torstai 27. huhtikuuta 2017

Vika on se meidän?

by jovencuba
Tekijä: Gabriel Torres Rodríguez
Kuinka paljon maata menettää takia saarron? Se on helppo kysymys, eikö? Mukaan ekonomistit ja raportit vuosittain vuodesta 1992, esittelee ulkoasiainministeriön yleiskokouksessa YK, he olivat 753688 miljoonaa aikana yli viiden vuosikymmenen ajan.
Epäilemättä tämä politiikka Yhdysvaltain hallitusten vastoin saaren saa ylittää taloudellisia menetyksiä sekä havaittavissa pulaa, dissatisfactions ratkaisi populaatiossa kokevat päivittäin akuutimpi ja vaikea ratkaista.
Mutta kuinka paljon Kuuba on menetetty, koska korruptiota ja huonoa hallintoa resursseja? Jos tämä on vaikea kysymys. Vuonna vuosina olen työskennellyt journalismin En ole koskaan ollut pääsy näihin tietoihin tyyppiä. Ja kun tutkii kokeneempien havaitsi, että näistä asioista, meidän kirjoittaminen on viivytellään, ei etsi aloitteita.
Mikä-tai jotka impide- lehdistön irtisanomalla kurinalaisuutta se ansaitsee ne, jotka käyttävät ihmisten voimavaroja omaksi hyödykseen? Onko laki, joka kieltää meitä täyttämään velvollisuutensa paljastaa nämä rikolliset? Estämällä nämä tosiasiat ovat tiedossa, olet suojella vallankumous? Ja jos näin on, kuka?
Tekijät vaihtelevat tarpeen pitää pois perinteisestä vihollisia kaikki tiedot, jotka voivat olla haitallisia vallankumouksen, kustantajille ja puute tiettyjen journalististen yhteistä poliittista vaikutusvaltaa vielä pehmeää käsipuristimella ei ilmoita ankarammin korruptoitunut.
Tältä osin tavoitteet hyväksyttiin 29. tammikuuta 2012 ensimmäisen konferenssin puolueen on aivan selvää tästä ja muiden näkökohtien maan tilanteesta. Useissa niistä on kehottanut toimittajia vastaamaan Kuuban todellisuutta sen kaikissa muodoissa taloudellisten, työ- ja sosiaaliseen tilanteeseen. Myös soita joukkotiedotusvälineet ja raportoimaan ajantasaista, objektiivista, järjestelmällistä ja avointa politiikkaa niin Party kehityksestä työn vallankumouksen , ongelmat, vaikeudet, epäonnistumisia ja vastoinkäymiset että pystymme myös kasvot tehokkaan välineen kulttuurisen ilmaisun ja keskustelua ja tarjota keinoja tiedon analysointiin ja pysyvä harjoittaminen mielipiteen.
Näillä kannustimet, minusta olisi uskottavampi meidän kriitikot, sisäinen ja meren yli, jos pystyimme tunnistamaan ja solvaavat jotka estävät sosiaalista projekti. Ole tuottavaa lähellä silmämme kavalluksesta, jotka pitävät käsissään resursseja, niille, jotka unohtavat antaa tarvittavat vastaukset, ja niille, jotka käyttävät autojaan edessä väsynyt kasvot raskaana tai imetät pahoinpidelty auringon tai kiireistä, ehkä joitakin tärkeitä ja kiireellisiä kokous.
On totta, että ahneus, itsekkyys, virheet ovat luonnostaan ​​ihmisen kunnossa ja että emme olisi keitä olemme ilman ylittäneet esteitä ja oppia niistä. Tämä tapahtuu alueilla yhteiskunnallisen käytännön, joka ei pakene tietenkään taiteen hallintoelimen. On kuitenkin olemassa hyväksyttävää virheitä, jotka on ratkaistava mahdollisimman pian ja tehokkain, koska ovat suuri riski maan tulevaisuuden. Puristin on yksi ajoneuvojen omistat kansalaisten kohtaamaan näitä tilanteita.
Ja se on, että korruptio voi olla yhtä vaarallista kuin esto. Voit syöpyä meidän esanssit. Voit muuttaa ryöstön "taistella" ja vähitellen tuhota esteitä, mikä on oikein ja kiusallista. Mielestäni tulee kuin salama, Master Ruperto hahmo, joka on tunnettu, sen lisäksi "Pululu" Panfilo kysymällä hänen uusi työ "on olemassa haku". Selkeä ilmiannon huumoria, joka tavoittaa enemmän juomista kuin lehdet sanomalehden, mutta samaan aikaan, vähemmän vakavia ja persoonaton.
Päätän lausunnon kanssa Fidel hänen ikonin puheessaan 17. joulukuuta 2005 Aula Magnassa yliopiston Havana, määrätietoista puhelun tilata: "Tämä maa voi itsetuhomekanismia; vallankumouksen voi tuhota itsensä, joka voi tuhota sitä ovat niitä, teemme, voimme tuhota sen, ja se olisi meidän vika. "
jovencuba | 25 huhtikuu 2017 klo 09:27 | Tunnisteet: korruptio , syyllisyyden , yhteiskunta | Luokat: 2017 , talous , yhteiskunta | URL: http://wp.me/pRuWw-4gr

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti