sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Hyvä toverit!

Erinäköisistä syistä on tiedottaminen viivästynyt. Syynä ovat olleet lähinnä tietotekniset ongelmat sähköpostiliikenteen välityksessä. Lyhyesti selvällä Suomenkielellä ilmaistuna: allekirjoittaneen vanha kone parka siirtyi viettämään ansaittuja eläkepäiviään.

Tässä muutamia vinkkejä alkavan viikonlopun tapahtumista.

Huomenna lauantaina 13.5.2017 Sodan- ja Fasisminvastainen Työ ry on toisena järjestäjänä Voitonpäivän juhlassa Helsingin Kirjantalolla.
Tilaisuus alkaa kello 14.00 Kirjantalon kerhotiloissa (porttikäytävässä olevaan porraskäytävään ja hissillä ylös). Kirjantalon osoite on Kirjatyöntekijänkatu 10.

Ohjelmassa on puheiden lisäksi laulu- ja soittoesityksiä.
Juhlassa puhuvat:
Rauno Lintunen; KTP:n poliittisen toimikunnan jäsen, Työkansan Sanomioen päätoimittaja.
Venäjän kommunistisen työväenpuolueen edustaja.
Timo Kangasmaa, SFT:n puheenjohtaja.

Tilalisuudessa on myös buffetti.

Tilaisuuden järjestäjinä ovat Ktp ja SFT.

Sunnuntaina 14.5.2017 klo 14.00 käydään laskemassa Puustellinmetsässä olevalle muistokivelle SFT:n kukkaset. Muistokivi on pystytetty muistuttamaan jälkipolvia vuonna 1918 valkoisten tekemästä punaisten teloituksesta. Teloituksesta johonka valkoiset valitsivat umpimähkäisesti teloitettavat tavallisten ihmisten joukosta.

Kokoontuminen siis sunnuntaina 14.5.2017 kello 14.00 Tapulikaupungin liikuntapuiston pysäköintipaikalla Henrik Forsiuksen tien jatkeena olevan Parmaajantien varrella. Urheilupuiston osoite on Parmaajantie 3.

Paikalle pääsee myös julkisilla kulkuneuvoilla kuten Rautatientorilta lähevällä bussi 73N. Poistumispysäkki on Rintamasotilaantie. Poistumispysäkiltä on noin kilometrin verran kävelymatkaa Rintamasotilaantietä metsänreunaan. Rintamasotilaantie kulkee seuraillen Tapulikaupungin liikuntapuiston länsireunaa.

Myöskään Puistolan asemalta ei ole pitkä kävelymatka, mutta sieltä tulevien on syytä tarkkaan varmistaa reitti joko navigaattorilla tai luottaa paikallistuntemukseensa.

Lähiaikoina tiedotetaan SFT:n muusta toiminnasta erikseen.

Terveisin
Timo Kangasmaa
SFT:n puheenjohtaja

(timo.kangasmaa(at)hotmail.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti