maanantai 24. huhtikuuta 2017

Kuten Venäjän Sisäpiirin Daily Otsikot 04.21.2017 Facebookissa
 
Jaa Twitterissä

Tänään otsikoissa

  1. "Se on meidän Land: Assad sanoo Syyrian armeijan karkottaa turkkilaiset Pohjois Syyrian mukaan RI Henkilökunta
  2. Israelin YK: n erityislähettilään Nikki Haley Kertoo turvallisuusneuvostossa: Protect Israel, Target Iran mukaan RI Henkilökunta
  3. Venäjän Jehovan todistajat Ban on hyökkäys ihmisarvoa jokaisen Venäjän by Marko Marjanović
  4. Yhdysvaltain demokraattien Hysterical uudet Low: Vladimir Putin nauravat meille! by Sputnik
  5. Venäläinen Major tapetaan Syyriassa - mutta miksi puolustusministeriö osinkotulojen perustiedot? by Marko Marjanović
  6. Kindergarten Maantiede taidot haittaavat edelleen Amerikan Kyky Bomb Ihmiset mennessä Riley Waggaman
  7. Steve Bannon ja Vladimir Putin Were Bunkmates klo KGB kesäleiri, Famous Magazine paljastaa by Dean Parker



"Se on meidän Land: Assad sanoo Syyrian armeijan karkottaa turkkilaiset Pohjois Syyria

RI Henkilökunta Pe, 21 huhtikuu 2017
Assad sanoo turkkilaiset on mentävä. TKY on yksi viesteistä Syyrian presidentti toimitetaan vuosina laajan haastattelun RIA Novosti ja Sputnik. Mukaan Assad, Syyria ei koskaan anna ulkovaltojen miehittää tai osioida Syyria: "Joko ne lähtevät tai se on sinun maa - olet puolustaa sitä. Sinun täytyy mennä ja taistella. Et voi sanoa" he voivat pysyä tai 'katsotaanpa neuvotella'. ei, et neuvotella. se on sinun maasi. sinä puolustaa sitä. sinä karkottaa heidät, taistelet heitä."
Jaa Twitterissä
 
Kuten "Se on meidän Land: Assad sanoo Syyrian armeijan karkottaa turkkilaiset Pohjois Syyrian Facebookissa






Israelin YK: n erityislähettilään Nikki Haley Kertoo turvallisuusneuvostossa: Protect Israel, Target Iran

RI Henkilökunta Pe, 21 huhtikuu 2017
Israelin YK-suurlähettiläs Nikki Haley häpäissyt turvallisuusneuvoston torstaina arvostella hänen kaunis Israelin valtion ja ei tee tarpeeksi edistää sotaa Iranin kanssa. Haley, entinen Waffle House tarjoilija, on viimeisin lisäys - ja nouseva tähti - Israelin YK valtuuskunta. Mukaan Haley, ”Iran käyttää Hizbollahia laajentamaan alueellisia toiveita. Se on uhka, joka olisi dominoiva keskustelujamme turvallisuusneuvostossa.”Israelin lähettilään lausui joitakin hyvin violetti proosaa aikana puheenvuoronsa turvallisuusneuvostossa kokous:
Jaa Twitterissä
 
Kuten Israelin YK: n erityislähettilään Nikki Haley Kertoo turvallisuusneuvostossa: Protect Israel, Target Iran Facebookissa






Venäjän Jehovan todistajat Ban on hyökkäys ihmisarvoa jokaisen Venäjän

Marko Marjanovic Pe, 21 huhtikuu 2017
Noin 300 saksalaista suorittaa kolmannen valtakunnan toisen maailmansodan aikana, koska he kieltäytyivät palvelemasta asevoimien aseistakieltäytyjien. Noin 250 heistä oli Jehovan todistajat. Nyt Venäjä, joka menetti lukemattomat miljoonat The Reich on kieltänyt heidän kirkkonsa kuin "ääri organisaatio". Ovatko Jehovan todistajat ääriaineksia? Tietysti he ovat. Erittäin rohkea, erittäin vaatimaton, ja erittäin pysyviä. Niin rohkeutta asettaa ne ikuisuuksia erilleen keskimäärin nöyristelevä saksalainen 1940, joten niiden tapoja ja teollisuus ovat melko tuntemattomia keskimäärin slaavilaista Venäjän, ja heidän viisautensa huomattavasti suurempi kuin pigheaded obrazovanshchina miehityksen penkit Venäjän oikeuslaitoksen.
Jaa Twitterissä
 
Kuten Venäjän Jehovan todistajat Ban on hyökkäys ihmisarvoa jokaisen Venäjän Facebookissa






Yhdysvaltain demokraattien Hysterical uudet Low: Vladimir Putin nauravat meille!

by Sputnik Pe, 21 huhtikuu 2017
Demokraattisenaattori organisaatio yrittää painostaa republikaanit tueksi Venäjän ajojahti joukon mielettömän sarjakuvamainen radiomainoksia väitti Venäjän presidentti Vladimir Putin on ”nauravat meille". Organisaatio, amerikkalainen silta 21st Century Foundation, on käynnissä mainoksia piirit kolmen House republikaanit - Rep. Martha McSally, Rep. Will Hurd ja Rep. John Katko - toivoo, että ne tukevat tutkimuksen Yhdysvaltain presidentti Donald Trump väitetty siteet Venäjään.
Jaa Twitterissä
 
Kuten Yhdysvaltain demokraattien Hysterical uudet Low: Vladimir Putin nauravat meille!  Facebookissa






Venäläinen Major tapetaan Syyriassa - mutta miksi puolustusministeriö osinkotulojen perustiedot?

Marko Marjanovic To, 20 huhtikuu 2017
Toinen venäläinen sotilas on menettänyt henkensä Syyriassa. Mukaan Venäjän puolustusministeriö hän oli ohjaaja kuoli tulitaistelussa kun kapinalliset yrittivät myrskyn Syyrian armeijan tukikohta. Sputnik: Venäjän sotilaallinen neuvonantaja Major Sergei Bordov sai surmansa militantteja hyökkäys Syyrian armeijan varuskunta. Hän esti terroristien pääsy laitoksen kustannuksella elämänsä, Venäjän puolustusministeriö sanoi tiedotteessaan torstaina.
Jaa Twitterissä
 
Kuten Venäläinen Major tapetaan Syyriassa - mutta miksi puolustusministeriö osinkotulojen perustiedot?  Facebookissa






Kindergarten Maantiede taidot haittaavat edelleen Amerikan Kyky Bomb Ihmiset

Riley Waggaman To, 20 huhtikuu 2017
Donald Trump vale "voimankäyttöä" vastaan ​​Pohjois-Korea on ylösnoussut ikivanha kysymys, että monet viisaat filosofit ovat pohtineet jo tuhansia vuosia: Voiko amerikkalaiset itse paikantaa kartalla maista, jotka he niin epätoivoisesti haluavat pommi? Pahoittelemme retorisen kysymyksen. Tietenkin, Pohjois-Korea "tapaus" ei johtunut huonosta merenkulkutaito; se ei ole mitään muuta kuin pelkoa lietsovien häiriötekijä lisätä televisio- ja suosion. 
Jaa Twitterissä
 
Kuten Kindergarten Maantiede taidot haittaavat edelleen Amerikan kykyä Bomb Ihmiset Facebookissa






Steve Bannon ja Vladimir Putin Were Bunkmates klo KGB kesäleiri, Famous Magazine paljastaa

Dean Parker To, 20 huhtikuu 2017
Tässä on asia. BANNON sai alennettu aiemmin tässä kuussa. Hän ei ole enää Trump sisin ympyrä. Media ruokkii, jotka aina vihannut konservatiivinen populistinen, on ymmärrettävästi rohkaistui. He ajattelevat hän voisi mennä tapa Mike Flynn ja heitetään pois kokonaan. Auttaa asiaa eteenpäin he enemmän kuin valmis tekemään mitä he parhaiten; keksiä outo teoriat sitominen tavoite Vladimir Saddamovich Putinin. Pahus, he saattavat olla typerä, mutta ne tuntui toimivan saada Flynn tilalle ja Trump kastroitu. Ai niin, näyttää olevan pieni ongelma, että niin pitkälle kuin venäläinen myyrät go Bannon on ollut melko kauhea yksi:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti