tiistai 30. toukokuuta 2017

tärkein
Ukraina nimet edellytykset Minsk sopimusten poliittisten osa täytäntöönpanon
26. toukokuuta 2017 14:00
Ukraina on esittänyt ehtoja, joiden noudattamista se vaatii sen edellytykset täyttävä poliittinen määräykset 2014 ja 2015 Minskissä sopimukset selvityksestä aseellinen konflikti itäisessä Ukrainassa, Daria Olifer, lehdistön sihteeri Ukrainan täysivaltaisen lähettilääksi Minskin neuvottelut sanoi Twitterissä.
Lue lisää
Venäjän asevoimien saavuttanut strategiset tasa Naton kanssa - Venäjän puolustusministeri
25. toukokuuta 2017 21:01
Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu viestitti keskiviikkona, että Venäjä on onnistunut saavuttamaan strategiset tasa Naton kanssa, huolimatta siitä, että se käyttää puolustukseen paljon vähemmän kuin Yhdysvalloissa. Tuloksia puheen hallituksen istunnon ylähuone Venäjän parlamentin, Shoigu korosti, että Venäjä kuluttaa 11 kertaa vähemmän kuin Yhdysvalloissa puolustukseen ja kolmasosa Kiinan puolustusmenot.
Lue lisää
Vuotanut asiakirjat: Ukrainan ilmavoimat ampui alas MH17 - vahvistaa salaliitto ja syyllisyys
24. toukokuuta 2017 20:56
Todella Sensaatiomainen uusi dokumentti vuotaa vahvistaa Kiovan suoraan vastuussa ampumalla alas Malesian Airlinesin lento MH17 vuonna Donbass 17. heinäkuuta 2014. Ukrainan huippusalaisia ​​viralliset asiakirjat osoittavat meille, että Ukrainan turvallisuuspalvelu (SBU) käskettiin piilottaa kaikki todisteita Ukrainan vastuu ja erityisesti kaikki mikä voi osoittautua Ukrainan ilmavoimien osallistuminen toteutetaan salainen valtioterrorismia toimintaa.
Lue lisää
Poroshenko aikoo nimetä Krimille
23. toukokuuta 2017 16:22
Pjotr ​​Poroshenko sanoi, että ilman suostumusta Krimin asukkaat, valtaosa jotka ovat venäläisiä, niemen julistetaan, että Verhovna Rada "Krimin tataari autonomiaa."
Ukrainan presidentti sanoi kokouksessa Kiovassa, omistettu vuosipäivää tataarien karkottamiseen Krimin aikana Suuren isänmaallisen sodan.
Lue lisää
Poroshenko pakenee ihmisten huutavan 'Valehtelija'
22. toukokuuta 2017 12:31
Video ilmestyi internetissä, jossa Ukrainan presidentin Pjotr ​​Poroshenko poistuu alueelta National Historical ja Memorial Reserve "Bykovnyansk hautoja", alla pilli ihmisiä huutaen hänen jälkeensä: "Häpeä!", "Valehtelija!".
Lue lisää
Puolustus
Jälkimainingeissa Ukrainan kuoret Pohjois Donetsk [VIDEO]
23. toukokuuta 2017 20:41
Ukrainan asevoimat kuoritut siviili piirin Severne Donetsk (Northern Donetsk) maanantaina tykistön. Siviilikriisinhallinnan talot vaurioituivat pahoin suurikaliiperisia kuoret. Video näyttää jälkimainingeissa alkaen uusimman Ukrainan aggressiota.
Doni Uutistoimisto
Video: Ministry of Information, 05.22.2017
Lue lisää
Nainen haavoittui Ukrainan joukkoja kuori Donetsk
22. toukokuuta 2017 13:01
Siviili haavoittui Spartak kylässä pohjoisella esikaupunkialueella Donetsk seurauksena on kuorinnasta Ukrainan voimat, raportoi DPR operatiivisen johdon.
"Kylässä Spartak puolesta Oktyabrskaya Street, 50, siviili haavoittui AFU kuoret", sanoi Command edustaja.
Kertoman, naisen tilasta oli tyydyttävä.
Doni Uutistoimisto 
Lue lisää
Ukrainan voimat käynnistää yli 2000 kuoret päälle DPR alueella yli viime viikolla
19. toukokuuta 2017 18:27
Kuluneen viikon ukrainalaiset olisivat syyllistyneet 324 tulitaukorikkomuksiin käynnistää 2, 146 kuoret ja laasti kierrosta päälle DPR alueelle, raportoi DPR Johtokeskusyksikkö varakansleri komentaja, Eduard Basurin.
”Kaikkiaan viime viikon vihollinen sitoutunut 324 tulitauon loukkaukset ja lanseerattiin tasavallan alueella 2146 laasti kierrosta, tankki ja kranaatteja ja ammuksia”, sanoi Basurin.
Lue lisää
Ukrainan voimat kuoret Frunze paikkakunnalla, LPR [VIDEO]
May 17, 2017 21:42
Zrunze kylä Lugansk kansantasavallassa oli kuoritut Ukrainan ohjattu Panssarintorjuntaohjus. Alexander Mazeikin, johtaja LPR Kansan miliisin lehdistöpalvelu raportteja kohtauksen.
"Paikkakunnalla Frunze on kadun Neuvostojen seurauksena Ukrainan joukkojen pommitukset, katon, ikkunoiden ja kaasun linja talon № 135 vaurioitui pahoin. Pommittamisen suoritettiin anti tankki ohjus" Mazeikin sanoi.
Doni Uutistoimisto
Lue lisää
Report: Ukraina kuoritut Donetsk - Yksi talo tuhoutui, pikkutyttö ja äiti loukkaantui [VIDEO]
May 10, 2017 21:18
Klo 3:30 viime yönä, koska kostaa juhlintaan Voitonpäivä, Ukrainan armeija on voimakkaasti kuoritut kanssa säiliöiden Kuibychevsky alueella Donetsk. Seurauksena tästä kuoret, yksi talo vaurioitui, toinen tuhoutui täysin, ja puolet perheen, joka asui täällä loukkaantui.
Lue lisää
Donbass Life
Escalation jatkuu Donbass, ja siviilit maksavat sen hinnan [VIDEO]
22. toukokuuta 2017 21:39
Viimeisten 24 tunnin Ukrainan armeija on rikkonut 63 kertaa tulitauon , ja kuoritut 22 paikkakunnilla Donetskin kansantasavallan (DPR). Intensiivisin pommituksia tehtiin vastaan Yasinovataya, Spartak, Dokuchaevsk ja Kuibyshevsky ja Pietarin piirit Donetsk.
Lue lisää
LPR omistaa sotilaallinen paraati ja Immortal rykmentti maaliskuuta (KUVAT)
May 09, 2017 19:32
Sotilaallinen paraati, omistettu 72. vuosipäivää voiton Suuren isänmaallisen sodan, pidettiin Teatralnaya aukiolla keskustassa Lugansk.
Paraati osallistui noin 1200 sotilashenkilöä ja lainvalvontaviranomaisille on LPR, ministeriö hätätilanteet, ja kadettien.
Lue lisää
Donetsk omistaa sotilaallinen paraati merkintä 72. WWII Voitonpäivä vuotta [KUVAT JA VIDEO]
May 09, 2017 17:53
Donetskin kansantasavalta (DPR) on juhlinut 72 toinenvuosipäivä voiton fasisti Saksassa laajamittainen sotilaallinen paraati.
Tapahtuma järjestettiin Keski kaupunginosa. Seitsemäntoista jalka paraati joukkueet ja yli viisikymmentä yksikköä asevarusteluun käveli pitkin pääkatua.  
Lue lisää
15000 DPR asukkaat kokoontuivat legendaarisella Saur-Mogila kumpu Victory aattona
May 08, 2017 16:49
Juhlat, kun 72. vuosipäivää Victory Neuvostoliiton yli fasistisen Saksan alkoi tänään alueella Saur-Mogila muistomerkki monimutkainen lähellä kaupungin Šahtjorsk itään Donetskin kansantasavallan.
Lue lisää
Aktivistit Italiasta kävi Donetskin kansantasavalta [TV TOIMINTAKERTOMUS]
21 huhtikuu 2017 22:43
Italian sosiaalisen aktivisteja kävi DPR. ”Cantiere Laboratorio” organisaation presidentti, Vittorio Gigliotti, ja johtaja ”Speranza” kulttuuriyhdistys, Irina Vehoreva, mukana oli DPR Johtokeskusyksikkö Vice komentaja, Eduard Basurin. 
Tutustuivat ratajohtoon todistamassa tuhot sitä pitkin. 
Lue lisää
muut
Venäjä: Naton suhteet syvin kriisi sitten kylmän sodan
27. toukokuuta 2017 17:10
Venäjä varoittaa Nato vastaan ​​sotilaallista kertyminen pitkin itärajan. Moskova kehottaa Natoa lopettamaan yrittää rakentaa suhteita Venäjään hengessä vastakkainasettelun aikakauden, kunnes se on liian myöhäistä, ulkoministeriö sanoi lausunnossaan perjantaina.
Ministeriö sanoi "tässä vaiheessa Venäjän ja Naton suhteet ovat syvimmässä kriisissä sitten kylmän sodan."
Lue lisää
Venäjän asevoimien saavuttanut strategiset tasa Naton kanssa - Venäjän puolustusministeri
25. toukokuuta 2017 21:01
Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu viestitti keskiviikkona, että Venäjä on onnistunut saavuttamaan strategiset tasa Naton kanssa, huolimatta siitä, että se käyttää puolustukseen paljon vähemmän kuin Yhdysvalloissa. Tuloksia puheen hallituksen istunnon ylähuone Venäjän parlamentin, Shoigu korosti, että Venäjä kuluttaa 11 kertaa vähemmän kuin Yhdysvalloissa puolustukseen ja kolmasosa Kiinan puolustusmenot.
Lue lisää
Enemmistön tahtoon pitää Serbian pois Nato - Serbian pääministerin
22. toukokuuta 2017 22:07
Jos Serbia liittyi Natoon, se ratkaisisi monia asioita, mutta se myös luo särön yhteiskunnassa, joka kestää vuosikymmeniä, sillä 75% maan väestöstä ei tue Nato-jäsenyyttä, Serbian pääministerin Aleksandar Vucic sanoi maanantaina.
Samalla huomioon opiskelijoiden, hän selitti, että "liittymällä Natoon, Serbia olisi ratkaissut huomattavan monia kysymyksiä, että se on joutunut sen, mutta se olisi ollut tahtoa vastaan ​​75% ihmisistä."
Lue lisää
Top turvallisuus virallinen "mitään mahdollisuutta väri vallankumouksen Venäjän
Toukokuu 21, 2017 19:08
Venäjän valvovat tilanne maassa eikä salli 'väri vallankumous' skenaario suunnitteleman maiden erityisiä palveluja, kertoo sihteeri turvallisuusneuvoston Nikolay Patrushev. Tämä oli raportoinut RT News .
Lue lisää
Syyria: 'Yhdysvaltain johtama liittouma hyökkäsi asemiaan' - Venäjä: 'täysin mahdoton hyväksyä'
19. toukokuuta 2017 17:39
Yhdysvaltain johtama koalitio antanut ilmaisku torstaina Syyrian armeijan kantoja al-TANF tien Homs maakunnassa, uutistoimisto SANA lainasi Syyrian komennon sanoneen perjantaina.
"Syyria armeija on ainoa laillinen voima taistelevat terrori ryhmittymiä alueella Syyrian tuella sen liittolaisten ja mikään osapuoli lainkaan ole oikeutta rajoittaa sen sotilasoperaatioon," julkilausuman sanoo.
Lue lisää
Don bass  I ANSAINVÄLINEN uutistoimisto &  Don EtSK: lla  I ANSAINVÄLINEN lehdistökeskus
DPR, Donetsk, Artema st. 97, 320
puh:  +38 066 011 24 31, +38 073 447 81 14, 071 30 50 659
sähköposti:  info@dnipress.com ,  skype:  dnipress,  facebook:  dnipress

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti