torstai 25. toukokuuta 2017

Lessons vakaus

by jovencuba
Tekijä: Osmany Sánchez
Sisäelinten kommunisminvastaisuutensa on turvallinen tapa naurunalaiseksi. Perustele kommunismi, vasen, sosialistit, jne Ne ovat pahimpia maailmassa on tullut yhteistoimintatapaa monia ihmisiä, jotka ovat joutuneet kehittämään kyky manipuloida tosiasiat saavuttamaan tavoitteensa.
Juurikaan sanomalehti El Nuevo Herald ilahdutti meitä artikkeli, joka voi havainnollistaa yllä. Otsikolla " Lopez Obrador Meksikossa etenee ansiosta Trump " toimittaja Andrés Oppenheimer varoitti vaarallisuus Yhdysvaltoihin Lopez Obrador saavutti Meksikon puheenjohtajakauden vaaleissa 2018.
Kehittää pisteeseen, Oppenheimer menee surullisen entinen ulkoministeri Meksikon Jorge Castañeda sanoo: " Mitä Trump ja hänen väkensä eivät näytä on ymmärtää, että ensisijainen Yhdysvaltain kiinnostus Meksikossa 100 viime vuoden aikana on ollut vakautta Meksiko . Yhdysvallat on ollut poikkeuksellisen ylellisyyttä ei tarvitse pelätä sen eteläinen naapuri ajoista Pancho Villa , "sanoo Castañeda. " Trump voi ottaa sen kaiken pois, ja auttaa valittuja Lopez Obrador ."
On hämmästyttävää. Mukaan on tietojen YK: n tänään Meksiko on toinen maa on maailman väkivaltaisia kuolemia, toinen vain Syyriaan on vuosia mukana sodassa, mutta että sisäelinten anti - kommunisti, tänään Meksiko on vakaa maa, mutta se voi Lopez Obrador muuttuisi, jos saavuttaa puheenjohtajamaa.
Beheadings, joukkohautoja, huumekauppa, sieppauksesta, prostituutio kouluissa , raiskauksista, murhista toimittajien , kokonaisten alueiden hallinnassa huumekartellien ja silti pitävät sitä vakaa maa.
Vain yksi asia . Viimeisten 17 vuotta 103 toimittajaa on saanut surmansa Meksikossa. 99 prosenttia tapauksista on edelleen ratkaisematta.
Kun haastattelussa Lopez Obrador arvostelee Meksikon päätös liittyä ristiretken Nicolás Maduro ja Venezuelan hallitukselle ja sanoo myös, että Meksikon hallitus pitäisi pysyä kiinni periaatteesta "puuttumattomuuden" sitten Oppenheimer toteaa, että tämä on" muletilla käyttää kaikki diktatuurit maailmassa torjua kritiikkiä ulkomailta".
Oppenheimer sulkeutuu helmi:
Mielipiteeni: On aika Trump vetämiseksi hölynpölyä, jossa lukee jatkuvasti Meksikossa, ja poista aikapommi, joka on alkanut maassa. Muuten, Trump on vastuussa auttaa valitsemaan vasemmistolainen presidentti Meksikossa, jonka populistinen politiikka pelottaa pois sijoittajia, köyhdyttää maata ja lisäävät laitonta maahanmuuttoa ja huumekauppaa tiloja ". Valtioissa.
Lue nämä asiat ja nämä ihmiset jättävät meidät asioita selkeämmin. Vuonna 2010 Gaddafin syytetään ihmisoikeusloukkauksiin Libyassa ja tukivat sotilaallista väliintuloa. Meidän maantieteellinen alue valkoiset olivat Cristina Kirchner ja Dilma Roussef, mutta tänään emme sano sanaakaan sosiaalista taantumista, joka tapahtuu mainituissa maissa uusliberalistisen politiikan ja vero- Macri ja korruptoitunut Temer.
Tänään taistelu sukulaisia ​​43 puuttuvien Ayopzinapa ei ole mainittu valtamedian, ei naisia ​​raiskattu ja murhattu, katkaistiin kaula, köyhät jne Jos Lopez Obrador tuli puheenjohtajavaltio, näemme samat tiedot matriisi Venezuela tänään.
Kuubalaiset tämä jättää meille oppitunnin siitä, mitä pidetään "normaali" ja "vakaa" maa.
Ottaa yhteyttä kirjailija: jimmy@umcc.cu Twitter: @JimmydeCuba
jovencuba | 24 toukokuu 2017 klo 09:35 | Luokat: 2017 , Osmany Sánchez Roque , Política | URL: http://wp.me/pRuWw-4jm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti