torstai 27. huhtikuuta 2017

sraelin hyökkäys syyrialaiseen sotilasleiriin merkitsee tuen antamista terroristeille



Israel on hyökännyt syyrialaiseen sotilasleiriin lounaisen Quneitran kaupungin lähellä tappaen kolme sotilasta. Israelin asevoimat hyökkää säännöllisesti Syyrian armeijan asemiin Golanin kukkuloilla ja väittää, että hyökkäykset ovat vastaiskuja. Syyria on sanonut, että hyökkäyksillä pyritään auttamaan takfirimilitantteja taistelemaan Damaskoksen hallitusta vastaan. 

Kroatialainen radiojuontaja ja poliittinen kommentaattori Navid Nasr on todennut, että Israel oli valinnut selkeästi puolensa jo Syyrian konfliktin alussa ja lisäsi, että tämä viimeisin hyökkäys osoittaa Tel Avivin tukevan terroristeja. 

"Tämä ei todellakaan ole mitään uutta auringon alla. Olemme nähneet saman kerta toisensa jälkeen viimeisten neljän tai viiden vuoden aikana. Israel on toistuvasti puuttunut tähän konfliktiin suoraan sotilaallisesti ja aina Syyrian armeijaa ja Syyrian hallitusta vastaan ", sanoi Nasr sunnuntaina lehdistölle antamassaan haastattelussa. 

"En muista yhtäkään tapausta, jossa israelilaiset olisivat suunnanneet sotilaallisia toimiaan terroristien asemia vastaan - sellaista ei ole tapahtunut kertaakaan", hän lisäsi. 

Nasr totesi myös, että israelilaiset eivät todistetusti ole ainoastaan toimittaneet aseita Syyrian terroristeille, vaan myös hoitaneet heitä sairaaloissaan ja lähettäneet heidät rajan yli takaisin Syyriaan. 

Nasr totesi, että Israelin hyökkäys Fawwarin leirille ei ole lainkaan yllättävä, ja lisäsi, että se on vain jatkoa Tel Avivin Syyrian konfliktiin omaksumalle politiikalle. 

Paina TV / Kominform 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti