torstai 20. huhtikuuta 2017

Obama ei antanut mitään

by jovencuba
Tekijä: Javier Ortiz
 Sana "kompromissi" on tullut houkutteleva vastustajat normalisointi Kuuban ja Yhdysvaltojen. Käytetyt pejoratively kuvaamaan aloitteita säätämiä Obaman hallinto joulukuusta 2014. mielikuvitusta näiden arvostelijoita, Valkoinen talo allekirjoitettu katsomatta kaiken kuin heidän kollegansa Havannassa vaati häntä.
Tämä näkymä heijastaa vakaumusta, jotka odottavat talouden romahdus tapahtuu eteenpäin Kuubaan tänään. Se on osoitus vihaa ja tyytymättömyyttä, ei johdu analyysin kahden vuoden muutoksia, keskustelut ja evoluutio.
Asialistalla pyyntöjä ja vaatimuksia Kuuban hallitus ei hyllytettiin salaisessa toimisto. Täysi, kohta kohdalta, sisältyy julkinen asiakirja päivitetään vuosittain ja toimitetaan YK: raportti Kuuban  vahingonkorvauskanteita taloudellisen, kaupallisen ja taloudellisen saarron.
Vuonna 2016 versiossa mainitun kertomuksen Kuuban ulkoministeriö mainitsee seitsemän toimenpidettä, että Yhdysvaltain presidentti voi ottaa oman, ilman kongressin hyväksyntää prosessi. Yksi näistä valtuuksia on ", jotta tuonti Yhdysvaltoihin Kuuban palveluja tai tuotteita, jotka ovat vietävissä eriä Kuuban talouden, kuten nuuska, rommi, sokeri, biotekniikan tuotteita, mukaan lukien tuotteiden valmistus kolmansissa maissa, jotka sisältävät Kuuban raaka-aineiden, kuten nikkeliä tai sokeria. "
Lokakuussa 2016 amerikkalainen asianajaja Stephen Heifetz , ja Peter Jeydel väitti, että kieli Helms-Burtonin lain, lainsäädännölliset keernankehyksellä, mahdollisti valtiovarainministerin (silloin Jack Lew) oikeuttaa toimintaan että lainsäädäntö hyväksyttiin kongressissa ei erityisesti kielletty. Täydellinen selvitys julkaistiin pääkirjoituksessa parlamenttivaalien sanomalehti The Hill , missä he keskustelivat mitään Yhdysvaltain presidentti voi sen käyttäessä perustuslainsäädäntövaltaa avaavat kaupan Kuuban kanssa.
"Lähes kaikki kauppasaarto voidaan kumota rohkeita johtoon toimia. Epäilemättä Obaman hallinto on tehnyt paljon töitä viime vuosina murtaa kauppasaarron. Valitettavasti tämä ponnistus on johtanut sotkuinen vyyhti sääntöjä ja määräyksiä, jotka testaa kärsivällisyyttä jopa lakimiehiä, jotka yleensä purkaa pakotteita koskevia määräyksiä yrityksille ", kirjoitti Heifetz ja Jeydel.
Obama ja hänen hallintonsa virkamiehet eivät räjähtää täydellisesti, että crack, joka oli kadottanut ne "tyhjä block" ja jättää sen tyhjäksi cascarrón. Jos mahdollisuus kaupan pienten ja keskisuurten yksityisten yritysten on syntynyt, sillä talouden päivityksen saarella oli lupa.
Tästä, Kuuban ulkomaankauppaministeri ja ulkomaisten investointien, Rodrigo Malmierca, paljasti, että hän "selitti sääntelyviranomaisten Yhdysvalloissa: voi saada näitä tuotteita, mutta sen täytyy olla kautta yrityksiä," huomauttaa "syrjivä harhaa kohti julkisen sektorin yritykset "ja" erityinen suuntautuminen tietyille aloille "hänen mielestään se heijastuu poliittisiin tarkoituksiin.
Kuuban presidentti Raúl Castro sanoi, että odottaa asetuksilla hänen yhdysvaltalaiset: "Yli kolme kuukautta ilmoitukset presidentti Obama, 15. maaliskuuta, että kielto Kuuba poistettaisiin käyttää dollariin kansainvälisissä liiketoimet, totuus on, että ei ole saavutettu vielä maksuja tai käteistalletusten kyseisessä valuutassa. "
Armeijan kenraali teki huomautus puheessaan kansalliskokoukselle People 's Virta (eduskunta) heinäkuussa 2016 lähes kuukautta aikaisemmin, keskuspankin ensimmäinen varapuheenjohtaja Kuuba, Irma Margarita Martínez, totesi , että nämä toimet edellyttävät Kuuban pankki on kirjeenvaihtaja tilille samalla kyseisen maan, asia, että Yhdysvaltain hallitus ei ole vielä hyväksytty.
Jodi Bond, johtaja Latinalaisen Amerikan yhdysvaltojen kauppakamari, selitti, että "vielä ympäröi jota epävarmuus sääntely-ympäristöä molemmin puolin suhde Kuuban ja Yhdysvalloissa , " vahvisti mistä Washington että pankit saaren oli yhä kielletty alkaen avaamisesta kirjeenvaihtaja tilit Yhdysvaltain rahoituslaitoksissa
Lopettaa toimeksiannon Obaman "Kuuban pankit eivät yleensä lisensoitu avata tällaisia tilejä Yhdysvaltain pankit , " mukaan on asiakirjan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin pakotteita saaren , päivitetty 6. tammikuuta 2017 jotka löytyvät "profiili" saarron Kuubaa verkkosivuilla Yhdysvaltain valtiovarainministeriön
Vaikka Trump hallinto aloitti arvioinnin suhteitaan Kuubaan tammikuun 2017 heidän kollegansa Havannassa oli antanut tuomion asiasta joulukuussa 2016 sen jälkeen, kun neljäs sääntelykysymyksistä vuoropuhelua, osa työryhmän vuoropuhelun Kuuba-Yhdysvaltojen kahdenvälisiä taloussuhteita.
"Laajuus uusien toimenpiteiden antama Yhdysvaltain hallituksen soveltamista muutetaan joitakin Kuuban vastaisen kauppasaarron, Kuuban puolella pidetään erittäin rajalliset ja sen vähäinen vaikutus kahdenvälisiin talous-, kauppa- ja taloudellisia yhteyksiä arvioitiin" tuomittiin julkilausumasta kokouksen jälkeen välistä Kuuban virkamiesten liittovaltion ministeriöiden ja yksiköiden, kuten kauppa-, valtion ja valtiovarainministeriö.
Samanlainen arviointi voidaan toistaa uudelleen ja uudelleen puheissa, lehdistötiedotteita, viralliset lausunnot ja asiantuntijalausuntoja tammikuusta 2015, jolloin Yhdysvaltain hallitus aloitti muutoksen johtoon liittyvien säännösten saarto Kuubaa.
Positiivinen, mutta riittämätön muutoksia. Avaaminen Yhdysvaltojen matka- vierailijoiden ja kansainvälinen kiinnostus Kuubassa auttoi matkailun puomi maassa vuodesta 2015. Mutta jos Obaman hallinto olisi halunnut ja myöntää kaikki toiveet Plaza vallankumouksen, yksi olisi pitänyt kuunnella Josefina Vidal tai kääntää kieltä raportit täytäntöönpanomääräysten estää tai sääntelyn muutokset.
Obama ei antanut mitään kenellekään. Mielenkiintoinen tulkinta Kuuban todellisuutta, sitoutuminen hänen hallintonsa suosi cuentapropismo, yksityissektorin syntyi suuntaviivojen kanssa kuudennen kongressin kommunistisen puolueen, ja näyttävän yritetään ohjata ulkoista talouspolitiikkaa maan kannustimet sosialistisen valtion liikelaitos.
Sanoa, että Obama antoi "myönnytyksiä" ei arvostella sen Kuuban-politiikan: julkistamisesta mielessä tappion, että standardointi ja sen mahdolliset hyödyt johtaa joukossa, jotka vilpittömästi, odottavat talouden kurjuuden kuljettamaan oman versionsa tulevaisuuden Kuubassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti