torstai 25. toukokuuta 2017

Mitä tyhmät!

by jovencuba
Jesus Lopez Martinez
Äskettäin asuva Miami kertoi monet ihmiset siellä sanovat, että vuoden 2018 jälkeen, kun Raul ei enää presidentti, Trump ostaa Kuubasta.
Joten aina ajatellut, antaneet "petollinen aikaa", kuten Bolero samanniminen hän sanoo. Aluksi se oli: kun hyökkäys tulee ... lukko ...;. Sitten, ilman Neuvostoliiton ...., jos ne antaa ihmisten mennä ... jos Yhdysvallat luodessa suhteita ... jos ihmiset voivat käyttää Internetiä, kun Fidel ei ole .... Ja kaikki tämä on tapahtunut, ja me olemme täällä!
Olemme aina halveksittu, tai on yliarvostettua, mutta emme koskaan luottaa. Nyt he ajattelevat, että uudet sukupolvet voivat pettää, jotka ovat toisinaan sekä nuorten ja erityisesti yliopistojen, heittää kaikki hänen propagandakoneistonsa ja kumouksellisen pyrkimyksiä. Ne eivät voi olla näitä nuoria, eikä kumouksellinen poliittisia, eikä sisään Onnittelut? Trump toukokuussa 20 tai ylläpitäminen saarto tai flirttailu. Ni ....
Yliopiston opettajat ovat lähteneet, jotkut työskennellä enemmän maksettu Kuubassa ja muissa tapauksissa, ulkomailla. Ja miksi yliopiston toiminta jatkuu ja edistystä tulokset työsi? Koska on monia nuoria sitoutunut aikansa ja maansa, mutta onneksi se ei tapahdu pelkästään yliopistossa.
Perjantaina rehtori antoi kirje exrector keskustasta työhön nuori opettaja täyttää tehtävänsä Angolassa. Rehtori, monet tuntevat hänet, kun hän oli yliopistolla, ja on ominaista sen kysyntä ja halu tehdä asioita oikein, eikä asua, kirjeen voidaan päätellä, että "tyttö on leijona" hänen työmoraali, tieto, organisaatio jne Siinä tapauksessa ei ole poikkeus, joten onneksi kuubalaisille, ne jatkavat asuu illuusioita, uudet päivämäärät ja "muut petollinen määräajat." Ja me täällä! Nauraa naurettavalta kuin tervehdys Trump, yksi heidän missteps.
jovencuba | 23 toukokuu 2017 klo 08:26 | Tunnisteet: Kuuba , donald trump , normalisointi , suhteet | Luokat: 2017 , Jesús López Martínez , politiikka | URL: http://wp.me/pRuWw-4ji

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti