maanantai 22. toukokuuta 2017

Nuori Kuuba avaa lehden ja uuden kuvan

by jovencuba
Seitsemän vuotta sitten kolme nuorta opettajaa aloitti tämän blogin yliopistossa toimistossa. Valitsimme nimen järjestö, joka tuli täysin taistelu sosialismin kärsimättä dogmaattisuus ja lahkolaisuutta yleisiä aikansa. Tiesimme alusta alkaen, että siellä olisi organicidad väliin kuvan hankkeen ja sen sisältöä.
Alusta alkaen olemme osallistuneet taistelussa paluuta Viisi ja vuorovaikutuksessa yhteydenpito useita. 2011 helmikuussa saimme yllätys yksi kirjain Gerardo Hernandez ja siitä lähtien olisi meidän logo. Käsinkirjoitettu amerikkalaisessa vankilassa sankari Kuuban tasavallan, meillä voisi olla paremmin identiteetin hanke.
Gerardo logo on ollut meille kuusi vuotta, olemme jakaneet hänen onnistumisia ja epäonnistumisia, aina taistelevat toinen päivä. Kun joku ehdotti värimuutoksia tai jokin muutos suunnittelu, me kieltäytyä sillä miten logo on voittaa sen? Tulee aika, jolloin muutos on tarpeen, se olisi ironista kirjoittaa meille, että meidän on muutettava mitä pitäisi muuttaa ja kieltäytyä tehdä sen itse. Tärkeintä on tehdä se menettämättä ydin.
Nuori Kuuban muotoilija auttoivat meitä rakentamaan uusi kuva Kuuban Young. Uusi logo, uusi visuaalinen ilme ja aikakauslehden että me julkaistiin tänään. Tunnusta Käytetyn typografian blogissamme Star Che baskeri. Identiteetti yrittänyt olla mahdollisimman yksinkertainen, alistamatta sisältöä julkaisemme blogin muodossa, mutta etsivät harmoniaa.
Nuorten Kuuba on voittoa projekti, jolla ei ole talouden rakenne, se tukee säästöt sen jäsenten ja kumppanuudet ovat ilmaisia. Tämä estää lopullisesti eroon muutoksia blogissa, joilla on resursseja ja palveluja, jotka on kiinnitettävä WordPress, mutta jatkossa on muutamia muutoksia.
Julkaisimme tänään lehti on syntynyt tiimityönä ja vaivaa. Tarkoituksemme on saada toinen viikko luonteeltaan ja kerätä näytteen artikkeleita julkaistaan ​​viime viikkoina. Se lähetetään luettelo yli 400 lukijaa aiemmin tilanneet uutiskirjeen, keskeytetty kuukausia odottavat aloittaa tämän uuden version.
Nuori Kuuba julkistaa tänään uuden kuvan ja lehden. Silti emme anna logon mukana meitä näinä vuosina, pidämme oikealle kunkin kohteen muistutuksena meidän alkuperää ja historiaa. LOGO käsintehty sankari, ellei tämä hyväksyy tämän muutoksen, Gerardo mukana meille tässä päätöksessä ei ole korvattu. Kiitos hänelle ja kaikille lukijoillemme.
Ladata ensimmäinen numero LJC, klikkaa tästä
Jotka haluavat ja saavat lehden sen version e - postia , kirjoittaa: jovencuba@gmail.com
jovencuba | 22 toukokuu 2017 klo 09:39 | Tunnisteet: blogi , diseño , Gerardo , logo | Luokat: 2017 , Pääkirjoitus | URL: http://wp.me/pRuWw-4iQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti