tiistai 25. huhtikuuta 2017





Armeijan päivä Pohjois-Koreassa ampumisen pisteen asteikolla (video)
25 huhtikuu 2017, 07:43 Kirjoittaja: Ruslan Niyazov 0 80 0

Pohjois-Korea piti laajamittainen tykistön ampumisen lähellä sataman kaupungin Wonsan, The "Venäjä 24" TV-kanava. Siellä mukaan paikalliset tiedotusvälineet esittää johtaja Pohjois-Korean Kim Jong-un.

Pohjois-Korean 25. huhtikuuta juhlii Day of the Army - ja sinä päivänä siellä voi tapahtua seuraavan ohjuskokeista.

Asiantuntijat ennustivat niiden käyttäytymiseen yhtä ajanjaksoa 25/4-09/5. Paikallisten tiedotusvälineiden, koulutuksen kentällä ja kaikki mitä tarvitset on jo laadittu - juuri lähtenyt sotilas saa joukkueen päässä pääkaupungista. On totta, että tieto Pjongjangissa ole vahvistanut.

Potentiaaliset KDKT ohjuskokeet johti Yhdysvaltain senaatti pikaisesti tavata Valkoisessa talossa kokonaisuudessaan. Suljettu tiedotustilaisuus tässä muodossa - harvinaisuus, ne toteutetaan vain erityistapauksissa. Kokoukseen osallistuu myös puolustusministeri ja ulkoministeri Dzheyms Mettis Rex Tillerson.

Viime viikkoina, Washington on toistuvasti ilmaissut huolensa Pjongjang suoritettu ohjuskokeista. Mukaan presidentin hallinnon, ne ovat uhka itselleen ja valtioiden ja niiden liittolaisia ​​Aasian-Tyynenmeren alueella. Toistaiseksi yksityiskohtia kokouksesta ei paljastettu, mutta Yhdysvaltain presidentti, Donald Trump on sanonut, että Pohjois-Korea - on suuri maailmanlaajuinen ongelma, joka on lopullisesti ratkaistu.





Löysitkö virheen? Korosta teksti ja paina Ctrl + Enter, kertomaan siitä meille.
Mukaan materiaalit: http://www.vesti.ru/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti