torstai 18. toukokuuta 2017

Tänään otsikoissa

  1. Vladimir Putin on turvassa Jos Donald Trump Venäjän asiantuntija Is Fiona Hill, mutta onko Trump? by John Helmer
  2. Nato on vakituisten Pohjat muutaman kilometrin päässä Venäjän Borderby Alex Gorka
  3. Maanpetos? Olen venäläisten kanssa, he vihaavat meitä kuin muun median Do! by James Kirkpatrick
  4. Poroshenko "Seuraamukset Venäjän, lohkot 40 miljoonaa ukrainalaista Heidän yhteisömediatileihin mukaan RI Henkilökunta
  5. Venäjän erikoisjoukkojen tarkistuslaskenta miten ne voittivat Mitalit Syyrian mukaan RI Henkilökunta
  6. Nauha paljastaa Nato Vasen pakenevien Sen Wars Drowning Välimerellä. Jälleen mukaan RI Työntekijät
  7. Olemme juuri tapahtunut suurin tietoverkkohyökkäys aina ja Venäjä ei ollut syyllinen. Kuinka niin? by Bill Van Auken
  8. Putin osuu Xi paneutuneet New World (Trade) Order by Pepe Escobar
  9. Washington Post: Trump vuotanut ISIS Secrets venäläisille, jotka ovat niin herkkiä, emme voi edes puhua niistä vuoteen Real Fly
  10. Pentagon Broke Safe Passage "Deal With ISIS - liittolaistensa hinnan maksaa mukaan Moon of Alabama




Vladimir Putin on turvassa Jos Donald Trump Venäjän asiantuntija Is Fiona Hill, mutta onko Trump?


John Helmer on Tue 16. toukokuuta 2017
Ilmestyessään vuonna Washington joulukuussa 2013 osittain tuhannen sivun elämäkerta Vladimir Putin kahden alaikäisen American aivoriihi tutkijat, Fiona Hill ja Clifford Gaddy, katsottiin arvokas kokoelma kaikesta Yhdysvaltain tiedotusvälineet ja muut valtion rahoittama ajatushautomot jo raportoitu, epäilty tai uskonut Venäjän presidentiksi edellisellä vuosikymmenellä. Ei enempää ei vähempää. Venäjällä, koska mitään asiantunteva tai poliittisesti merkittävä Venäjän osaltaan todisteita kirjan, paljon vähemmän. 
Jaa Twitterissä
 
Kuten Vladimir Putin on turvassa Jos Donald Trump Venäjän asiantuntija Is Fiona Hill, mutta onko Trump?  Facebookissa







Nato on vakituisten Pohjat muutaman kilometrin päässä Venäjän Border


Alex Gorka on Tue 16. toukokuuta 2017
Joukko noin 50 torjumiseksi insinöörien perustuu Canadian Forces Base GAGETOWN lähetettiin Latviaan 29. huhtikuuta osana Operaatio varmuuden. Tehtävänä on rakentaa kaupunkiin 500 sotilasta. Mukaan komentava upseeri luutnantti-Col. Chris Cotton, asennus on «kaikki mitä odottaa pikkukaupungissa, sen keittiön sen neljänneksen, sen sähkönjakelujärjestelmän, veden jakelujärjestelmä, internet, kuntosali, joka antaisi ihmiset hengissä pitkällä aikavälillä Latviassa» . On selvää, tämä on osa laaja infrastruktuurin säätää pitkäaikaista sitoutumista.
Jaa Twitterissä
 
Kuten Nato vakituisten Pohjat muutaman kilometrin päässä Venäjän Border Facebookissa







Maanpetos? Olen venäläisten kanssa, he vihaavat meitä kuin muun median Do!


James Kirkpatrick on Tue 16. toukokuuta 2017
Kirjoittaja on konservatiivinen kolumnisti, joka on kehätie veteraani, ja pakolainen Konservatismi Inc. Hän on säännöllinen avustaja Vdare.com
Jaa Twitterissä
 
Kuten Treason?  Olen venäläisten kanssa, he vihaavat meitä kuin muun median Do!  Facebookissa







Poroshenko "Seuraamukset Venäjän, lohkot 40 miljoonaa ukrainalaista Heidän yhteisömediatileihin


RI henkilöstön ti 16. toukokuuta 2017
Ukrainan presidentti Petro Poroshenko on juuri allekirjoitti asetuksen ulottuva Kiovan Venäjä pakotteita vuodella ja otetaan käyttöön uusia pakotteita venäläisten IT-yrityksiä varten kolmen vuoden ajan. Tilaus edellyttää Internet-palveluntarjoajat Ukrainassa estämään asiakkaidensa pääsyn sivustoja Yandex, Mail.ru ja Vkontakte. Yandex on ylhäältä hakukone Ukrainassa Mail.ru ylhäältä sähköpostin tarjoaja, ja VKontakte suurin sosiaalisen verkostoitumisen palvelu Ukrainassa ylivoimaisesti.
Jaa Twitterissä
 
Kuten Poroshenko pakotteet Venäjän, lohkot 40 miljoonaa ukrainalaista Heidän yhteisömediatileihin Facebookissa







Venäjän erikoisjoukkojen tarkistuslaskenta miten ne voittivat Mitalit Syyriassa


RI henkilöstön ti 16. toukokuuta 2017
Venäläinen TV kysyi erikoisjoukkoja toimijoille koristeltiin niiden käyttäytymisestä tulitaistelussa Aleppo, Syyria, jos he voisivat kertovat tarinan siitä, kuinka he voittivat mitaleita. He vaativat kaikki oli melko tavanomainen ja ei ole iso juttu: Al-Nusra vastapäivään hyökkäsivät ja Syyrian sotilaat vetäytyi sekaannusta 16 Venäjän erikoisjoukot kaverit taisteli takaisin jopa 300 Nusra taistelijoita, tuhoutui yksi itsemurha autopommi, tankki ja panssariajoneuvoja kantajaa. Illan laski ne käytetään pimeässä louhia lähestymistapoja niiden kantoja, jotka oli suuri yllätys Nusra taistelijat kun he hyökkäsivät viimeisen kerran seuraavana aamuna.
Jaa Twitterissä
 
Kuten Venäjän erikoisjoukkojen tarkistuslaskenta miten ne voittivat Mitalit Syyriassa Facebookissa







Nauha paljastaa Nato Vasen pakenevien Sen Wars Drowning Välimerellä. Uudelleen


RI henkilöstön ti 16. toukokuuta 2017
Neljä vuotta sitten 360 afrikkalaiset hukkui, kun heidän aluksensa kaatui 60 meripeninkulman päässä Lampedusan pieni italialainen saari Sisilian ja Afrikan. Alus oli matkalla Libyasta, mutta suurin osa ihmisistä aluksessa oli Somaliasta, Eritreasta ja Ghanassa. Italialainen toimittaja on nyt saatu nauhat, jotka osoittavat, että Italian viranomaisilla oli sotilaallinen alus vain 20 kilometrin päässä paikalla, mutta viisi tuntia kieltäytyi purjehtia auttamaan vaikka he tiesivät oli hätätilanne. Pakolaiset laivalla oli toistuvasti saavuttanut Italian rannikon viranomaiset mutta jälkimmäinen vasta siirtynyt toisen kerran Maltan pyysi heitä.
Jaa Twitterissä
 
Kuten nauha paljastaa Nato Vasen pakenevien Sen Wars Drowning Välimerellä.  Jälleen Facebookissa







Olemme juuri tapahtunut suurin tietoverkkohyökkäys aina ja Venäjä ei ollut syyllinen. Kuinka niin?


Bill Van Auken ti 16. toukokuuta 2017
Verkkohyökkäyksen koetelleet 200.000 tietokoneita ympäri maailmaa viime perjantaina, ilmeisesti käyttäen haittaohjelmia kehitetty Yhdysvaltain National Security Agency, on vain odotetaan kärjistyä ja levitä kanssa aloittaa uuden työviikon. Cyber ​​ase käytetty hyökkäys, joka tunnetaan nimellä ”WannaCrypt” on osoittautunut yksi tuhoisa ja kauaskantoisia koskaan. Niistä tavoitteista, joiden tietokonejärjestelmiä kaapattiin hyökkäyksessä oli Britannian National Health Service, joka ei kyennyt käyttämään potilastietoja ja pakko peruuttaa tapaamisia, hoitoja ja leikkauksia.
Jaa Twitterissä
 
Kuten olemme juuri tapahtunut suurin tietoverkkohyökkäys aina ja Venäjä ei ollut syyllinen.  Kuinka niin?  Facebookissa







Putin osuu Xi paneutuneet New World (Trade) Order


Pepe Escobar ti 16. toukokuuta 2017
Historia tallentaa Belt ja Road Forum Pekingissä merkitsi kriittisessä tilanteessa 21. vuosisadan Uusi Silk Roads oletetaan täyden luonnetta Globalisaatio 2.0, tai ”inclusive globalisaatio”, jotka on määritelty presidentti Xi Jinping Davosissa aikaisemmin tänä vuonna.
Jaa Twitterissä
 
Kuten Putin osuu Xi paneutuneet New World (Trade) Order Facebookissa







Washington Post: Trump vuotanut ISIS Secrets venäläisille, jotka ovat niin herkkiä, emme voi edes puhua niistä


The Real Fly ti 16. toukokuuta 2017
Pro-vihje niille, jotka yrittävät erottaa väärennös uutisia pääpuroa tiedotusvälineet: aina kun rietas tarina ilmestyy tyhjästä, tyypillisesti sellaisen epäuskoisena luonteeltaan, kopioi ja liitä artikkeli sanaksi lehdistötiedotteen onko sanamäärä on yli 1500. Yleensä media propagandan pukeutua heidän valheellisten ilmoitusten paljon veruke, jotta se näennäinen merkitys. Tahansa normie saattaa nähdä illan Washpo raportissa väittäen presidentti paljasti huippusalaista tietoa, nimeämättä lähteistä tai pienintäkään yksityiskohtia siitä, mitä Intel oli, ja mielestäni se oli tärkeää, koska se oli niin pitkä ja monisanainen.
Jaa Twitterissä
 
Kuten Washington Post: Trump vuotanut ISIS Secrets venäläisille, jotka ovat niin herkkiä, emme voi edes puhua niistä Facebookissa







Pentagon Broke Safe Passage "Deal With ISIS - liittolaistensa hinnan maksaa


Moon of Alabama ti 16. toukokuuta 2017
Perjantaina Yhdysvaltain "Luonnostaan ​​Resolve" komento toimintansa Syyriassa ja Irakissa julkaisi lausuman, joka osoittaa tarpeettoman tehostetut taistelevat noin kaupungin Raqqa ja muualla. SAC ja SDF Liberate Tabqah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti