maanantai 24. huhtikuuta 2017

04/24/2017
Tarkasta tämä sähköposti selaimessasi
tärkein
'Ainoa tapa lopettaa Yhdysvaltain aggressio on päästä eroon dollarin' - Glazyev
22 huhtikuu 2017 16:51
Putinin neuvonantaja Sergey Glazyev uskoo Yhdysvaltain presidentti Trump on vain "tekee mitä hallitsevan eliitin odottaa häntä tekemään", ja ainoa tapa lopettaa Yhdysvaltojen aggressiivisuus on päästä eroon dollarin riippuvuudesta, hän sanoi perjantaina haastattelussa TASS Uutiset.
Lue lisää
Alexander Zakharchenko: DPR on asetettu täysi suhteista Etelä-Ossetian
21 huhtikuu 2017 21:42
Perjantaina Anatoli Bibilov ottaa vastuulleen presidentin viran Etelä-Ossetian. Ennen avajaisissa, johtaja Donetskin kansantasavallan, Alexander Zakharchenko, haastattelussa Sputnik, Etelä-Ossetian, kuvattu tapa, jolla suhteita molempien tasavaltojen olisi rakenteeltaan
Lue lisää
Britanniassa vannoo Ukrainan tukemiseksi sotilaallisesti vastaan ​​'Venäjän uhka'
21 huhtikuu 2017 18:02
"Olemme valmiit tukemaan teitä", sanoi Britannian pääministeri Theresa May Ukrainan presidentiksi. Hän lupasi, että Britanniassa on valmis auttamaan puolustamaan Ukrainaa vastaan ​​enempää Venäjän aggressio, raportoitu Sun. Ukrainan presidentti Petro Poroshenko vieraili Downing Street keskiviikkona.
Rouva toukokuuta sanoi Britanniassa oli ”valmis tukemaan” maansa joka uhkaa Venäjältä. Hän myös vannoi ajaa edelleen pakotteita presidentti Putinia.
Lue lisää
Ukrainan voimat odotetaan käynnistävän hyökkäävä Donbass huhtikuun lopulla - DPR Command
20 huhtikuu 2017 16:01
Ukrainan voimat alkoivat aktiivista valmistelut hyökkäävä eteläisen sektorin etulinjassa vastaan ​​Donetskin kansantasavalta. Aattona toukokuun vapaapäiviä, Ukrainan puolustusvoimien aikovat iskeä läheisyydessä kylän Shirokino.
Tämä oli ilmoitti tänään, että varapuheenjohtaja komentaja DPR Johtokeskusyksikkö Eduard Basurin torstaina.
Lue lisää
'Venäläiset on hirtetty' - Raskas kuoret ja 'aselepo' viestejä Ukrainan armeija pääsiäisenä tulitauko [VIDEO]
19 huhtikuu 2017 19:07
Vaikka jälkeen pääsiäiskakku jakautuminen etulinjassa maanantaina, pystyimme arvioimaan, miten uusi tulitauko (joka tuli voimaan 12. huhtikuuta klo 10 alkaen) noudatettiin Ukrainan armeija.
Vuonna Zaytsevo, sotilaat vahvisti meille, että ei ollut tulitauko, ja että Ukrainan armeija kuoritut kantansa edeltävänä päivänä kranaatinheittimiä (mukaan lukien 120 mm). Joukossa kranaatit pysyy he löysivät joista toisessa 'kiva' viesti:
Lue lisää
Puolustus
Ukraina aikoo räjähdys voimalaitos Lugansk region syyttää LPR - sotilasjohdon
22 huhtikuu 2017 17:43
Ukrainan aikoo lavastaa vakavia vääriä lippu hyökkäys miehitetyssä Lugansk alueella Donbass. Kiev joukot toivat tällä alueella Shastinskaya lämpövoimalan 200 konttia tuntemattomien materiaalien, oletettavasti tarvitaan räjähdys voimalaitoksen, kertoi LPR puolustusministeriön virallinen edustaja, eversti Andrei Marochko lauantaina.
Lue lisää
Ukrainan Forces jatkaa laasti kuoret, Yasinovataya, DPR [VIDEO]
21 huhtikuu 2017 21:41
Aattona Ukrainan natonalist 'Mastermind syntymäpäivä' - Adolf Hitler - Ukrainan joukot ovat tehneet juhla pommittamisen Yasinovataya vuonna Donetskin kansantasavalta. Kriittinen hotspot on alle hyökkäyksiä ja Donbass puolustajat odottavat leveä ukraina loukkaavaa lähitulevaisuudessa. 
Doni Uutistoimisto
Video: DPR puolustusministeriö, 21.4.2017

Lue lisää
Massiivinen Varaus Mobilisointi edustajakokouksessa Donetskin kansantasavalta [DRONE]
06 huhtikuu 2017 20:57
Lähes 30000 reserviläisten Donetskin kansantasavallassa osallistui mobilisointi yleiskokouksessa 04.06.2017. Drone kuvamateriaalia tapahtumasta.
Kokoonpano yli 27000 reserviläisten pidettiin mukaisessa järjestyksessä DPR Head, Alexander Zakharchenko.
Lue lisää
Tulitaukoa ei tapahdu: Ukraina on pitänyt kuoret DPR alueella [TV TOIMINTAKERTOMUS]
03 huhtikuu 2017 22:19
Jopa erityinen tulitauosta sovittiin Minskissä alkaen 1. päivästä huhtikuun Ukraina jatkaa pommittamisen Donetskin kansantasavalta n kaupunkien ja kuntien myös raskasta tykistöä.
Lauantaina 1st huhtikuuta huolimatta Kiovan hallituksen väitteet yö oli melko vaikeaa. Ukraina ei lakannut tulipalosta tasavallan kaupunkien ja kuntien. Yhteensä yli viimeisen 24 tunnin aikana 86 kertaa kuoret kirjattiin. 
Lue lisää
-taistelupanssarivaunut että LPR Kansan miliisin koulutetaan torjumaan [VIDEO]
30 maaliskuu 2017 22:25
LPR Kansan miliisin vuonna Lugansk kansantasavallassa jatkuvasti kouluttaa tankkiin joukkoja mahdolliseen taisteluun tilanteisiin.
Main panssarivaunuja miliisin joukot luo selkäranka Donbass puolustukseen, aina valmiina käyttöön etulinjaan ja vastata kaikkien ukrainalaisten provokaatiot ja hyökkäykset puolustus linjat.
Video näyttää koulutustilanteissa aseellisen ydin.
Doni Uutistoimisto
Video: LPR puolustusministeriö, 30.3.2017
Lue lisää
Donbass Life
Aktivistit Italiasta kävi Donetskin kansantasavalta [TV TOIMINTAKERTOMUS]
21 huhtikuu 2017 22:43
Italian sosiaalisen aktivisteja kävi DPR. ”Cantiere Laboratorio” organisaation presidentti, Vittorio Gigliotti, ja johtaja ”Speranza” kulttuuriyhdistys, Irina Vehoreva, mukana oli DPR Johtokeskusyksikkö Vice komentaja, Eduard Basurin. 
Tutustuivat ratajohtoon todistamassa tuhot sitä pitkin. 
Lue lisää
Donbass Arena: Vaurioituneet, mutta koskematon, pian avataan jälleen Donetsk kaupunki
19 huhtikuu 2017 22:20
Kuuluisa Donbass Arena Donetskin pääkaupungissa jäi tyhjilleen ja koskematon sodan jälkeen Donbass alkoi vuonna 2014. Nyt uuden johdon alla Donetskin kansantasavalta konkurssipesän Ukrainan yhtiöiden on aloittanut prosessin elvyttämiseksi jalkapallokentän yleiseen käyttöön. Paina ensin kiertue areenalla järjestettiin myös.

Lue lisää
Ukraina - 'Se ei ole vain meidän armeijan, mutta väestö suojaa Donbass!' [VIDEO]
15 huhtikuu 2017 21:23
Ukrainan ja sen Länsi kannattajat pitäisi saada tämä vahva ja selkeä viesti kansalle Donbass, Donetskin kansantasavalta. Järjestyksestä johtajan DPR, noin 30000 reserviläispalkkaa kerääntyi mobilisaatio kokoonpanoon 6. huhtikuuta 2017. Nämä Donbass kansalaiset eivät pestattu jo vahva DPR Kansan Militia, mutta ne ovat valmiita liittymään miliisi, ja puolustaa maataan, jos ja kun sen tarvitsi.
Lue lisää
Päällikön DPR vierailee etulinjan tehtävissä, toimittaa Itä kakut [VIDEO]
14 huhtikuu 2017 00:01
Tänään, 13. huhtikuuta, johtaja Donetskin kansantasavallan, Alexander Zakharchenko vieraili tasavallan sotilasyksiköt etulinjassa asemissa.
Vierailunsa aikana johtaja Tasavallan onnitteli varusmiesten tulevasta loma Kristuksen ylösnousemuksen ja ajoi noin 1000 pääsiäiskakku heille.
Lue lisää
Zveroboy: 'Go, Go, taisteluajoneuvot!' [Musiikkivideo]
06 maaliskuu 2017 22:33
Katso uusi musiikkivideo sodasta Donbass, Lugansk kansantasavalta (LPR). Bändi on nimeltään "Zveroboy" ja kappaleen nimi on "Go, Go, Fighting Vehicle (IFV - BTR)". Musiikkivideo esitetty erilaisia ​​Englanti tekstitys vuoteen Doni Donbass uutistoimisto.
Video: Lugansk24, 3.6.2017
Lue lisää
muut
'Ainoa tapa lopettaa Yhdysvaltain aggressio on päästä eroon dollarin' - Glazyev
22 huhtikuu 2017 16:51
Putinin neuvonantaja Sergey Glazyev uskoo Yhdysvaltain presidentti Trump on vain "tekee mitä hallitsevan eliitin odottaa häntä tekemään", ja ainoa tapa lopettaa Yhdysvaltojen aggressiivisuus on päästä eroon dollarin riippuvuudesta, hän sanoi perjantaina haastattelussa TASS Uutiset.
Lue lisää
Bluff ja propaganda: USA lentotukialuksia ole menossa Pohjois-Koreaan
19 huhtikuu 2017 16:58
Viimeaikaiset uutiset, raportteja ja lausuntoja, että USA on käyttöön jopa kolme lentotukialusten Pohjois-Koreaa osoittautuu vain Länsi sotapropagandaan ja presidentin bluffi. Defence News raportoi , että yhdysvaltalaisen Carl Vinson on vielä tuhansien kilometrien päässä Korean niemimaan ja Yhdysvaltain viranomaiset kieltävät raporttien mukaan kaksi muuta yhdysvaltalaisten lentoyhtiöiden ovat liittymässä luoda yhdistetyn massiivinen taisteluosastoa.
Lue lisää
Pohjois-Korea: Nuclear War puhkeaminen Anytime
18 huhtikuu 2017 16:13
USA on horjuttaa tilannetta Korean niemimaalla ja Lämpöydinpommin sota voi puhjeta alueella milloin tahansa, Pohjois-Korean YK-suurlähettiläs, Kim In Ryong kertoi maanantaina ilmoituksen mukaan TASS News .
Hän tasaantunut terävä kritiikkiä Yhdysvalloissa ja Etelä-Koreassa johtamiseksi sotaleikkejä ennennäkemättömän sekä laajuudeltaan ja sanoi, että he voisivat aiheutua kohtalokkaita seurauksia rauhaa alueella.
Lue lisää
Venäjä varoittaa meitä 'Syyrian-Style' toimet Pohjois-Koreassa
17 huhtikuu 2017 21:02
Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov varoitti Yhdysvaltoja olemaan ryhtyä sotatoimiin. Hän korosti, että ”riskialtis ydin- ja ohjus pyrkimyksiä Pjongjang” rikkoo YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselmia ei voitu käyttää tekosyynä rikkoo kansainvälistä oikeutta ja YK: n peruskirjan ”samalla tavalla”, kuten Syyriassa. Lavrov lausunto raportoivat RT News .
Lue lisää
Trump tule peruuttaminen maailmansota 3 [VIDEO]
17 huhtikuu 2017 18:07
"Trump ei ole vain flirttailee kolmas maailmansota, hän pyysi sitä. Hän haluaa kaikkien tietävän, että hän on tarpeeksi hullu liipaisinta, ajattelee, että se auttaa häntä kiertää joitakin aseita, luulee voivansa pakottaa isot pojat neuvotella, "sanoo Myrskypilvet Gathering viimeisimmässä videoesitys nykyisestä geopoliittinen tilanne.
Doni Uutistoimisto
Video: StormCloudsGathering, 15.4.2017
Lue lisää
Don bass  I ANSAINVÄLINEN uutistoimisto &  Don EtSK: lla  I ANSAINVÄLINEN lehdistökeskus
DPR, Donetsk, Artema st. 97, 320
puh:  +38 066 011 24 31, +38 073 447 81 14, 071 30 50 659
sähköposti:  info@dnipress.com ,  skype:  dnipress,  facebook:  dnipress

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti