torstai 18. toukokuuta 2017

Harmaa niin tumma

by jovencuba
Tekijä: Javier Ortiz
Vääristelyä Kuuban historia on harjoitus epäsovinnainen sodankäynnissä. Se on myös käytäntö, jotka tarvitsevat kierre tapahtumia, ohi tai äskettäinen, jotka sopivat heidän striktuurat. Vihollinen manipuloi eilen vääristää läsnä.
 Ensimmäisellä vuosisadalla, Johannes evankelista laittaa suuhun Jesús de Nazaret .. "Totuus tekee teistä vapaita" Todellisuudessa ymmärtää tiedon, selventää, mitä on ja ei ole Kuubassa, keskustella ja analysoida kansallisten historia on melkein yhtä tärkeää kuin puhuminen entistä tärkeämpää, kun Obama pyysi meitä päästämään hänet takaisin.
Poistamaan harmaasävy ja laittaa kaiken mustavalkoisena on toisen resurssin yksinkertaistaa ja pettää. Yliopistossa Havana, Kuuba Historia opetti minulle nelivärinen, avoin kaunistelematta rinnassa. Kuvittele hämmästyksekseni kun veteraani opettaja kertoi meille poliittinen teko Blas Roca, Lázaro Peña Fulgencio Batista antoi samanlaisia puheita (ymmärtämiseen kommunistien ja suosittu sosialistipuolue viimeinen diktaattori Kuuba aikana 40s, riittää että lukea, mitä hän sanoi Carlos Rafael Rodríguez hänen Miksi "Batista ministeri"? ).
Mitä se olisi kuka, missä tilanteissa on manipulointia, ja pikkumainen. Vuonna 1965 Fidel sanoi : "Muuten kerännyt kaikki arvoisia miesten tämän maan pitkällä taistelussa on kuollut monia ansaitsee tämän maan miehistä ensimmäisen eivät marxilais-leninistit Carlos Manuel de Céspedes ei ollut, .. Martí ei ollut, koska tuolloin, jossa hän asui ja historialliset olosuhteet, joissa niiden upea taistelu ei vakavasti sitä toistui. sitten olisi ollut kuin niitä, ne nyt olisivat olleet kuin me! koska määritetyn kaikenikäisille se oli vallankumouksellinen henki kansamme, tehtävä joka hetki kansamme.
Kuuba asuu kun hän voi löytää historiallisia yhtäläisyyksiä väitteitä tai voimalla.Terveellisin asia on että on " tunne historiaa ", että voimaa poissa esimerkiksi kokoomuksen valitettavasti verrattuna normalisointi Kuuban ja Yhdysvaltojen kanssa sopimus on Zanjón .
Jos sen sijaan päivässä kampanjan, sankarit itsenäisyyden olisi ollut blogeja, mitä lukijat ajatteli oli post jossa Martí kirjoitti "Maceo hallitus on toinen ajatus: kokous kenraalien komennossa, heidän edustajansa, -ja pääsihteeristö: kansa, siis ja kaikki kaupat se, joka luo ja elävöittää armeijan sihteeristönä armeijan".
Extreme ekstrapoloinnit, kuten ennenkin, on kätevä huijarit, opportunisteja ja ilkeitä. Katso historiaa kaikessa syvyys on epämiellyttävä niille, jotka prostituoituina mielensä liikuntaa.
jovencuba | 15 toukokuu 2017 klo 09:10 | Tunnisteet: historia , manipulointi | Luokat: 2017 , Javier Ortiz , politiikka | URL: http://wp.me/pRuWw-4i6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti