torstai 25. toukokuuta 2017

Tänään otsikoissa

  1. Media Runs Cover kuin Viimeksi Venäjä-portin Väitteet haihtua Bullshit Mist mukaan RI Henkilökunta
  2. Uusi Halkeamat Venäjän-gate 'Arviointi' by Robert Parry
  3. Valheet Venäjästä ovat hyvä Big Lahja Foxin Tucker Carlson (Video) by Oscar Platt
  4. Nato liitteet Montenegroa peitellä Disaster lännen Balkanin kolonialismi on by Marko Marjanović
  5. Manchester hyökkäys: Blowback UK: n Terror tukeaan Wars Libyaan ja Syyriaan mukaan Moon of Alabama
  6. Lentotukialuksia Ovatko Bluff. Ei Yhdysvaltain presidentti antaisi Yksi Venäjää vastaan ja Kiina mukaan Harry J. Kazianis
  7. Pentagon myöntää: Ei todellista näyttöä Venäjä Antoi Arms Talebaninmukaan Jason Ditz
  8. Venäjä, Turkki suhteiden normalisoimiseksi kaikesta - Paitsi Tomaatit by RI Henkilökunta
  9. Putin tutkimaan mahdollisuuksia ranskalais-venäläinen Sulata Pariisissa vierailu by MK Bhadrakumar
  10. Venäjän talous toipuu hyvin mukaan RI Henkilökunta
  11. Asennus Todisteet viittaavat siihen, Nikki Haley ei ole mitään käsitystä siitä, mitä hän tekee , jonka Riley Waggaman




Media Runs Cover kuin Viimeksi Venäjä-portin Väitteet haihtua Bullshit Mist

RI henkilöstön ke 24. toukokuuta 2017
John Brennan todella ruuvattu väärennettyjen uutisia piski. Entinen CIA: n johtaja kertoi kongressille tiistaina, että hänellä ei ole tietoa Trump hallinnon yrittää kovakourainen tiedusteluviranomaiset osaksi pudottamalla tai "työntää takaisin" vastaan ​​Flynn tutkimuksessa. 
Jaa Twitterissä Kuten Media Runs Cover kuin Viimeksi Venäjä-portin Väitteet haihtua Bullshit Mist Facebookissa







Uusi Halkeamat Venäjän-gate 'Arviointi'

Robert Parry on ke 24. toukokuuta 2017
Keskiössä Venäjän-portti skandaali on kummallinen USA älykkyys ”arviointi”, joka vedettiin yhteen alle kuukaudessa ja jättää monet virastot, jotka yleensä painavat näin tärkeästä aiheesta kuin onko Venäjä yritti vaikuttaa tulokseen on Yhdysvaltain presidentinvaalit. Entinen CIA: n johtaja John Brennan Valkoisen talon kokoukseen aikana aikansa presidentti Barack Obaman terrorismin neuvonantaja.
Jaa Twitterissä Kuin uusi Halkeamat Venäjä-gate 'Arviointi' Facebookissa







Valheet Venäjästä ovat hyvä Big Lahja Foxin Tucker Carlson (video)

Oscar Platt on ke 24. toukokuuta 2017
Suuri osa vaihtoehtoisten tiedotusvälineiden on kana-pikku-tilassa, syyttely ja voihkivat siitä erityisestä neuvoa kehitys - jossa pahaenteinen puhetta 'pehmeä vallankaappaus' käynnissä, huolet valtakunnanoikeudessa jne Funny, et saa sitä vaikutelmaa katsomassa Foxin tärkein uutinen korttipaikka, Tucker Carlsonin kaksikymmentä uutiset ja poliittinen analyysi osoittavat. Se on lähes tullut päivittäinen rituaali, jossa hän nauraa ja pilkkaa roskaa lähtöisin 'Russiagate' salaliittoteorioita. Carlsonin on suurin ja vaikutusvaltaisin uutiset osoittavat Amerikassa. Hänen kollegansa Sean Hannity, joka syttyy 10, on toinen, ja Hannity on yhtä murskaavaa siitä Russiagate tarina.
Jaa Twitterissä Like The sijaitsee noin Venäjällä ovat hyvä Big Lahja Foxin Tucker Carlson (video) Facebookissa







Nato liitteet Montenegroa peitellä Disaster lännen Balkanin kolonialismi on

Marko Marjanovic on ke 24. toukokuuta 2017
Naton valmistautuu niellä Montenegrolle, useimmat kommentaattorit valtavirran ja vaihtoehtoisen median väittävät, että Venäjä on nyt muna sen kasvot. Edelliset ovat ajattelematon siitä, kun taas jälkimmäinen on huolissaan, mutta molemmat ovat yhtä mieltä tällä on jotain tekemistä Venäjän kanssa. He eivät voineet olla väärässä. Oletettavasti Montenegro Natoon tulee tuskaa Venäjä, koska se on maa, joka on ollut perinteisesti Venäjän vaikutuspiiriin. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Montenegro ei ole koskaan ollut Venäjän vaikutuspiiriin.
Jaa Twitterissä Kuten Nato liitteet Montenegron peitellä Disaster lännen Balkanin kolonialismi on Facebookissa







Manchester hyökkäys: Blowback UK: n Terror tukeaan Wars Libyasta ja Syyriaa

Moon of Alabama ke 24. toukokuuta 2017
Kun ensimmäisen kerran oppinut eilisen terrorin tapaus Manchesterissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa I snarked: Eli toinen sankarillisia "Syyrian kapinallisten" - jotka Britannian hallitus innokkaasti tukee - räjäytti itsensä. Mutta miksi #Manchester? - Moon of Alabama (@MoonofA) 23 toukokuu 2017 Useat ihmiset hyökkäsivät minun kyseisenä visertää. Mistä minä tiedän, että se oli "syyrialainen kapinallinen", joka räjäytti itsensä Manchester Arena?
Jaa Twitterissä Kuten Manchester hyökkäys: Blowback UK: n Terror tukeaan Wars Libyasta ja Syyriaa Facebookissa







Lentotukialuksia Ovatko Bluff. Ei Yhdysvaltain presidentti antaisi Yksi Venäjää vastaan ​​tai Kiinasta

Harry J. Kazianis päällä ke 24. toukokuuta 2017
Lentotukialuksia, erityisesti amerikkalaisten lentotukialuksia, näyttävät ottavan melko selkäsauna näinä päivinä lehdistössä.
Jaa Twitterissä Kuten lentotukialuksia Ovatko Bluff.  Ei Yhdysvaltain presidentti antaisi Yksi Venäjää vastaan ​​tai Kiinasta Facebookissa







Pentagon myöntää: Ei todellista näyttöä Venäjä Antoi Arms Taleban

Jason Ditz on ke 24. toukokuuta 2017
Kuukausien alkuun Yhdysvaltain kenraalit vihjailevat, ja joskus täysillä väitetään, että Venäjä ”aseistaa Talebanin” Defence Intelligence Agency (DIA) on vihdoin astui esiin ja myönsi senaatin ettei ”ole mitään fyysisiä todisteita” varmuuskopioida tällainen vaatimus. Koska Venäjä on ollut huonoissa väleissä Talebania vuosikymmeniä, väitteet koskaan mitään järkeä, mutta alettiin työntää Yhdysvaltain viranomaiset Natoon siteitä karkeasti noin, että Venäjä tarjosi apuaan välittäjä rauhanneuvottelut, ilmeisesti perustuvat kokonaan heistä on kutsuttu Taleban jotta neuvottelut.
Jaa Twitterissä Kuten Pentagon myöntää: Ei todellista näyttöä Venäjä Antoi Arms Taleban Facebookissa







Venäjä, Turkki suhteiden normalisoimiseksi kaikesta - Paitsi Tomaatit

RI henkilöstön ke 24. toukokuuta 2017
Venäjä on poistanut kaikki sen Turkille määrättävät, paitsi kielto Turkin tomaatit. Venäjän varapääministeri sanoi viime viikolla Venäjä asetettiin poistamaan kaikki esteet Turkin joista periaatepäätös Erdoganin ja Putinin aiemmin tässä kuussa Sotshissa. Lopulta näin ei tapahtunut, koska tomaatti kielto ei poistettu. Venäjä laski pakotteita joka toinen Turkin elintarvikkeita, kuten omenat, päärynät, mansikat, kurkut ja siipikarja. Se oli jo poistuneet pakotteita Turkin matkailualan ja sitrushedelmiä viime vuonna.
Jaa Twitterissä Kuten Venäjä, Turkki suhteiden normalisoimiseksi kaikesta - Paitsi tomaatit Facebookissa







Putin tutkimaan mahdollisuuksia ranskalais-venäläinen Sulata Pariisissa Visit

MK Bhadrakumar on ke 24. toukokuuta 2017
Kremlin teki yllätys ilmoituksen maanantaina, että presidentti Vladimir Putin matkustaa Pariisiin 29. toukokuuta kutsusta hänen ranskalaisen vastine Emmanuel Macron. Tilaisuus on näyttely Venäjän Eremitaasi Grand Trianon Palace Versailles, merkitä 300 vuotta Venäjän tsaari Pietari Suuren vierailu Ranskassa vuonna 1717. Venäjän ja Ranskan suhteet ovat olleet jäätymispiste aikoina. Viime Ranskan vaalien Macron kärjistäen kieltäytyi ihailla Putinin toisin hänen äärioikeistolaiset vastustaja Le Pen. Puolestaan ​​Venäjän media karrikoivat Macron nimellä 'antikristus' ja poked hänen avioliiton naisen kanssa 26 vuotta vanhempi.
Jaa Twitterissä Kuten Putin tutkimaan mahdollisuuksia ranskalais-venäläinen Sulata Pariisissa Vieraile Facebookissa







Venäjän talous toipuu hyvin

RI henkilöstön ke 24. toukokuuta 2017
Viime viikolla Kansainvälinen valuuttarahasto paransi ennuste Venäjän talouskasvu tänä vuonna 1,4 prosenttia, ylös 1,1 prosenttia se ennusti viime lokakuussa. IMF uskoo nyt Venäjä on poistumassa sen kaksivuotisen taantuma ja tulee meri taloudellinen kasvu on ollut noin 1,5 prosenttia tulevina vuosina. Maailmanpankki puolestaan ​​raportoi eilen se odottaa Venäjän kasvavan 1,3 prosenttia vuonna 2017 ja sen jälkeen 1,4 prosenttia sekä 2018 ja 2019.
Jaa Twitterissä Kuten Venäjän talous toipuu hyvin Facebookissa







Asennus Todisteet viittaavat siihen, Nikki Haley ei ole mitään käsitystä siitä, mitä hän tekee

Riley Waggaman on ti 23. toukokuuta 2017
Useimmat amerikkalaiset ovat palkitseva uran istuvat tietokoneen työpöydät tai McDonald'sin drive-thru ikkunat-ja yleensä nämä tenure track ammattien päättyä OxyContin yliannostuksen, tyrä, kuolema, tai kaikki kolme täsmälleen samaan aikaan. Mutta kaikki eivät ole yhtä onnekkaita. Jotkut ihmiset ovat erittäin ikävä, soul-murskaus työpaikkoja. Ottaa, koska traaginen esimerkki, Nikki Haley. Koska Yhdysvaltain suurlähettiläs YK Haley ainoa vastuu on välittää ulkoministeriön politiikkaa hänen kollegansa YK. Joskus hän saa lähettää ulkoministeriö politiikan television uutisia isäntä. Mutta siinäpä se. Merkittävä, tylsä ​​bummer. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti