maanantai 24. huhtikuuta 2017

Jälleen Ortodoksisuus

by jovencuba
Fernando Luis Rojas
"(...) , mikä voi synnyttää aarteet kokemuksia ja opetuksia se ei ole kritiikittömästi apologetics mutta läpitunkeva ja harkittuja kritiikkiä ."
Rosa Luxemburg
Hän oli päättynyt  edellisen postauksen  lauseeseen macaronic hän osoitti UCLV ansiot  "minä hyväksy erityistä ongelmaa ihmisten kanssa, jotka ei ollut mitään tekemistä" . Borre. Tunsin hämmentynyt, ja salaaminen tosiasia vastakkainasettelusta ehdottaa kaltaisessa organisaatiossa  us +  ja yksilöllisesti näen kollektiivinen hanke Kuuban vallankumouksen. Vuonna lopulta muutenkin, ihmiset tekevät lukemat ja rakentaa suhteensa varsin vapaasti. Poistin sen huvin vuoksi.
Neljä tutkimukset ovat heittäneet minua kirjoittamaan tämän uusi viesti:  väitteet totta vallankumouksellisia ,  uusi vastaan vallankumouksellinen uusi strategia ,  meidän syistä  ja  yliopisto  (jälkimmäinen on itse asiassa kaksi kohtaa, koska silloin pelaa  väitteet todellisen vallankumouksellisia ), jotka julkaistiin 18. ( Meidän syyt ) ja 19. huhtikuuta. Hän läpäisi yli kommentit kaunistellen nimeltään "sosiaalisia verkostoja". Vuoteen tavalla,  BBC  ja  El País  myöhässä haaste, koska se on aina tapahtua latinaksi ja "Kuuban asioihin".
Ensimmäinen on, että huolimatta yhteensattumia päivämäärät ja samankaltaisten ehdot eivät uskalla katsoa yksikkönä, ovat erilaiset.
Ensimmäinen teesi:  Reaktiot ja kritiikkiä karkottamista Karla María Pérez González ovat olleet erilaisia. Jos he vastata "design kampanja"  Olemme enemmän  -Mahdollisuus ole descarto-, tämä ei delegitimize kaikissa asennoissa tuomitaan tosiasia.
Toinen teesi:  On olemassa kaksi suurta hämäystä asiasta. Ensimmäinen on, että se vähentää betonin seikka saattaa sitä nimellä "osoitus" on "sorron" Kuubassa. Toinen, että se vie syytökset ja karsinnat uusi kausi--jos tapaan "tekopyhät huolehtiva", "järkyttynyt opportunistisia", "itsekeskeinen kuormattuna ehdottomia", "kuvitettu melankolinen" ja "vallankumouksellinen käytetty".
Molemmissa tapauksissa, Karla Maria ja karkotus siirtyvät taustalle. 18-vuotias tulisivat osaksi, poliittista panttivangiksi organisaation, johon se kuuluu. Koska älykäs, hän kiinnittää sen johtopäätökset asiasta.
Kuten myös kumppanina savuverho ilmaisee ristiriidan että taistelussa laskuri täytyy kuulla Plaza; ja kun virheitä kritiikkiä ja tuomitsevansa Kuuban hallituksen on oltava legitimoi vuonna  Journal of Kuubassa .
Kolmas teesi:  Vuonna poliittisen taistelun, argumentit ja perustelut eivät ole takautuvia. Mitä hyötyä on "ennätys" toiminnastaan nastojen? Onko kukaan sitä mieltä, että tässä vaiheessa, että asia hiljaa? Linja edellisen postauksen, tämä ei ole taistelu hegemoniasta, se on ruumiinavaus.
Neljäs teesi:  Palaamme kysymykseen lakia. Epäilemättä tärkein viittaus on puolustaa pysyvyydestä tämän nuoren miehen Keski yliopiston Las Villas. Mutta , ja oikeudellisessa ystävien seurassa matarán- lakia (ja oikeuksia), pohjoisesta etelään ja idästä länteen tässä hullussa maailmassa, se epätäydellinen (ainakin liikunta) eriarvoisuutta. Muistuttavat, että suuri linja elokuvasta  NO :  "sinulla on järjestelmä [kapitalismin] että kuka tahansa voi olla rikas, ei kaikkia, myöskään. Et voi hävitä, kun kaikki vedot on, että kuka tahansa " . Ja se on jaottelu, joka laissa (ja oikeuksien) - Kuuban vallankumous ei pitäisi voida sallia.
Viides thesis (ja lopullinen):  On sanottu monta kertaa, että ajatus Fidel laskeutuisi riitoja maassa, joka julistaa itseään "vallankumouksellinen". Tämä ilmenee dramaattisesti, kun tekstin UCLV  Meidän syistä  puhuu  "käsite vallankumouksen" . Näytteenä painike, jos  "vallankumous on tunne historiaa" ; Ei ollut mitään järkeä kontekstistaan on vastavallankumouksen? Ymmärrätkö?
epilogi
No, kun otetaan huomioon edellä, pidän minun viidentoista: katson virhe karkottaa opiskelija Karla María Pérez González UCLV. Ja huomenna esitän tai jopa vastustaa lynkkaus ilmoitti niille, jotka ovat aktiivisia vastustavat järjestöt. Peläten, että hyväksyisi, että olemme mitään ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti