maanantai 24. huhtikuuta 2017

Toisinajattelijoita ja vaalit Kuubassa

by jovencuba
Tekijä: Osmany Sánchez
On mahdotonta ehdokas, joka esittää itseään kommunisti tai sosialisti voi nousta sisällä amerikkalaisen vaalijärjestelmää. Ei tarvitse edes esitetty jäsenenä nämä osapuolet, vain että ehdokas ei saa tukea vahvat ryhmittymät, joilla ei ole pienintäkään mahdollisuutta tulla valituksi.
Järjestelmä ei ole suunniteltu valitsee oman ansioita, mutta rahaa. Ei ole väliä, mitä ominaisuuksia ovat, mutta sinulla on miljoonia dollareita "luoda" kuvan, manipuloida äänestäjiä ja kyllästää media viesti eduksesi, niin et ole olemassa.
Kuubassa vaikka epätäydellinen vaalijärjestelmä on muita ominaisuuksia. Tässä vaiheessa, missä olemme nyt, voit esimerkiksi päättää, mikä on mielipide pidät naapurit sinusta ja on mahdollisuus julkisesti sanoa, mitä vahvuutesi ja heikkoutesi ovat.
Valtavirran lehdistössä Assessment suuret tilat häpäistä vaalijärjestelmämme ja saada tukea niin sanottujen "toisinajattelijoita", joka julistaa uudestaan ​​ja uudestaan ​​eikä mukana prosessissa, koska se ei ole demokraattinen, mutta onko se todellinen syy niiden kieltäytyminen osallistumasta?
Valittavaksi valtuutettuja, hakijan on toimitettava harkinnan naapureitaan, jotka tuntevat ne hyvin, ja toisin kuin kansainvälisessä lehdistössä, älä mene lankaan niin helposti. En uskaltaisi sanoa, että kaikki vastustajat vallankumouksen on ollut tavallisina rikollisina, mutta tiedän muutamia, jotka olisi vaikea, jos he uskaltavat asettua jotka ongelmien ratkaisemiseksi naapureidensa.
Jos nämä "toisinajattelijoita" esitettiin ehdokkaina olisi muuttaa puheen omistettu päivittäin Radio Martí tai muihin tiloihin omistettu kokopäiväistä horjuttaa Kuuban vallankumous.

Martha Beatriz Roque "äänestäminen" Yhdysvaltojen
Martha Beatriz Roque sanot oman lohkon pois kaikki sen naapurit, joka antaa sinulle sama kuin Yankees hyökätä Kuubaan, koska se on sanonut muissa yhteyksissä kuvitella. Mitä jos olen kertonut joku, joka ei voi osallistua tuolloin, koska se on haasteen toimistosta Yhdysvaltain etuja Havannaan osallistua vaaleihin tässä maassa , kuten se teki vuonna 2004.
Kirjeessään presidentti Barack Obama, "toisinajattelija" Manuel Cuesta Morua sanoi hänelle:
"Tietenkin, Yhdysvallat ei jaa vastuuta rakenne- ja historiallinen kriisi Kuuba; yksin vastuussa on tarjota tekosyitä, jotka ovat palvelleet konfliktin valtion yhteiskunta on jatkuvasti korvattu ristiriita valtioissa. Tässä suhteessa perinteinen amerikkalainen politiikka on ollut paras stabiloija Kuuban hallituksen. "
kuvitella Cuesta morua sanoa, että naapurit ja kuka on perheenjäsen joukossa, joiden lapsi ei pystynyt saamaan hoitoa inhalaatioanestesi Sevofluraani tai päästetään Kardiologinen Pediatric William Soler ilman pääsyä läppäproteesien koska USA saarto. Ja nämä ovat vain kaksi esimerkkiä.
2. maaliskuuta 1995 soluttautumista rannikolla Puerto Padre Las Tunas, kahden terroristeja Miami tapahtuu. Toivat mukanaan 51 lbs C-4 räjähtävä ja muita keinoja sodankäynnin. Pommi istutetaan ne Sol Palmeras Varadero Hotel voitaisiin purettua ennen räjähtänyt, mutta samanlaisia ​​toimia maamme ovat aiheuttaneet yli 3478 kuollutta ja 2099 raajarikkojen.
Mikä olisi reaktio asukkaiden Eliécer Ávila, kun kotimaassaan Puerto Padre kertoo, että hän ei ymmärrä, miksi Kuuban hallitus käytti niin paljon rahaa sisäministeriön. Ehkä jotkut läsnäolijoista oli murhattu nämä terroristit, jos hän oli löytänyt aikaan tunkeutuminen.
Sitä ei luota vaalijärjestelmä että näillä ihmisillä ei ole vaaleja asuinalueillaan. Jos demokratia miljoonien vaalikampanjoihin ja oli hakenut sen median käytettävissä pettää ja hämmentää sitten he tekivät Kuubassa. He tekivät aivan kuin se olisi liiketoimintaa rikastua eikä sitoutumista naapureilleen.
Jotkut syyttävät meitä toimivat saarrettu kaupunki, mutta olemme todella saarrettu kaupunki. Muutokset ja muunnokset teemme, jotta demokratiamme tehostamiseksi on tehtävä Kuubaa unohtamatta, että on rajaton budjetti tarkoitus maksaa palkkasotureita, jotka ovat mukana kumouksellista työtä maassa.
PS: Tämä artikkeli Julkaisin viisi vuotta sitten -14 syyskuu 2012- ja toistan sanatarkasti koska tänään olen samaa mieltä asiasta viisi vuotta sitten. Lisään muutamia kohtia:
"Dissidents" hakevat tehdä varjolla säilyttää sosiaalisia saavutuksia. Hän kuunteli hänen sanoa Macri puheessaan pettää Argentiinan kansaa ja kerran vallassa katsomaan, mitä hän on tehnyt. Ymmärtää paremmin tässä vaiheessa katsokaa puhe juuri ennen vaaleja ja tosiasiat aikoinaan ollut voimaa.
Kuuban vastavallankumouksen ja tässä on eksyä tehdä selväksi, että tämä on hänen nimensä: vastavallankumouksen Miten soittaa, jotka haluavat kaataa vallankumoushallituksen? Sanoin, Kuuban vastavallankumous noudattaa samaa käsikirjoitusta Latinalaisen Amerikan oikea, koska ne ovat samat. Muuta maata, muuta puitteissa, mutta promoottorit ja edut ovat samat.
He sanovat, että helpoin tapa löytää jotain on seurata rahat trail, hyvin tässä tapauksessa, vaikka emme voisi puhua rahasta, nyt keskittyä sponsoreita.
Miten vakuuttaa minulle, että niiden tavoitteena on säilyttää sosiaalinen saavutuksia kun kutsua heidät matkustamaan ympäri maailmaa, antaa heille koulutusta kursseja muun muassa ovat merkkejä, joilla valitaan eltaantunut oikealle Euroopassa tai Miami?
Sen rahoittajia ovat samat kuin vuosikymmeniä sitten tuettu terroritekoja Kuubaa ja jotkut heistä osallistui niihin. Nykyisin tukea saarron ja vastustaa palauttamista suhteita Kuubaan ja Yhdysvaltoihin.
Lähetän tosiasia. "Dissidents", kuten merkki hänen alennustila on osallistunut pilkata äänestykseen toimistossa sitten Yhdysvaltain etuja Havannassa, äänestämällä tahansa amerikkalaisen ehdokkaita. Aikana hyvin "vaalien" Vuonna 2004 suoritetun toteutettiin kyselyn sataan "toisinajattelija-äänestäjiä" ja kun kysytään heidän painopisteet hallituksen "post Castro" tulos oli seuraava:
33% mainitun ensimmäisen kansallisen turvallisuuden, jota seuraa terveydenhuollon (17%) ja kotelon (13%). Ovatko nämä platistas joka ratkaisee ongelmamme?
Lisätietoja Ehdotan luet näitä kahta postitse:
jovencuba | 20 huhtikuu 2017 klo 08:00 | Tunnisteet: Kuuba , toisinajattelijoita , vaalit | Luokat: 2017 , Osmany Sánchez Roque , politiikka | URL: http://wp.me/pRuWw-4fY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti