maanantai 24. huhtikuuta 2017

Yhdysvaltain ja liiketoiminnan vierailija viisumit Kuubassa

by jovencuba
Tekijä: Joe Michel Lopez Inguanzo
Tuhannet ihmiset tulevat vuosittain Yhdysvaltain suurlähetystö Kuubassa. Hyvä osa heistä tekee ainoastaan ​​vierailla naapurimaassa. Toistaiseksi kaikki näyttää loogiselta ja hyvin ulkona, jos Yhdysvaltojen perustettu samoja käytäntöjä, jotka perustetaan toinen naapurimme Kanadassa.
Valitettavasti kuubalaiset, USA säilyttää edelleen politiikkaa rohkaisevia maastamuutto. Jotain, että jokainen, joka on evätty vierailija viisumi, ihmiset, jotka toimittavat ne tukea kirjain kertoo jotain vierailla Yhdysvalloissa on oltava asuinpaikka kolmannessa maassa on selvä.
Älä pyydä heitä näyttöä siitä, että heillä on rahaa, he eivät pyydä heitä opettaa heille asuntoja tai autoja ominaisuuksia, älä pyydä heitä todisteita siitä, että ne ovat olleet muissa rikkaissa maissa vierailevat, ei. Kun kirjoitat Yhdysvaltain suurlähetystön Kuubassa on kuin soitat kasino, laitat $ 160 koneeseen ja odottaa pudottaa voittava kortti, jonka avulla voit nähdä ystävien ja perheen siellä.
Mukavin asia on, että se maksaa amerikkalaiset, monet kuubalaiset, jotka haluavat muuttaa nähdään ainoana keinona käymään väittää, eli haetaan hänen perheensä Yhdysvalloissa he laillistettu siellä ja sitten tulevat asumaan Kuuba uudelleen.
Surullisin kaikki eivät nämä argumentit esitin, surullisin asia on, että on olemassa kuubalaisten siellä, jotka hyväksyvät nämä politiikat erottaa veljekset saavuttaakseen jotain, ei ole saavuttanut tavoitteensa yli 50 vuotta. Kääntäen lisääminen on etäisyyttä ja kyvyttömyys kommunikoida ja yhdessä taistella parempaan.
jovencuba | 21 huhtikuu 2017 klo 08:00 | Tunnisteet: kuuba , EEUU , Embajada , viisumit | Luokat: 2017 , Joe Michel López Inguanzo | URL: http://wp.me/pRuWw-4g7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti