maanantai 22. toukokuuta 2017

05/22/2017
Tarkasta tämä sähköposti selaimessasi
tärkein
Ranskan MEP Poroshenko: 'Kukaan ei voi estää minua matkustamasta Donbass'
Toukokuu 20, 2017 17:29
Ukraina pyrkii estämään Mepit vierailevat Donbass ja Krimin. Vaikka Ukrainan presidentti Petro Poroshenko yrittää estää parlamentin jäseniä vierailulla Donetsk ja Lugansk kansantasavallan ja entinen Ukrainan Krimin niemimaalla Venäjällä, on edelleen epäselvää, tällaiset rajoitukset, jos toteutetaan EP johto, olisi tehokas.
Lue lisää
Syyria: 'Yhdysvaltain johtama liittouma hyökkäsi asemiaan' - Venäjä: 'täysin mahdoton hyväksyä'
19. toukokuuta 2017 17:39
Yhdysvaltain johtama koalitio antanut ilmaisku torstaina Syyrian armeijan kantoja al-TANF tien Homs maakunnassa, uutistoimisto SANA lainasi Syyrian komennon sanoneen perjantaina.
"Syyria armeija on ainoa laillinen voima taistelevat terrori ryhmittymiä alueella Syyrian tuella sen liittolaisten ja mikään osapuoli lainkaan ole oikeutta rajoittaa sen sotilasoperaatioon," julkilausuman sanoo.
Lue lisää
Poliittinen vanki Puolassa vuodesta yhden vuoden Mateusz Piskorsky
Toukokuu 18, 2017 17:10
Puolan poliitikko, joka johtaa anti-NATO aktivisti, toimittaja ja henkisen Mateusz Piskorski, odottaa hänen oikeudenkäyntiään Puolan vankilassa toukokuusta lähtien 18 viime vuoden aikana. FreeWestMedia raportit räikeä ihmisoikeusrikkomus tapahtuvista EU-Nato maassa.
Lue lisää
Zakharchenko: Kiev valmistelee ekologinen terrori-Donbass
May 17, 2017 17:06
Mukaan johtaja DPR Ukraina voi helposti tehdä hyökkäys, joka vaikuttaa paitsi alueen tasavaltojen, mutta myös Lands ohjataan Kiova.
Alexander Zakharchenko sanoi, että hän vaati tarkastuksia DPR ympäristön asiantuntijat yritysten Donbass, jotka ovat toisella puolella etulinjassa.
Lue lisää
Kiev laajentaa pakotteita Venäjää, kielletään kaksi suosittua sosiaalisia verkostoja
May 16, 2017 15:09
Ukrainan presidentti Pjotr ​​Poroshenko on hyväksynyt päätöstä kansallisen turvallisuuden ja puolustuksen neuvoston luettelon laajentamisesta Venäjän yksilöiden ja oikeushenkilöt johtaa seuraamuksiin, lehdistöpalvelu Ukrainan presidentti sanoi tiistaina.
Lue lisää
Puolustus
Ukrainan voimat käynnistää yli 2000 kuoret päälle DPR alueella yli viime viikolla
19. toukokuuta 2017 18:27
Kuluneen viikon ukrainalaiset olisivat syyllistyneet 324 tulitaukorikkomuksiin käynnistää 2, 146 kuoret ja laasti kierrosta päälle DPR alueelle, raportoi DPR Johtokeskusyksikkö varakansleri komentaja, Eduard Basurin.
”Kaikkiaan viime viikon vihollinen sitoutunut 324 tulitauon loukkaukset ja lanseerattiin tasavallan alueella 2146 laasti kierrosta, tankki ja kranaatteja ja ammuksia”, sanoi Basurin.
Lue lisää
Ukrainan voimat kuoret Frunze paikkakunnalla, LPR [VIDEO]
May 17, 2017 21:42
Zrunze kylä Lugansk kansantasavallassa oli kuoritut Ukrainan ohjattu Panssarintorjuntaohjus. Alexander Mazeikin, johtaja LPR Kansan miliisin lehdistöpalvelu raportteja kohtauksen.
"Paikkakunnalla Frunze on kadun Neuvostojen seurauksena Ukrainan joukkojen pommitukset, katon, ikkunoiden ja kaasun linja talon № 135 vaurioitui pahoin. Pommittamisen suoritettiin anti tankki ohjus" Mazeikin sanoi.
Doni Uutistoimisto
Lue lisää
Report: Ukraina kuoritut Donetsk - Yksi talo tuhoutui, pikkutyttö ja äiti loukkaantui [VIDEO]
May 10, 2017 21:18
Klo 3:30 viime yönä, koska kostaa juhlintaan Voitonpäivä, Ukrainan armeija on voimakkaasti kuoritut kanssa säiliöiden Kuibychevsky alueella Donetsk. Seurauksena tästä kuoret, yksi talo vaurioitui, toinen tuhoutui täysin, ja puolet perheen, joka asui täällä loukkaantui.
Lue lisää
Zakharchenko: Ukraina takana räjähdykset lähellä 'Saur Mogila' [VIDEO]
May 08, 2017 20:54
Useita räjähdyksiä, tienvarsilla räjähteitä sijoitettu tie Donetsk kansallinen vapaapäivä tapahtumaan. Transkripti kommenttien johtaja Donetskin kansantasavalta, Alexander Zakharchenko maanantaina, että Saur Mogila. Video Katya Katerina.
Zakharchenko: Haluan onnitella kaikkia teitä tulevan toukokuun 9. Se on hyvä päivä meille kaikille; se on päivä meidän voittomme, meidän vapauden, joten onnitteluni. Onko sinulla kysymyksiä?
Lue lisää
Ukrainan maamiinojen räjäytykset traktoria Donbass, LPR - 1 kuoli, 5 haavoittunutta [TV TOIMINTAKERTOMUS]
25 huhtikuu 2017 22:42
24. huhtikuuta klo 11.15 vuonna Lugansk kansantasavallassa Perevalsky alueella lähellä paikkakunnalla Fashevka, traktori-perävaunu osui panssarintorjunta-maamiinojen. 
Sen jälkeen, kun operatiiviset tutkintatoimet sitoutunut LPR valtion turvallisuudesta työntekijää havainnut aikana metsäalasta puhdistus, pidetään lähellä Fashevka paikkakunnalla, Traktorin työntekijät Shtyrovsky tarhan metsäsektorin osui panssarintorjunta-maamiinojen.
Lue lisää
Donbass Life
LPR omistaa sotilaallinen paraati ja Immortal rykmentti maaliskuuta (KUVAT)
May 09, 2017 19:32
Sotilaallinen paraati, omistettu 72. vuosipäivää voiton Suuren isänmaallisen sodan, pidettiin Teatralnaya aukiolla keskustassa Lugansk.
Paraati osallistui noin 1200 sotilashenkilöä ja lainvalvontaviranomaisille on LPR, ministeriö hätätilanteet, ja kadettien.
Lue lisää
Donetsk omistaa sotilaallinen paraati merkintä 72. WWII Voitonpäivä vuotta [KUVAT JA VIDEO]
May 09, 2017 17:53
Donetskin kansantasavalta (DPR) on juhlinut 72 toinenvuosipäivä voiton fasisti Saksassa laajamittainen sotilaallinen paraati.
Tapahtuma järjestettiin Keski kaupunginosa. Seitsemäntoista jalka paraati joukkueet ja yli viisikymmentä yksikköä asevarusteluun käveli pitkin pääkatua.  
Lue lisää
15000 DPR asukkaat kokoontuivat legendaarisella Saur-Mogila kumpu Victory aattona
May 08, 2017 16:49
Juhlat, kun 72. vuosipäivää Victory Neuvostoliiton yli fasistisen Saksan alkoi tänään alueella Saur-Mogila muistomerkki monimutkainen lähellä kaupungin Šahtjorsk itään Donetskin kansantasavallan.
Lue lisää
Aktivistit Italiasta kävi Donetskin kansantasavalta [TV TOIMINTAKERTOMUS]
21 huhtikuu 2017 22:43
Italian sosiaalisen aktivisteja kävi DPR. ”Cantiere Laboratorio” organisaation presidentti, Vittorio Gigliotti, ja johtaja ”Speranza” kulttuuriyhdistys, Irina Vehoreva, mukana oli DPR Johtokeskusyksikkö Vice komentaja, Eduard Basurin. 
Tutustuivat ratajohtoon todistamassa tuhot sitä pitkin. 
Lue lisää
Donbass Arena: Vaurioituneet, mutta koskematon, pian avataan jälleen Donetsk kaupunki
19 huhtikuu 2017 22:20
Kuuluisa Donbass Arena Donetskin pääkaupungissa jäi tyhjilleen ja koskematon sodan jälkeen Donbass alkoi vuonna 2014. Nyt uuden johdon alla Donetskin kansantasavalta konkurssipesän Ukrainan yhtiöiden on aloittanut prosessin elvyttämiseksi jalkapallokentän yleiseen käyttöön. Paina ensin kiertue areenalla järjestettiin myös.

Lue lisää
muut
Top turvallisuus virallinen "mitään mahdollisuutta väri vallankumouksen Venäjän
Toukokuu 21, 2017 19:08
Venäjän valvovat tilanne maassa eikä salli 'väri vallankumous' skenaario suunnitteleman maiden erityisiä palveluja, kertoo sihteeri turvallisuusneuvoston Nikolay Patrushev. Tämä oli raportoinut RT News .
Lue lisää
Syyria: 'Yhdysvaltain johtama liittouma hyökkäsi asemiaan' - Venäjä: 'täysin mahdoton hyväksyä'
19. toukokuuta 2017 17:39
Yhdysvaltain johtama koalitio antanut ilmaisku torstaina Syyrian armeijan kantoja al-TANF tien Homs maakunnassa, uutistoimisto SANA lainasi Syyrian komennon sanoneen perjantaina.
"Syyria armeija on ainoa laillinen voima taistelevat terrori ryhmittymiä alueella Syyrian tuella sen liittolaisten ja mikään osapuoli lainkaan ole oikeutta rajoittaa sen sotilasoperaatioon," julkilausuman sanoo.
Lue lisää
Länsimaisessa mediassa, Ranskan vaaleista ja massa sekaannusta: Äärioikeiston fasismin ja sosialistisen Isänmaallisuus
May 06, 2017 21:04
On olemassa yksi olennainen puute massa psykologinen kontrolli West, joka on myös sen paljastava kurjuutta, nimittäin vertailun sosialistisen isänmaallisuuden oikeistolainen nationalistinen fasismi. Hyvin selvästi tämä paljastuu Ranskan vaaleissa, joissa liberaali fasismia ja konservatiiviset isänmaallisuutta vastustavat - globalistisen esityslista "sekava kuin seinään kellon" (kuten sanonta kuuluu Suomessa).
Lue lisää
Suomen ja Ruotsin käytännössä Nato - esittely Venäjän sotilasesimiehen
May 05, 2017 18:41
Chief Pääesikunnan Venäjän armeijan Valeri Gerasimov, pitää Suomen ja Ruotsin osana sotilasliitto Natoon ja maat ovat osa kasvavaa Naton uhka Venäjälle. Gerasimov antoi äskettäin puheenvuoronsa esityksen kansainvälisessä MCIS turvallisuuspoliittiseen konferenssiin Moskovassa. 
Lue lisää
Lavrov: USA anti Venäjä kampanja 'partaalla hysteriaa' [VIDEO]
May 04, 2017 21:17
Russophobic Kampanja valloilleen alle Obaman hallinto jatkuu tällä hetkellä Yhdysvalloissa, Venäjän ulkoministeri Sergey Lavrov sanoi neuvottelujen jälkeisestä hänen suomalainen vastine Timo Soini torstaina. 
Lue lisää
Don bass  I ANSAINVÄLINEN uutistoimisto &  Don EtSK: lla  I ANSAINVÄLINEN lehdistökeskus
DPR, Donetsk, Artema st. 97, 320
puh:  +38 066 011 24 31, +38 073 447 81 14, 071 30 50 659
sähköposti:  info@dnipress.com ,  skype:  dnipress,  facebook:  dnipress

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti