeltaneet hölynpölyä.
Kuten ulkomainen velka kasvaa ansiosta tätä asiaa ei kannata kasvatuksesta: Älä ole niin paljon!
(Toivottavasti Punta Colorada ole mitään luonnonsuojelualue, koska mieluummin denaturoitava).
Jos katsomme Wikipedian opimme rakentaa golfkenttä mitään ompelu ja laulua, materiaalien laatua, laitteiden huolto- ja sertifikaatit, jotka on saatava muun muassa vaatimukset.
Se ei ollut mitään silmää!
On käynyt ilmi, mukaan ympäristönsuojelijat, "golfkenttä 18 reikää kuluttaa niin paljon vettä kuin kaupunki kaksisataa tuhatta asukasta." Lisäksi "On arvioitu, että vuotuinen ylläpitokustannukset golfkenttä vaihtelee 400000 ja 2 miljoonaa euroa vuodessa, olettaen keskiarvo on työllistää 30 työntekijää."
 (Lähde:  Rebellion tiistaina Maaliskuu 31 , 2015).
Se ei ole mitään!
Ja se kaikki, koska joka päivä saamme kuulla juuri mitään sadetta Kuubassa, että padot ovat masentunut (heille ... ja kuka ei!), Jne Soita meille joka päivä säästää vettä (vaikka se maksaa sievoinen summa ostaa sinun täytyy poistaa yhden vuoto), me ilmoitettava poikkeustoimista tässä paikassa tai selviytyä.
Lyhyesti sanottuna olemme veden hälytyksen.
On miten luoda yli kymmenen golfkenttää, suuri kuluttajien vettä yhdistettynä kuivuudesta? ¿Kierrätetty jätevesi käytetään? ¿Tehokkaat suolojen poistaminen kasveja tuodaan?
Ja että paljon uutta velkaa merkitsee maan?
Olen pahoillani olla taloustieteilijä vakuuttaa minulle, että kaikki on kunnossa myös ansiosta investointeja golfkentät maan taloudellinen tilanne paranee huomattavasti Kuuba ... ja ehkä jopa pääsee ulos kehittymättömyyden!
Ja ihmiset Jata, La Cuevita ja Pogolotti joutua Mestarien kursseja, koska nämä investoinnit ajatellut niitä ...
Nyt vain materiaalin elementin (kuivuus, velkaantumisaste) on pelissä?
Entä ideologinen elementti?
Ei kauan sitten, oli meteli yli kuvan kuubalaisessa talossa katseli Amerikan lippua kelluva. Lisäksi provokaattori kelpasi ajaa Amerikan lippua vappuna.
Historian Yhdysvaltain ja Kuuban suhteet ovat täynnä oikeuttavat seikat, miksi valtaosa ihmisistä torjuvasti mielenosoitukset rakkaudesta Yhdysvalloissa.
Todellisuudessa nämä kaksi näyttelyä eivät merkitse mitään. Ei tee meistä läpäisevä ideologia Yhdysvalloissa, eikä meidät heidän tapojaan ja ajattelu- tai perinteiden (olivatpa ne hyviä tai huonoja, ei ole väliä, eivät heidän, ei meidän). Miljoonat kuubalaiset, mukaan lukien ne, jotka eivät jaa nykyistä luonnosta maata ovat patriootteja sydän ja ei muuttaisi sen lipun mihinkään muuhun.
Se merkitsee paljon, mutta:
a) joilla on jo kouluja, joissa lapset, ohjaavat niiden opettajien ja suostumuksella vanhempiensa, pukeutua Halloween ja juhlia kuin amerikkalaiset lapset,
b) että kouluissa lapset, jotka oppivat lukemaan tämän kurssin pitänyt saada oman pään, juhlia, tavallista muurauslasta amerikkalaisissa kouluissa. (Puvut, että hänen vanhempansa oli jotenkin saada, tietenkin). Tämä oli tutkimus; on täysin mahdollista, että tästä lähtien kaikki asteikko Kuubassa tehty amerikkalainen tyyli.
Täydellisyyden, se lainaa entistä maahan, ja akuutein veteen liittyviä ongelmia, "suosiosta" käytännössä golf, toinen amerikkalainen mukautettuja (vaikka me tiedämme, se ei ole "työväestöä", jotka viettävät noin tuhat dollaria osallistua mestaruus, tai joilla on tarpeeksi rahaa ostaa tarvittavat laitteet koulutus).
Ja golf on nimenomaan urheilua, joka vuosikymmenien ajan johtajamme ovat opettaneet meille symboli Amerikassa suuren magnates. Ei Lincoln, mutta leikkaus, jonka Martí pelkäsivät.
jovencuba | 31 toukokuu 2017 klo 09:19 | Tunnisteet: kuuba , golf | Luokat: 2017 , Sociedad | URL: http://wp.me/pRuWw-4k3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti