tiistai 30. toukokuuta 2017

Childishness ja seniiliyden tiettyjen vasemmalle tai oikealle punaisella

by jovencuba
Tekijä: Frank Garcia Hernandez
Koska vasemmistolainen, marxilaisen ja pyrkiä yhtenäisyyttä maailman vallankumouksellinen liike ei merkitse hyväksymistä missä asennossa tahansa, joka syntyy siinä. Jopa hyvin pätevä erottaa ennen julkista ja objektiivinen analyysi seikoista ja lausuntoja.
Seinille Bastillen espanjalaisen puhuja on kirjoittanut: Le Pen, Macron, samaa kaavaa. Ranskan trotskilaisten nykyinen organisoitu kommunistisen vallankumouksellisia anti - kapitalistisen puolueen jäseniä ja New Philippe Poutou päähän, nimeltään pidättäytyä presidentinvaaleissa.
Samalla tavalla sekoittaa Saksassa kolmekymppinen viime vuosisadan Papen ja Hitleriä Noske, sekava tänään Ranskassa lopullinen osoitus äärioikeiston kanssa porvarillisen liberalismin. Ei ole sattumaa, että Philippe Poutou ja tuskin ylitti NPA este 1%.
Ei ole yllättävää, että entinen Ranskan presidentti Francois Hollande, nimeltään paitsi äänestää Macron, mutta sanoi, että tämä edustaa arvoja Ranskassa. Liberaali sosiaalidemokraatti on näkynyt peilistä.
Mutta vallankumouksellinen viritys oli puhelua pidättäytyä ja kyllä, soita äänestää Le Pen ja pysähtyi gallupit nykyajan versio Ranskan uusfasismia, ja antaa vahvin Macron väitteitä siitä kriittisemmäksi.
Jotta asiat pahempaa, nämä trotskilaiset, jotka eivät kaikki ole trotskilaiset, eikä sen lähestymistavat ovat olleet väärässä Latinalaisen Amerikan versiossa (DIS) oikeutettuja vallankumoushallituksen Nicolás Maduro kuin Bonapartist ja aika Hugo Chavezin kuin plebiscitary Bonapartist.
Vuonna vasemmiston lehden web -sivusto he ja heidän toverinsa Neljännen internationaalin administran-, tarkennus seuraa äskettäisistä väkivaltaisuuksista Venezuela:
Perjantaina Caracas säilyi vahvana läsnäolo turvallisuusjoukkojen jälkeen jännittynyt aamulla jopa päätyi jopa vaikuttaa äidin ja lapsen sairaala Hugo Chavez, joka mukaan laitoksen johtajan televisioiduissa lausuntoja, "ryhmä väkivaltainen" kokeillut tulevat lääketieteen keskus "särkeä", joka päättyi ylös mukana evakuoinnin 50 lasta myöhään yöllä. Repression ampuma aamulla oli asteikolla ei nähnyt tähän mennessä ja kesti useita tunteja.
Jälleen toistamme, että on kategorinen puolustus ilmeinen ja vääriksi väkivaltainen vainojen siirretty jonka hallituksen Maduro ja viimeaikaisten murhat mielenosoituksiin, joko suoraan voimasta sorto tai ryhmiä sokki Chavismo järjestetään, tai jopa siitä oikeiston vastustuksesta .
Tämä teksti on esimerkki täydellinen menetys marxilainen lähestymistapa tilanteen. Kuvailun jälkeen hyökkäys lastensairaalassa ei ei ole asennossa tuomitaan rikolliset tehneen halveksittavaan tosiasia, mutta hiljaisesti rikoskumppanuuden kun seuraava rukous omistettu sortoa ampuma hallitus. Jotta asiat pahempaa, jopa ilman tuomiota siitä hyökkäys terveyskeskukseen, langettava tuomio, joka syntyisi yksinkertaisesta ihmisen syytä jatkaa ja sanoa, että on voimassa ilmeinen , sillä jos on ilmaista poliittisia kantoja merkitse tuhoamista sairaaloista äideille ja lapsille.
Mutta mitä päätyy sijoittamalla samaan kaivantoon näihin trotskilaiset Venezuelan porvaristo on, kun tuomitaan murhista mielenosoituksiin viimeinen mahdollisuus lähteä tämän rikoksen kumouksellista ryhmien oikealla.
Sano " tai edes siitä äärioikeistolainen oppositio " on ja solidaarisuutta kritiikkiä kollegaansa antichavista syy. Miraflores hallitus ansaitsee vasemmistolainen oppositio, joka tekee radikalisoimaan ja sytyttää bolivarilaista vallankumouksen ainoa tapa estää Venezuelan välillä laskussa. Mutta kannat heijastuvat vasemmiston lehdessä tämän Etelä-Amerikan kansa, eikä kommunisti, eivätkä he vuonna sopusoinnussa teorian Trotski ja jos ne tekevät yhteistyötä kanssa oligarkkisten oikealla Capriles. Samat kuin sotilasvallankaappauksen vastaan Chavez muun taantumuksellinen tapahtumia ympäröimänä ja hyökkäsi suurlähetystöön Kuuban vallankumoushallituksen
Venäjä naamioitu imperialismin ja stalinismin demodé
Vuonna antipodes näiden lefts ja sekava militantti solidaarisuus Espanjan sisällissodasta, järjestimme internationalistista prikaatit puolustaa ihmisten n tasavaltoja Donetskin ja Luganks ymmärtämättä, että tämä konflikti ei satu olemaan shovinisti vastakkainasettelu Venäjän porvarillisen hallitusten ja ukrainalaiset syötetään ekspansiivisesta nationalismi.
Venäjällä on johtanut Viktor Janukovitshin, mies Kiovassa, umpikujaan pakon tämä ei myönnä tulo Ukrainan Euroopan unioniin vaan provosoi kriisi käytti epävakautta liittää Krimin ja tuki prorusas separatistisia miliisit idässä, väistymässä aseellisen selkkauksen, vaikka pää ja joka Kremlin saa mehukas osinkoja ohjaamalla Donbass hiilikaivosalueella. Kuitenkin todellinen vihollisia Ukrainan työväenluokan voima ja edelleen lisääntyä natsi ryhmille.
Vastaavasti mutta Syyrian tapauksessa ota kantaa hyväksi Damaskoksessa, ikään kuin tämä hallitus anti-imperialistinen vastus, on toistaa asemaan toisen kansainvälisen ennen ja toisen maailmansodan aikana. Ja tämä on virhe jatkui yli harvat organisaatiot kommunistisen vasemmalle.
Syyriassa, se on totta, että venäläiset joukot tukevat häntä ilmauksena on välttämätöntä voittaa terroristit ryhmien ja anna ihmiset valitsevat vapaasti tulevaisuudestaan, mutta meidän ei pidä sekoittaa Al-Assadin Fidel Castron Välimeren tai vallankumouksellinen solidaarisuus. Venäjän joukot ovat siellä, koska al-Assadin liittolainen ja halua menettää merenkulun pohjan Tarton kaupungin ja edustaa kansakunnan Lähi-idän geostrategisia peli.
Maailmansodassa, Venäjän tsaari Imperial Itävalta-Unkari kohtasi puolustamiseksi Serbiassa. Ranska taisteli pelastaa Saksan Kaiser Alsacen ja joukkomurhat Bosnia-Hertsegovinan tehtiin puolesta vastakkaisten nationalismin Kroatian ja Serbian, eikä puolustus työtätekevien.
Tänään, Syyria ei uhkaa USA: n imperialismin vaan toimii perusteena tangentiaalisen vastakkainasettelu Yhdysvaltojen vs. Euroopan imperialismia ja Venäjän. Vaikka mukana totalitaarinen teokraattista monarkioita Persianlahden liittolaisina toisen puolen tai toisella yhteentörmäys.
Muistaa, että kansainvälisyys oli kaikkein vallankumouksellinen ilmentymä Lenin, Gramsci, Trotski ja Karl Liebnechk, edessä, jotka näkivät tehtävänä työntekijöiden puolustamiseksi lipun nacionalchovinista Kautskyn ja yrityksen oikeutettu syy. Mutta todellisuudessa ne miehet, jotka taistelivat Euroopan juoksuhaudoissa ei satu olemaan tykinruoka uusia rajoja mielihaluja porvarillisen pääomaa, joka sekoitettiin sotaisan puheita.
Ei ole sattumaa, että ne vallankumoukselliset jotka taistelivat lietsovia tuon aikakauden ovat nykyään riitauttamilla keisarillisen hegemonioita. Putin elvyttää pro-venäläinen Stalinin huhtikuussa 1917 suunnattu Pietarin työntekijöille hyödyntäen Leninin maanpaossa, mene taistella Kaiser ja puolustaa väliaikainen hallitus Kerensky. Pyrkimys sama, on syytä muistaa, bolshevikit.
Lenin pääsi Venäjän ja vaatii sosialistisen vallankumouksen ja lopettaa välittömästi, sotaan Saksaa, kun taas kritisoi Stalin hänen sovitteleva nationalismi; Se on sama tänään ja vähättelee Putin piilossa.
Estottomasti Castre käytäntö, vallankumouksellisen vasemmiston pitäisi olla vastuussa jokaisen kulman ja resoluutio olettaa sanelee. Virheistä tahansa enemmän tai vähemmän marxilainen järjestö kärjistyvät ja vääristynyt parhaimmillaan varten hegemonian pääoman. Huomenna meidän ei tarvitse pyytää anteeksi historian muiden menneisyyden virheiden.
Tomado de: La Knee
jovencuba | 28 toukokuu 2017 klo 08:00 | Tunnisteet: oikea , vasen , politiikka | Luokat: 2017 , Frank Garcia Hernandez , yhteiskunta | URL: http://wp.me/pRuWw-4jC

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti