tiistai 30. toukokuuta 2017

¿Brain Robbery tai lahjan?

by jovencuba
Tekijä: Joe Michel Lopez
On tunnettua, että on olemassa sotaa maamme Yhdysvaltain hallituksen vaan purukumia suojella itseämme kylmällä ei ratkaise halua sisäisiä ongelmia.
Ei ole mikään salaisuus, että korkeasti koulutetun henkilöstön, joka muodostaa Kuubassa on vielä kaukana saa palkkaa suhteessa sosialistisia periaatteita (kustakin kykyjensä mukaan jokaiselle mukaan hänen panos). Vaikeinta ei ole, että se ei ole selvää, kuka tarvitse näitä työntekijöitä palaamaan asumaan työssään (tuottavina jo paljon), vain he kysyivät luottamusta. Luottamus ja voimia jatkaa antaa (jotka H tai B jatkaa posibilitándoselo), mutta aina paineen alla, että luottamus ei auta meitä objektiivisesti suunnittelemaan luomisen ja tyytyväisyyttä materiaalin tarpeiden lapset, jotka molemmat kaivata kansamme.
Toinen ongelma näiden sektoreiden on tehotonta käyttöä vallankumouksellinen demokraattinen viestintäkanavia. Miksi ei voida käyttää Juventud Rebelde merkitsee vastaamaan etuja monille nuorille, jotka eivät tällä hetkellä näy näissä välineissä? Älä tutkijamme Sosiaalinen kanssakäyminen voi lähettää työtä tämän ongelman ratkaisemiseksi johtajamme? Tai se, että nämä työpaikat kestää vuosia ja tekee sinusta ja mitä tapahtuu on, että nämä politiikat eivät toimi jostain muusta syystä?
Mielestäni sopivampi kysymys on kysyä pakottaa monet nuoret jättämään Kuuban ammattilaisille tärkeää kehityssektoreilla, ydin maahamme.
Vastaus tähän kysymykseen luulen me kaikki tiedämme sen, mikä pakottaa ne on mahdottomuus elää sen valtion työstä.
Toinen asia on, miksi ei voi kehittyä Parempaa politiikkaa niille nuorille, jotka pystyivät palaamaan tänään maamme yhteiskäyttäjinä?
Miksi ei voi sallia kuubalaiset myös, että teki hyvin muissa maissa voi panostaa alan ulkomaisia ​​investointeja?
Mukava viitta käyttämällä kylmän sodan kliseet voi tuntua hyvä strategia vallankumouksellisen poliittisen markkinoinnin, mutta totuus on, että tällainen strategioita vain onnistuu kerääntyä vakavia sosiaalisia puutteita. Puutteet, jotka kertyvät vaarallisesti ja päivä ajaa revolucionaras politiikkaa (poistamaan tällaisia ​​vääristymiä) vaiheessa muuttaa kaiken, on muutettava, on vaikeampi sisällyttää tähän yhtälöön kustannushyöty, jonka avulla voimme saavuttaa kestävää taloudellista kehitystä menettämättä kansallista yhtenäisyyttä ja vallankumouksellinen projekti.
jovencuba | 26 toukokuu 2017 klo 08:00 | Luokat: 2017 , Joe Lopez Michel Inguanzo , yhteiskunta | URL: http://wp.me/pRuWw-4jq

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti