lauantai 25. helmikuuta 2017

Uusi viesti The Young Kuuba

Normalisointi kanssa Trump

by jovencuba
Tekijä: Javier Ortiz
Hänen ensimmäinen viikkoina Yhdysvaltain presidentti, Donald Trump on ravistellut Meksikon suhteiden, hän ripustaa puhelimen pääministeri Australian ja kielletty asetuksella pakolaisvirta ja ihmisiä seitsemässä maassa enemmistö muslimiväestö . Yksi ensimmäisistä toiminnan hänen valtiovarainministeri julistaa huumekauppias oli varatoimitusjohtajana Venezuelan jatkaminen vihamielinen suhtautuminen Caracas että ominaista hänen edeltäjänsä, Barack Obama.
Keskellä tätä tornado tapahtumia, suhteet Kuubaan vain mennä läpi kokonaisvaltaista uudistamista ja illallisen White House senaattori Marco Rubio: arviointiprosessin ja ateria, joka on läpäissyt ruuansulatusta.
Tarkastelu vahvisti Valkoinen talo lehdistösihteeri Sean Spicer toistaen mainitsema valtiosihteeri Rex Tillerson hänen vahvistus kuulemistilaisuudessa senaatin ja sen Kuuban-amerikkalainen jäsentä, Rubio itsensä ja hänen kollegansa New Jersey, Bob Menendez. Vuonna infuusio ensimmäisen kuukauden täynnä uutisia, asetusten ja valitukset, nimi Karibian saaristossa ei täyty liikaa otsikoissa.
Kustannukset seinä, joka raja Rio Grande ja Arizonan autiomaassa lasketaan erittäin tarkasti, mutta muuttuu Kuuban voimassa, kiistaton, sikäli kuin tiedämme.
Se on hieman huolestuttavaa, että Trump kertoo toimittajille, että osakkeiden samanlainen näkemyksiä Rubio Kuubasta, koska senaattori Florida ei ole näkökulma siitä maasta, jossa hänen vanhempansa ovat syntyneet, mutta kokoelma ennakkoluuloja ja fantasioita, joka kattaa sitkeästi .
Avoin standardit Joulukuussa 2014 läpi koetinkivi republikaanien Administration. On syytä muistaa, että joskus vuonna 2015, Trump oli yksi kaksi ehdokasta presidenttiehdokas nimitys hänen tukevaksi palauttaminen Kuuban suhteiden, poikkeus, jota seurasi Senaattori Rand Paul (joka monien muiden kysymysten, myös se toimii vapaa elektroni).
Ei ole väliä kuka olet tarkkailun mitä Obama ei ottanut löytää että niin sanottu "myönnytyksiä" eivät ole myönnytyksiä ollenkaan. Rajat toimenpiteiden antamien edellisen hallinnon eivät ole taloudellisia arvoitus: ne ovat hyvin selitetty raportoi päätöslauselman vastaan ​​saarto että Kuuba lähetettiin YK vuonna 2015 ja 2016.
Oli Trump kannatti normalisointi (ja joka teki valhe arvosteli muun Obaman ulkopolitiikka), kuten aiemmin oli Trump, joka tutkitaan sijoituksia Kuubassa. Jopa hänen poikansa Eric sanoi isä näki asian Kuuban liiketoiminnan näkökulmasta. Mutta se myönteiset näkymät: Trump tarvitaan voittaa Floridan osavaltiossa oli se, joka lupasi lähestymistapa kumotaan ja saattanut muistaa, että sama Trump vaalitukitoimenpiteillä Kuuban-Amerikan yhteisö jälkeen Aterian Rubio.
Keskellä tiedotusvälineissä kuoleman Fidel Castro, jotkut masterminds hallinnon Trump ei näytä missään kiirettä ratifioimaan ennen kameroiden joitakin lupauksia Floridassa.
Viime joulukuussa, toimittaja Chris Wallace Fox News piti kysyä nyt kolme kertaa Esikuntapäällikkö Reince Priebus jos Obaman johtoon käskyn Kuuba olisi päinvastainen.
Vuoden ensimmäisellä puoliskolla minuutin haastattelun, nyt esikuntapäällikkö Donald Trump halusi pitää kiinni ehdotuksen, että hänen pomo saarnasi hänen ensimmäisenä soveltamisvuonna: sinun täytyy saada paremmin käsitellä Kuuba. Lopulta piti myöntää, että olisi päinvastainen, jos saari ei anna periksi vaatimuksiin hänen hallintonsa. Samaan tapaan, hän sanoi NBC News presidentin neuvonantaja Kellyanne Conway.
Asema hallituksen Havana ilmaistiin presidentti Raul Castron V Summit yhteisön Latinalaisen Amerikan ja Karibian valtioiden: siellä edelleen neuvottelee avoimet kahdenväliset kysymykset Yhdysvaltojen pohjalta tasa-arvon, vastavuoroisuuden ja kunnioittaminen suvereniteettia.
Kuuba ei näytä olevan välitön prioriteetti ulkopolitiikan Trump, ainakin sen ensimmäisen kuukauden aikana. On kolme vuotta ja yksitoista kuukautta eteenpäin. Ensimmäisten viikkojen hallinnon osoittavat, että epävarmuus on ominaista, että niiden hallitus toimii. Ja epävarmuus, kuubalaiset eivät ole ainoita odottamassa.
jovencuba | February 23, 2017 at 8:12 am | Tags: cubanormalizaciónPolíticarelacionestrump | Categories: 2017Javier OrtizPolítica | URL: http://wp.me/pRuWw-4bI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti