torstai 27. huhtikuuta 2017

Tänään otsikoissa

  1. Perustamisesta voittaa Big in Ranskan 'Ennennäkemättömän' presidenttiehdokas jonka Gilbert Doctorow
  2. Ranskalainen 'Selvitykset' Tämä Assadin Käytetään Sarin Khan Sheikhoun osoittautuu Complete BS mukaan RI Henkilökunta
  3. Mitä seuraamuksia? JP Morgan ja Goldman Sachs ovat nyt Top kolme investointipankkien Venäjällä vuoteen RI Henkilökunta
  4. Mikään karkottavat Venäjä Arctic Drilling by Victor Katona
  5. Putinin uskollisin Groupie käydä uudelleen Tomorrow mukaan RI Henkilökunta
  6. USA ei voi käsitellä Heat Afganistanissa, hyökäten Venäjä by MK Bhadrakumar
  7. Serbia Sotilaallinen valmis auttamaan Venäjän Clear Mines Syyriassa - Serbian puolustusministerin mukaan Marko Marjanović
  8. Jotenkin USA on tappanut 70000 ISIS Fighters - kaksi kertaa enemmän kuin se sanoo Exist jonka Darius Shahtahmasebi
  9. Trump aikoo laskea Tuet Euroopan cuddliest uusnatsien 70 prosenttia, mutta se ei ole syy Joy mennessä RI Henkilökunta
  10. Venäjän Jehovan todistajat Ban On terveen järjen voitto. West on otettava huomioon by Janus Putkonen




Perustamisesta voittaa Big in Ranskan 'Ennennäkemättömän' presidenttiehdokas


Gilbert Doctorow Ke, 26 huhtikuu 2017
On mielenkiintoista, että valtaosa kommentit Yhdysvalloissa ja Länsi-Euroopan tiedotusvälineille Ranskan presidentinvaalien äänestys sunnuntai 23 huhtikuu yhtyi: tämä oli ennennäkemätön purkamisen, poliittista järjestelmää. Loppujen lopuksi ei voittajista, Marine Le Pen ja Emanuel Macron, kuuluu merkittävä keskus oikealle tai keskelle vasemmalle osapuolille, republikaanit ja sosialistit vastaavasti. Paljon melua tehdään yli muka ennennäkemättömän laajuuden koko vaalikampanjan, mikä oli huomionarvoista ruma merkki murhasta.
Jaa Twitterissä
 
Esimerkiksi ottamalla voittaa Big in Ranskan 'Ennennäkemättömän' presidenttiehdokas Facebookissa







Ranskalainen 'Selvitykset' Tämä Assadin Käytetään Sarin Khan Sheikhoun osoittautuu Complete BS


RI Henkilökunta Ke, 26 huhtikuu 2017
Yli viikon nyt Ranska on väittänyt sillä on kiistattomia todisteita siitä Syyrian sotilaskäyttöön kaasun siviilejä vastaan ​​aiemmin tässä kuussa, ja se esittää sen lähiaikoina. Se on nyt tehty näin. Se sanoo on todennut, että Sarin käytettävät 2017 Khan Sheikhoun hyökkäyksen peräisin samasta varastosta käytetty aiemmassa 2013 hyökkäyksen. Tämä se on. Tämä on mikä on sen loistava todisteita.
Jaa Twitterissä
 
Kuten ranskalainen 'Selvitykset' Tämä Assadin Käytetään Sarin Khan Sheikhoun osoittautuu Complete BS Facebookissa







Mitä seuraamuksia? JP Morgan ja Goldman Sachs ovat nyt Top kolme investointipankit Venäjällä


RI Henkilökunta Ke, 26 huhtikuu 2017
Voitteko nimetä kolme parasta investointipankkien Venäjällä? Ensimmäinen on Venäjän omien VTB. Tästä vuodesta, toinen ja kolmas ovat JP Morgan ja Goldman Sachs. Sekä Goldman ja JP Morgan tytäryhtiö Moskovassa johtaa leaderboards on dealmakers tämän vuoden huhtikuun 20. Tarjoukset he ovat osallistuneet ovat, mutta eivät rajoitu osakeannit, joukkovelkakirjalainat ja lainat.
Jaa Twitterissä
 
Kuten mitä seuraamuksia?  JP Morgan ja Goldman Sachs ovat nyt Top kolme investointipankkien Venäjän Facebookissa







Mikään karkottavat Venäjä Arctic Drilling


Victor Katona Ke, 26 huhtikuu 2017
Vanavedessä hiljattain järjesti Arktinen huippukokous Arkangelissa ja Rosneft saada poraus toimintaa meneillään Laptevinmereen, ei voi välttyä ajatukselta, että Venäjä toteuttaa paluun offshore arktisella alueella.
Jaa Twitterissä
 
Kuin mitään karkottavat Venäjä Arctic Drilling Facebookissa







Putinin uskollisin Groupie käydä uudelleen Tomorrow


RI Henkilökunta Ke, 26 huhtikuu 2017
Shinzo Abe on tapaaminen Vladimir Putin useammin kuin Alexander Lukashenko ja Benjamin Netanyahu yhdistettynä. Mistä syystä emme voi jumalallista. Viimeisen kerran he tapasivat Putin haitanneet koko Abe kasvot: Vierailu oli ensimmäinen Putinin Japanissa 11 vuotta, ja tärkeä hetki Venäjän presidentin sulattaa jäätä lännen kanssa. Ennen vierailun kuitenkin Putin romutti tahansa toivoo Japanin voinut olla tässä kokouksessa. Muutama päivä ennen matkaansa kello kokoukseen japanilaisten lehdistö hänen asuinpaikka, Putin totesi, että Venäjä ei ole aluekiistan Japanin kanssa.
Jaa Twitterissä
 
Kuten Putinin uskollisin Groupie käydä uudelleen huomenna Facebookissa







USA ei voi käsitellä Heat Afganistanissa, hyökäten Venäjä


MK Bhadrakumar Ke, 26 huhtikuu 2017
Kuohuu Yhdysvaltain ja Venäjän kilpailu Afganistanissa otti tiukan käännöksen kanssa räjähtävän uhka ojensi vieraileva Yhdysvaltain puolustusministeri James Mattis Kabulissa maanantaina, että Washington ”joutuu tekemisiin Venäjä” rikkomisesta kansainvälistä oikeutta lähettämällä aseita Talebanille. Matin sanoi vastatessaan mikä näyttää olleen istutettu kysymykseen Washington Postin kirjeenvaihtaja jotka kysyivät venäläisiä aseita ”näy Talebanin käsissä Helmandin, Kandaharissa ja Urozgan” (rajoittuvassa maakunnassa Pakistanissa.)
Jaa Twitterissä
 
Like Us kestä Heat Afganistanissa, hyökäten Venäjä Facebookissa







Serbia Sotilaallinen valmis auttamaan Venäjän Clear Mines Syyriassa - Serbian puolustusministerin


Marko Marjanovic Ke, 26 huhtikuu 2017
Puhuessaan lehdistölle tapaamisen jälkeen hänen venäläinen osapuoli Moskovassa Serbian puolustusministeri kysyttiin jos pari puhui Venäjän käynnissä miinanraivaus Syyriassa. Serbian ministeri Zoran Đorđević vastasi, että Serbian sotilaallista olisivat taipuvaisia ​​auttaa, mutta tällä hetkellä "ei ole hallussaan kyky" osallistua. Hän kuitenkin väitti Serbian sotilas on valmis kouluttaa tehtävään ja liittyä myöhemmin, ehkä vuonna 2018.
Jaa Twitterissä
 
Kuten Serbia Sotilaallinen valmis auttamaan Venäjän Clear Mines Syyriassa - Serbian puolustusministeri Facebookissa







Jotenkin USA on tappanut 70000 ISIS Fighters - kaksi kertaa enemmän kuin se sanoo Exist


by Darius Shahtahmasebi on Tue, Apr 25, 2017
Kesäkuussa 2014 aikoihin ISIS oli otsikoissa ympäri maailmaa, Wall Street Journal raportoi, että terroristiryhmä oli 4000 taistelijoita Irakissa. Syyskuussa 2014 CIA julkaisi arvion väittäen ISIS oli välillä 20000 ja 31500 taistelijoita yhdistetään sekä Irakissa ja Syyriassa, mukaan lukien 15000, jotka olivat ulkomaisia ​​taistelijoita. Lähes puolet oli ulkomaisia ​​taistelijoita? Se on jonkin verran orgaanisia kansannousun tapahtuu Syyriassa.
Jaa Twitterissä
 
Kuten Jotenkin USA on tappanut 70000 ISIS Fighters - kaksi kertaa enemmän kuin se sanoo Exist Facebookissa







Trump aikoo laskea Tuet Euroopan cuddliest uusnatsien 70 prosenttia, mutta se ei ole syy Joy


RI henkilöstön ti, 25 huhtikuu 2017
Tämä vain, Trump ehdottaa leikata Yhdysvaltain tukea Ukrainalle lähes 70 prosenttia: Jotkut leikkauksia näyttävät suunnattu maille, joita oli pidetty strategisesti tärkeänä. Esimerkiksi ulkomaiset myöntäminen Ukrainalle, jota käytetään edistämään poliittisia ja taloudellisia uudistuksia, on edessään 68,8 prosentin leikkaus. ”Yksi suurimmista teemojen ja tarkoituksesta ja suunnat Yhdysvaltojen politiikan Ukrainassa vuosikausia on ollut kannustaa heitä siirtymään kohti Euroopan unionin toimielimet”, sanoi William Taylor, entinen suurlähettiläs Ukrainassa alle George W. Bush ja nyt johtajana Yhdysvaltain Institute of Peace.
Jaa Twitterissä
 
Kuten Trump aikoo laskea Tuet Euroopan cuddliest uusnatsien 70 prosenttia, mutta se ei ole syy Joy Facebookissa







Venäjän Jehovan todistajat Ban On terveen järjen voitto. West olisi otettava huomioon


by Janus Putkonen on Tue, Apr 25, 2017
Korkein oikeus Venäjän federaation äskettäin määritelty Jehovan todistajien kuin ääri organisaatio ja hallitsi toimintaa kirkkoja laittomina. Venäjän oikeusministeriön on tilannut valtakunnansaleja Jehovan todistajat suljetaan ja kirkon omaisuus luovutettiin valtiolle koko alueella Venäjän federaation. Päätöslauselmassa on herättänyt laajaa keskustelua asiasta ja voidaan nähdä, että avoimesti Venäjän vastainen Länsi valtamedia käyttää tilaisuuden luoda kuva Venäjän vihollisena vapauden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti