lauantai 1. huhtikuuta 2017

ciberchancleteo

by jovencuba
Tekijä: Laidi Fernandez de Juan
Kun internautical viestinnän on kaikkialla: Compliments, solvauksia, uhkailua, vihaisia kommentteja, toteaa ilman oikeinkirjoitus, teräviä, kirkkaita heijastuksia, ja toiset, totta tyhmyyksiä. Kaikki, kuten apteekkarit ennen. Ja on tietenkin, mikään ei ole tuomittavaa, koska se on sananvapautta. Toistaiseksi mekanismi ymmärretään, joskaan ei aina samaa mieltä.
Kuitenkin useat erityispiirteet älä lopeta huomiota. Yksi on käyttö ja väärinkäyttö nimimerkit. Varsinkin loukkaus, häikäilemättömät ihmiset salata henkilöllisyytensä näyttämällä paitsi alentavaa sävyä, mitä he sanovat, mutta pelkuruutta kärsimystä. Se on epämiellyttävä vastaaminen (tai osallistua keskusteluun tai välittämättä siitä, mitä on saatu, kuten asia, koska kaikki kysymykset on syytä kiinnittää huomiota), esimerkiksi "Chichito Tikli", tai "MOA samurai".
Toinen kysymys on valhe. Niin - sanottu "ciberchancleteo" aúpa kuvitella kuinka paljon panettelua. Syytökset jättiläismäinen, valtava virheitä: juonittelusta että kun se johtaa kaksintaisteluun tai kunnianloukkaus puvut näyttävät ulkoavaruudessa hämmästyttävän hiljaisuutta. Jotkut ihmiset unohtaa on ventajosísimo kohtaaminen, jotka mahdollistavat sosiaaliset verkostot, onnea nähdä kasvot Aiemmin koulu kollegat, vanhat rakastaa. Ja kuvitettu vähän julkisuutta asioita, oppia uusia näköaloja osaamisen lopuksi on niitä, jotka sen sijaan hyödyntää yhdistävät maailman käyttämään aikaa ja tilaa on loukkaus, halventaa, nolata toiset.
Pahin ei kuitenkaan ole pelkuruutta eikä aikomusta vähättelyä, kun kaikki - kysymykset usein ignorarse-, mutta jotain melko sekava, joka ei kykene purkamaan mitä me ? Uudelleen yrittää sanoa, esimerkiksi "Cupcake caucasus". On kryptinen kommentteja, mikä jälkeen turha yrittää näyttää oppineisuus, käsittämätöntä. Kun viestejä Tällaisia vastaanotetaan, olimme limbo. Olisinko kiitos RIPOSTO tai tekstiä? Olenko tietoinen tai pitää pitkään, vaarana näennäisestä kiittämätön?
Ystäväni kertoi minulle hänen hämmästyneenä vastaanottaessaan vihlova huomautuksen (laittaa sen lievästi), jolloin hän julkaisi valokuvan kuubalainen maisemaa. Jotain: "Se 's ilmeinen valinta (IDEO) logiikka, koska (uudelleen) laitat kuvia (maasta) näyttää asennon (oletettu) ja mitä pitäisi (uudelleen) pidetään vähemmän neutraali pallo (tuutti)".
Onko se totta on hän ylistää hän hyökkää minua, piti kuvan rantatiellä tai yrittää ja kertoa tämä henkilö? " Hän kysyi. "Kuinka allekirjoitettu?" Kysyin.
"" Paul jibacoense No , "sanoi ystäväni. "Ah , " minä sanoin. "Niin olet juuri hyökänneet, tervetuloa ciberchancleteo" lisäsin. Ja omaan kysymykseen, mitä pitäisi olla asenne, ehdotin että jättää kommentin. Tyhmä sanoen kuuroille korville, sanonta kuuluu, tänään olisi muunnettu "Sano EI internautical provokaatio". "Mutta kerro minulle , " vaati minun ystäväni, jibacoense Paul inhoaa maisemaa kuvani? "" Voi, rakas "(sanoin)", joka ei tiedä, eikä Kiinan lääkäri. Unohda se , sinun vain pitää lähettämistä kuvia Kuuba". Kuitenkin ystäväni tunsi velvollisuudekseen on vastata jollakin tavalla, ja teki sen taidokkaasti, "ei ollut koskaan ollut käsitelty tällaisia ristiriitatilanne meri , ", hän kirjoitti.
Ciberchancleteo asioita, ja täytyy olla jotain roolia, sillä "Moa Cupcake", "THE tikli Jibacoa", "Samurai" ja vastaavat. Kuitenkin taika, onni, että sosiaaliset verkostot eivät fogged tällaista asennetta sotaisaa kuin valitettavaa. Joka palvelee Sayo ... .Tämä maksaa mitä olet velkaa.
jovencuba | 31 maaliskuu 2017 klo 08:00 | Tunnisteet: kuuba , keskustelu , Discusión , Internet | Luokat: 2017 , Laidi Fernández de Juan | URL: http://wp.me/pRuWw-4ec

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti