maanantai 24. huhtikuuta 2017

Leninin ruumis ja aiheuttaa Leninin

 
 
 
 
 
 
2 ääntä

Joukko kansanedustajia siitä ryhmittymän sekä liberaalidemokraattien ja "Yhtenäinen Venäjä" vain ajoissa 147. vuosipäivän V. I. Lenina syntymästä tuonut duuman vastaavia laskuja varten hautaaminen Vladimira Ilicha Lenina elin .
Begin keskustelua "henki Leninin" on erilaisia ​​merkityksiä eri poliittiset voimat. Avoimen uskonpuolustajien kapitalismin ja anti-kommunistien hengessä Lenin "- on tärkein strateginen vihollinen joka sanan varsinaisessa merkityksessä.                                                                                                                                                        Marx, Engels, Lenin, Stalin - tämä on suurin luku filosofia, talouden, historian ja politiikan, joka tunkeutui kaikkein pyhimmässä jokainen kapitalistisen - yksityiselle omaisuudelle.                                                                                                                                             Hyökkäys "hengessä Lenin" Tässä mielessä, menee kaikilla rintamilla, ja episodi mausoleumi, vain pieni pala kokonaiskulku kommunismin vastaisen kampanjan.
Saat epäpoliittinen kansalaisten ja natspatov n "hengessä Lenin" - abstrakti "historian kotimaa." Ne kannattavat että pitäisi rakastaa kaikkea, joka kuuluu historiaan Venäjän kansan, ilman mitään poikkeuksia. Järjettömyys tällaisen aseman voi pohtia Punaisella torilla, jossa haudattu hautausmaa toisen maailmansodan sankareita, jonka yli kehittämällä "Vlasov lippu" ... Historic RI tinkimättömyyttä (ja Venäjä) ja Venäjän federaation (Neuvostoliiton) kyllästetty seikoista menneisyydestä. Epäpoliittinen kansalaisten ja osa natspatov rakentaa historialliset myytit pohjalta pintapuolisesti.
For vasemmistolaiset, "henki Lenin" - pyhättö, tai yksinkertaisesti sanottuna, se on tilaisuus kokoontuu säännöllisesti. Nämä kansalaiset alkoivat hyökkäykseen, vain kuulla ajatus poistamisen kehon Leninin. Kommunistinen puolue asettaa tässä kannattavinta, koska se on hyvä tilaisuus "ilmaista itseään" tiedotusvälineissä .
Itse asiassa, VI Lenin olisi nauranut ääneen näitä keskusteluja. Lenin materialisti, Lenin, dialektiikka sanoisi että porvaristo valtaan Venäjällä, ja että se oli hänen laillinen oikeus - tuhota kehon Leninin, johtaja maailman proletariaatin.                                                                                                                                                                      Täytyykö suojella mausoleumi kommunistit? Kommunistit PROTECT leninismin, eikä ruumista Lenin - eli että sanoimme Ilich. Legacy VI Lenin - ei mausoleumi kanssa rungon johtaja - on teoria marxilaisuuden aattona sosialistista vallankumousta.                                                                                                                                                                Ja jos tuhoaminen edelleen Lenin on syytä luopua tutkimuksen Leninin perintöä, niin tämä, olen pahoillani, mielipuoli, ei leninismin.
Lopuksi haluan todeta, että keittiön keskustelua "hautaaminen Leninin" - ahdasmielinen väärinkäsitys. Mausoleumi - muistomerkki uspalnitsa melko yleinen muoto hautaaminen henkilöä, mikä on valtava kunnia. Joten, VI Lenin oli jo haudattu, ja poistamalla hänen ruumiinsa - se on tavallaan, grobokopatelstvo.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Ivan Grano                                                                                                                                                          SOURCE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti