keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Kaikki ja kaikkialla

by jovencuba
Tekijä: Manuel Proenza Roblejo
Yksi pilapiirrosten Elpidio Valdés kanssa ääretön huumorintaju Juan Padrón kuvaa, kuinka sarakkeessa avojaloin mambises luota tukea prikaatin ulkomaisen yhteistyökumppaneita. Mambises haluavat vain, että luovuttajat vapauttamaan heidät ja ampumatarvikkeet ovat; ja huolimatta pakotukselle Elpidio ja auttanut ymmärtämättömyys eri kielet lopulta ulkomainen joukkue päättää jättää keskellä taistelun ja mennä toimimaan läheisen mäen.

Kun poistat viehättävä mambí haastehakemuksista Creole miten hän löysi Padron sanoa, että hän oli lujana hinnalla millä hyvänsä pysyä keskellä taistelua, jo hän tuomittu maalattu:
"Hei, Kandela on täällä!"
Ja siltä tarttuva lause, joka on jättänyt Elpidio, joka on valaistu jälkipolville sanastossamme, joidenkin stressi joissa on keskellä toimintaa, suurin vaara, kana riisi kanalla.
Mutta sitten kävi ilmi, että tuki prikaati toi salainen ja moderni tykki, patruunoita, jotka saavutetaan vain kaksi tai kolme lyöntiä, fulminar Espanjan isännät; ja toisella puolella ei mitään he palvelivat niitä Kuuban mambisada koska sillä oli paljon suurempi kaliiperi, että he voisivat tulipalo kivääreillään hoary.

"Kandela on täällä", sanoo merkin Elpidio Valdés
"Mune" puhuu puolestaan: Candela on täällä, mutta myös auttaa sieltä. Vaikka joskus tuli on siellä, ja meidän juurtunut alueellisuus ei salli meidän havaita selvästi.
Fanaattisuus ja skitsofrenia ovat pahimpia vihollisia menestyksen ja voiton, mutta joskus näytämme voittaa koska emme kovempaa ääntä. Emme voi sallia huono strategina johtaa meidät romahdusta, polut epäluottamuksen ja vihan vanhan näköisiä. Emme voi auttaa, mutta tekee aloitteen, kun olemme varmoja, että meillä on parempi näkymä panoraama meidän kantojen must uudistumista ja nuorille. Emme voi sulkea itseämme pois tukea ja neuvoja, riippumatta siitä, miten ulkomaalainen se saattaa tuntua. Meillä ei ole oikeutta kieltää ihmisille mahdollisuuden oppia, mitä he pystyvät kahden tai kolmen tykki laukausta joku on niitä ja tietää ne paremmin kuin me.
Monta kertaa olimme lähes yksin, koska haluamme; ja joskus huonompi: olimme hyvin huonossa seurassa. Ja se ei ole hyväksi kenellekään, mutta se sopii niille, jotka tarvitsevat keksiä erehtymättömyyden hänen röyhkeä ja omahyväinen puhetta.
Muutama päivä sitten kaksi ystäviä, näennäisesti erilaiset intressit Kuubassa, kertoi minulle, että kaikki on menetetty; sydän kertoi. Että sota on kadonnut. Sekä antautui ja lähes yhteen ääneen. Olin hämmästynyt paljon, koska jos voisin kohdata ehkä ei olisi toivoa, että ymmärrys ja että jokainen odottaa ... ja jo liian myöhäistä.
On totta, kuten kollega sanoi, että Kuuba ei ole normaali maa. Normaalius hylännyt meidät lentokoneissa ja lautoilla, sopimukset ja hyökkäykset, sulkuja ja muita tukoksia.
Että epäluottamus ei ole veljiä.
Mutta ne ystäväni, castaways vastakkaisissa päissä maailmankaikkeuden, mutta ne tuntuu heidän Kuuba Kuuba, kerro heille, että kaikki ei ole menetetty; Meidän täytyy vain voi kuulla hakkaaminen kaikkien sydämet, jotka vielä haluavat voittaa, ja voittaa Kuubasta, siellä täällä; Meidän täytyy pystyä uskomaan, että aika sankareita on vasta alkanut.
Kuka sanoi, että kaikki on menetetty? Onko tarjoavat sydämeni, toveri? Ei niin paljon ... ei ole niin paljon mitään.
jovencuba | 17 huhtikuu 2017 klo 08:00 | Tunnisteet: taistelu , politiikka , ennakkoluulot | Luokat: 2017 , Manuel Roblejo Proenza | URL: http://wp.me/pRuWw-4fk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti