torstai 18. toukokuuta 2017

Älä anna Media Make pelkäät sota Pohjois-Korean kanssa. Sammuta iPhone ja mennä kävelylle

Paniikkia Pohjois-Korea on noin televisiolukemista ja ylläpitää ikuinen pelon vallassa. Älä lankea sitä
Sat, 15 huhtikuu 2017 | 8535 189
Tarkka.
Tarkka.
Holy guacamolea. Oletko nähnyt viserrys viime aikoina? Emme voi edes löytää uusimmat lääkkeen aiheuttaman Louise Mensch purkauksia meidän "feed" - he ovat kaikki olleet haudannut loputon vyöry 140 merkin hyperventilations noin lähestyvästä sodasta Pohjois-Korean kanssa. 
Minulla on hyviä ja huonoja uutisia. Breaking perinteestä: Hyvä uutinen ensin. 
Emme sotaan Pohjois-Korean kanssa. Sanon "me", koska sillä ei ole väliä, mitä kansalaisuus on - Yhdysvaltojen, Saksan, Eskimo - mitä keksitty valtarakenteen joka tekee maksat veroja ei tule "isku" Pohjois-Korea.
Ja lisää hyviä uutisia: Pohjois-Korea ei aio "lakko" ketään, ennaltaehkäisevästi tai muuten. 
Vihaan yleistää niin anteeksi etukäteen, mutta aikana minun lyhyen ajan maapallolla olen huomannut tuttu kuvio: Ihmiset sivuuttaa todellinen, arjen kurjuutta jotka tekevät elämän sietämätön, kuten USA: n 20% lasten köyhyysaste, kun nauttivana kaikki mahdollisuudet aivohalvaus-tietoa abstraktioita ja arveluja. Ehkä se on selviytymiskeinona? Tai ehkä se on vain jännittävämpää saada häviä visioita ydintuholta, toisin kuin tehdä jotain konkreettista hyötyä, kuten kirjan lukeminen tai karsimisesta oman atsaleat.
Kyllä, olemme nähneet "selvityksen". Kiina sanoo sota voi tulla milloin tahansa! Japanin Anime armeija on korkean varoittaa! Laivaston laivasto on matkalla (on jo saapunut?) Asettumaan paikoilleen rannikolla Korean niemimaalla.
Ja useimmat koskevat kaikkia: Trump on jo käynnistänyt salvo provosoiva tweets. Ainakin ne ovat edullisempia ja tehokkaampia kuin mitään Raytheon tuottaa, eikö?
Sallikaa minun toistaa itseäni:  Emme aio sotaan Pohjois-Korean kanssa . Ja jos ajattelemme olevamme, et soitetaan kuin harppu. 
Nyt huonot uutiset: hallitukset, media ja muut hyödytön kartellit ihmisen roskaväki yrittävät lietsoa sinulle vimma. Luultavasti koska se on hyvä televisiolukemista ja pitää monia miljoonia ihmisiä ikuinen valtion pelkoa ja ahdistusta. Se tie helpompi selittää palkkojen orjat miksi heidän lapsensa ovat aliravittuja, jos ne ovat liian uskalla hoitaa tai nostaa meteli siitä. 
Minun ei pitäisi tehdä tätä, mutta annan teille pienen alan salaisuus: Media rakastaa pelästyttää paska pois ihmisiä. Me rakastamme sitä! Se mitä teemme parhaiten. Se ei auta ketään tai mitään, se usein kertaa luo väärä tunne väistämättömyyden ja doom, ja se sopii erinomaisesti mainostuloja. 
Älä lankea siihen. Sammuta iPhone 666 ja mennä kävelylle. 
Kun oli viimeinen kerta, kun otit huono, diabeetikko koira kävelylle? Laita talutusnuorassa Pörröinen ja hoitaa häntä jäätelötötterön. Ja varmista, että saat yhden itsellesi, too - olet ollut hirveän kova itsellesi viime aikoina.
Internet on tehokas työkalu. Mutta kuten mikä tahansa tehokas työkalu, se voi valtuuttaa voit tai tehdä elämästäsi kurjaa. 
Sinun pitäisi tietenkin lukea Venäjän Insider niin usein kuin suinkin mahdollista, ja klikkaa kaikkia ärsyttäviä mainoksia, mutta ei kukaan tarvitse viettää tuntikausia päivittäin virtsa-värjätään nurkkaan, tweeting kuumeisesti siitä lopun aikoja? Vain jos olet Louise Mensch tai jäsen hänen Al Nusra Twitter Front. 
Olemme kaikki ihmisiä ja olemme kaikki uskomattoman haavoittuvia ja helppo manipuloida. Mutta suurena Kenneth Clark sanoi kerran: Luottavat .
Ken asian ilmaisee:
Tässä vaiheessa en paljasta itseäni todelliset värit, kuten fossiili. En pidä joukko uskomuksia, jotka ovat riitauttamilla vilkkain älynsä aikamme. Uskon, että järjestys on parempi kuin kaaos, luominen paremmin kuin tuhoa. Mieluummin lempeys väkivaltaan, anteeksiantoa vendetta.
Kaiken Luulen, että tieto on parempi tietämättömyys, ja olen varma, että inhimillinen myötätunto on arvokkaampaa kuin ideologia. Uskon, että huolimatta viimeaikaisista voittaa tieteen, miehet eivät ole juurikaan muuttuneet viimeisten kahden tuhat vuotta ja näin ollen meidän on silti yrittää oppia historiasta. Historia on itseämme.
Olen myös pitää yhden tai kaksi uskomukset, joita on vaikeampi laittaa lähiaikoina. Esimerkiksi uskon kohteliaisuus, rituaalin jolla vältämme vahingoittaa toisten ihmisten tunteita tyydyttää omat egot. Ja mielestäni meidän pitäisi muistaa, että olemme osa suurta kokonaisuutta. Joka mukavuussyistä kutsumme luonto. 
Kaikkien elävien olentojen ovat veljiämme ja sisaret. Ennen kaikkea uskon Jumalan antama nero tiettyjen henkilöiden ja arvostan yhteiskunnassa, joka tekee niiden olemassaolo mahdollista.
Länsimaisen sivistyksen on ollut useita jälleensyntymisiä. Varmasti tämän pitäisi antaa meille luottamusta itseemme. Se on luottamuksen puute, enemmän kuin mitään muuta, joka tappaa sivilisaatio. Voimme tuhota itseämme kyynisyys ja pettymys yhtä tehokkaasti kuin pommien. 
On rauhallinen, rentouttava viikonloppu. Ja älä unohda kävellä kuohkeaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti