tiistai 25. huhtikuuta 2017

iskulauseita

by jovencuba
Tekijä: Manuel Proenza Roblejo
On kaksi asiaa sanoi maailman iloinen Kuuba: kuubalaiset muodostavat osapuoli kepillä ja tölkki; ja missään kiviä löydät tanssija tai pelaaja. Lisään vielä, että kyseisen saman kiven, löydät hahmo, joka voi olla huomaamatta tässä tuntumassa puhuja.
kyllä; Jos poliitikot ja filosofit naapurustossa on, meillä on varmasti yksi parhaista hinnat globaalisti.
Se on vaaraton lakkovahti takana; urheilu kallio, joka päättyy aina puhutaan politiikasta, ja loputon välinen kilpailu venäläisten ja amerikkalaisten muutamassa sotilaallista. Jos AK tai M16. Että jos he voittivat sodan, jos he uskaltavat, tai muuten. Jos kiinalaiset ovat ne, jotka ovat "escapaos". Tietenkin on myös ratkaista kaikki ongelmat, on tai voi olla; ja annetaan viehättävä ilmaa tulevaisuutemme katkera ilmoitti.
Sitten on uuden mäntyjä; uuden sukupolven innokkaita pioneereja ja nuoria, jotka ovat kasvaneet ympäröimänä uhmakas sävy kohti imperialismi, että erehtymättömän kadenssi Kuuban poliittisessa keskustelussa, että käynnissä ilmaa annetaan kaiken, haiskahtaa puhelu. Ja on marssi itse elävöitti kuten iskulauseet kuin meidän; joitakin todellisia helmiä Criollo äly; muut, täysin vanhentuneita ja jäykkä; ja muut, jotka aina väittänyt, kun hiljaisuus uhkaa värjätä seurakunnan itse.
Mutta ne, jotka todella välittävät minusta ovat niitä, jotka yhden reitin tai toisella näistä tullut hoitamaan valta- vain toistaa, keuhkojen kanssa voisi olla, mitä kaikki jo pitää perintöä meidän sisäpolitiikassa. Se on hieno kiviä, edelläkävijöitä ja marsseja ... mutta yksi johtaja, yksi päättäjä, tai vihreää ja lupaava taloudellisia tai poliittisia helpotusta lopuksi luulen, että joskus palkitaan liian yksinäinen sanoa.
Ja on, että emme ole vielä voi arvata, mitä ne piilottaa mielissä, ja vähemmän ihmisten sydämet. Ei ole olemassa metrin tavoitteita, kauna tai hurskasteluun. He eivät keksi vaa'at uskollisuus. Emme ole pystyneet analysoimaan, alle hyvän mikroskoopilla, viimeinen pisara verta keneltäkään.
Kannatan sinun täytyy kuulua, kuulua, tehdä. Kuulun niihin, joiden mielestä olla sotilas, kouluttaa, katalysoimaan.
Mutta ole varovainen kiinni palvonnan pyhimyksiä.
useimmat katkera kokemus runsaasti voimme laskea ja jakaa.
En usko, että kukaan tarvitse ottaa aseen ja sotaan tai on pirstoutua kädet leikkaus sokeriruo'on, vain osoittaa, että se on yhdenmukainen sen kanssa, mitä hän sanoo; Kysymys on, että on mitä ajatella ja mitä tunnet missä todelliset timantit ovat karkeita.
Ja että valitettavasti vain sankareita tai marttyyreja kirjoitetaan edessä.
Toistaiseksi palkita itsesi vähemmän huutaa ja väittää; vähemmän sokea kiitosta ja arvostelukyky; halvempia lupaus ja hyödyllisyyttä hyve.
Mielestäni ainoa tapa saada saada todellista luottamusta sanojen ja tekojen, jotka ovat heidän iskulauseita, kätensä ja allekirjoitukset valtava prosenttia toiveikas kohtalon maan.
jovencuba | 24 huhtikuu 2017 klo 08:00 | Tunnisteet: Consigna , demagogia , discurso | Luokat: 2017 , Manuel Roblejo Proenza , Política | URL: http://wp.me/pRuWw-4fL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti