tiistai 30. toukokuuta 2017

Trump aikoo kumota sanoa Obaman politiikka Kuubaa

by jovencuba
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump suunnittelee ja ilmoittaa takaisku on politiikkaa hänen edeltäjänsä Barack Obama Kuubaa, sanomalehden Daily Caller ". Keskellä toteaa, että tämä tieto on peräisin nimettömän anti - kauppasaarto ryhmä ja se on vahvistanut John Kavulich puheenjohtaja Business Councilin ja US-Kuuba talous.
Lehden mukaan, aloite peruuttaa tietyistä asetuksista käyttöön Obaman Kuubaa kuuluu republikaanien senaattori Marco Rubio, Demokraattinen senaattori Bob Menéndez ja republikaanien Mario Diaz-Balart.
"Trump hallinto on 'valmistettu' helmikuusta 2017 ilmoittaa muutoksista, mutta ovat astuneet tiettyjä asioita, jotka eivät liity Kuuba , " sanoi Kavulich sunnuntaina. Mukaan on hänelle, Yhdysvaltain hallitus sääti "parempi noudattaminen koskien matka" sekä "lähestymistapa lannistaa liiketoimiin määräysvaltayhteisöiltään vallankumoukselliset asevoimat Kuuban tasavallan".
Ryhmän vastaan kauppasaarron kertoi The Daily Soittajan että Trump aikoo ilmoittaa nämä muutokset puheen ja toimitetaan kesäkuussa Miamissa. Valkoinen talo puolestaan kieltäytyi vahvistaa tai kieltää näitä raportteja .

Tuomat muutokset Obama

Barack Obama esitteli useita muutoksia Yhdysvaltojen politiikkaa pehmennyt Kuubaa. Niistä Yhdysvaltain presidentti päättyi ns "märkä jalka, kuiva jalka" laittomasta Kuuban maahanmuuttajien palautettu diplomaattisuhteet, ja helpotti kauppa- ja matkustusrajoituksia Karibialle maapolitiikka.
Hänen vaalikampanjansa, Trump uhkasi irtisanoa että Obaman hallinto sinetöity Kuuba . Helmikuussa presidentti totesi, että se "Näkymät [Kuubaa] hyvin samankaltaisia" Senaattori Marco Rubio.
LJC huomautus: Trump velkaa mitään anti-Kuuban aivan Miami, vaalien tulokset osoittavat. Jos se on totta, että Trump aikoo Miami romuttaa mitä on saavutettu näiden kolmen vuoden aikana se ei olisi hyvä aika kuubalaisten ilmaista itseään kaduilla Miami tästä päätöksestä? He tekevät sen?
jovencuba | 30 toukokuu 2017 klo 00:02 | Tunnisteet: kuuba , Obama , Trump | Luokat: 2017 , Política | URL: http://wp.me/pRuWw-4jR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti