torstai 18. toukokuuta 2017

esimerkit

by jovencuba
Tekijä: Osmany Sánchez
Kiista on osa Kuuban todellisuutta. Tuottaa mitä tahansa aihetta, urheilusta, kulttuuri- politiikan, talouden ... no ehkä helpompi on sanoa, mitä asioita ei synny. Eilen puhuttiin paradigmoja vuonna LJC ja tänään haluan että annan lausunnon asiasta.
Nämä eivät ole aikoja, jolloin kaikkien koulujen oli hyvät opettajat ja jos voimme muistaa nimen opettajamme ensisijainen tai toissijainen, se johtuu siitä, että jollain tapaa merkitty elämäämme. Silloinkin meillä oli Internetin sosiaalisen verkostoitumisen paketti ... muutenkin verrata historiallisia hetkiä tai sukupolvien on hyvin vaikeaa ja riski tehdä kulkee epätarkkuuksia.
Ensimmäisessä paradigma lastemme meidän on oltava itse .
Palkkani ei saavuta me-, joka ei ole uutiset- mutta päivä tyttäreni tuli kotiin salkku löysi tien yli neljäsataa pesoa, ei kertonut hänelle, että olisimme meitä, mutta me palaisi. Yksinkertainen ele voi merkitä elämää.
Meidän nuoret ovat seuraajia Messi tai Cristiano Ronaldo ei tarkoita, että ne hävitetään tai pysty ihailemaan meidän urheilija, joka tosiasiallisesti noudatetaan muualla. Varmasti jäsenten sukupolven satavuotisjuhla keräsivät postikortit huomattavien leaguers tai osallistumalla Kuuban Professional League ja me kaikki tiedämme, mitä he pystyivät.
Eilen teki kommentteja kuten: " Kuubassa asut historiaan tai tulevan pitkän - aikavälin hankkeita " eikä rento, että mitä sanella matriiseja lausunnon. Kuuban lääkärit, jotka ovat valmiita vaarantamaan henkensä pelastaakseen muita tuhansia kilometrejä Kuuba ovat paradigmoja seurata. Viisi liian. Ne ovat hedelmiä vallankumouksen ja nykyisen, ei menneisyydessä tai kaukana tulevaisuudessa.
Mielestäni ongelma ei ole se, että meillä on paradigmojen Mielestäni meillä on monia, mutta emme ole onnistuneet tekemään niistä esimerkkitapauksia. Meidän nuoret näkevät reguetonero paksu kultaketjuja 23 ja M kuin kova kaveri, mutta lääkäri, joka vaarantaa elämänsä näkyy vain uutisia.
Paradigmoja ovat myös rakennettu . Mutta ei manipuloimalla esimerkkejä. Presidentti FEU koulussani teemme kasvun prosessi joukkoon Kuuban kommunistinen puolue. Kun ydin kysyttiin, miksi hän oli kiinnostunut liittymään joukkoon PCC, hän sanoi heidän vanhempansa ovat jäsenille sekä niille periaatteet inculcated hänet talosta.
Jos meidän lääkäreitä, taiteilijoita tai urheilijoita tunnustettu maailmanlaajuisesti. Jos jäsenet Henry Reeve prikaatin mennä Afrikkaan pelastaa ihmishenkiä vaarantaen oman. Jos viisi vangittiin 16 vuotta eivät antaudu. Jos nuoret kuten Omar haluavat bileisiin opiskelijat polkua vanhempiensa ja auttaa rakentamaan maata paremmin joka päivä, niin olen rauhallinen.
Jos kansamme ovat vuosikymmeniä olleet vastustavat paineet maailman n tehokkain maa, niin en välitä. Lapseni tulee kasvamaan jopa seuraavat paradigmat; on minulle jotta ne esiin.
Ottaa yhteyttä kirjailija: jimmy@umcc.cu Twitter: @JimmydeCuba
jovencuba | 17 toukokuu 2017 kello 10:39 | Tunnisteet: esimerkki , malli , paradigma , yhteiskunta | Luokat: 2017 , Osmany Sánchez Roque , yhteiskunta | URL: http://wp.me/sRuWw-ejemplos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti