perjantai 28. huhtikuuta 2017

Ranskan "todiste" siitä, että Assad Khan käytti sariinia Sheikhounissa, osoittautui kuplaksi


Ranskan esittämä "Todistelu" Khan Sheikhounin kaasuiskussa käytetystä myrkystä on kehäpäättelyä. Jos asiasta ylipäätään Mitään päälle selvitetty, on KAIKKI viittaa Juuri päinvastaiseen suuntaan. 

Ranska on Yli Viikon Ajan väittänyt, Etta tuoli "todiste kiistaton" siitä, Että Syyrian Armeija käytti Kaasua siviilejä vastaan ​​aiemmin TÄSSÄ kuussa ja sanoi esittävänsä Taman todisteen Pian. 

Niin EI kuitenkaan tapahtunut. Sen sijaan Ranska Sanoo todenneensa, että Khan Tana Sheikhounin hyökkäyksessä VUONNA käytetty sariini Tuli varastosta samasta, Jota käytettiin Vuoden 2013 kaasuiskussa. 

Siina KOKO sensaatiomainen "todisteaineisto" kaikessa laajuudessaan. 

KOSKA Ranska "tietää", Että Syyrian Armeija käytti sariinia VUONNA 2013, Minka Syyria on kiistänyt ja EI Jota koskaan näytetty toteen, Ranska "tietää" nyt, että myös Syyria käytti sariinia VUONNA 2017. 

Missä tahansa Muualla tata kutsuttaisiin kehäpäättelyksi. 

Jos asialla ylipäätään siitä Mitään merkitystä Eli jos Khan Sheikhounista käytettyä sariinia käytettiin VUONNA MYÖS 2013, on sitäkin todennäköisempää, Että on peräisin varastosta terroristien. Kyseessä olisi Myrkky Siis sama, en hiukkaakaan käyttivät Itä-Ghoutan väärä lippu -iskussa. 

Venäjä Insider / Kominform  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti