lauantai 25. helmikuuta 2017

Mihail Gorbatsov pyrki Kommunistipuolueen ja Neuvostoliiton tuhoamiseen+ muita konnuuksia!

# HISTORY

Kuten Gorbatshov myydään kotimaassaan timantteja

Miksi Raisa halusi tuhota hänen kotimaassaan, ja kuinka se auttoi häntä päästä alkuun poliittisen Olympus.
Länsimaisiin Gorbatshov alkoi kommunikoida koska 70-luvun lopulla, kun hän oli vain tavallinen jäsen korkeimman neuvoston sekä sovmestitelstvu- johtaja Environmental komission ... On tässä vähän hyödytön asennossa ollut synkkää rooli maamme historiassa!
Dwayne Andreas. Muista, että nimi. 70-luvulla se oli hän tapasi Gorbatšov keskustelemaan ongelmista haavoittuvia luonto.




Näyttäisi siltä, ​​mitään vikaa. Kuitenkin, jos et tiedä yhtä pientä yksityiskohtaa. Dwayne Andreas lisäksi huolensa villi johtama Yhdysvaltain Neuvostoliiton kauppa ja talousneuvosto, joka on tehty miljardööri David Rockefeller. Muutamassa vuodessa, Mihail Gorbatshov yllätti monet yhtäkkiä jäseneksi politbyroon, ja uusi kapasiteetti tekee sarjan työmatkojen, jonka aikana myös yllätti monet ystäviä useimpien Margaret Thatcher. Näin se muistaa Mikhail Poltoranin:
57f389ea2c599
Gorbatshov, kun hän meni Englantiin yhdessä Raisa, se oli mielestäni 1984 ja silloin Thatcher sanoi Puhuin hänen (lähes neljä he sanoivat) ja tajusin, että tämä kaveri on käsiteltävä, hän on meidän mies.
Mikhail Poltoranin (1990-1992, Venäjän ministeri tiedotusosastolta) sanoi, että Länsi tiedustelupalvelut ensinnäkin keskittyi ensimmäinen nainen. Niinä päivinä, koko maa tiesi, että presidentti, tehdessään päätöksiä, kuulee vaimonsa. Aikana ulkomaiset vierailut ovat puolella aina sovellu Raisa vaikuttava ohjelma: kuljettaa kalliita putiikkeja, timantteja ostamalla luonnostaan ​​"sydämestä".

57f389ea2c599
Näyttäisi siltä, ​​että kun tekee ostoksia kun se tulee tärkeitä päätöksiä ja politiikkaa. Kuitenkin pröystäilevä hyväntahtoisuus on tehnyt työnsä.
On vierailun Turkkiin, esimerkiksi Mihail Gorbatshov sanoi, että hän oli unelma, tuhoamaan kommunistisen järjestelmän, tuhota Neuvostoliiton valta maassa.Tietenkin kaikki hänen pyrkimykset tehtiin avulla vaimonsa jotka kertoivat hänelle kiivetä tikkaita ja vetää alas neuvostojärjestelmän testattu vuosikymmeniä.
Muuten, voidaan pitää lahjus ja lahja pari Gorbatshov presidentin Etelä-Koreassa.
Olemme yksi Yhdysvaltojen vierailun Gorbatšov pyysi häntä järjestämään tapaamisen Etelä-Korean presidentti. Ja kokous pidettiin tuolloin Tokiosta Soul lennot. Tässä kokouksessa pari Gorbatšov sai tarkistaa 100.000 dollaria henkilökohtaisesti Etelä-Korean presidentti Roh Tae W.
57f389ea2c599
Mikä kääntyi nämä timantit ja tarkistaa maamme?Aseistariisunta. Se mitä se sanoo Mihail Poltoranin.
Kun se tulee Yhdysvaltain suurlähettiläs, ja sanoi: "Haluan tavata." Ja sitten hän sanoo Gorbatshov niin huolettomasti: "Olen ollut ohjeistettu muistuttaa, että täällä on siellä niin paljon timantteja, jotka ovat tilien niin ... niin pankki, huoneet ovat sellaiset, tällainen ja tällainen, niin et Ajattelimme, että kukaan ei tiedä.Tässä suhteessa meidän teitä aseista ....
Sen jälkeen Gorbatshov tekisi amerikkalaiset ylellinen lahja. Hän allekirjoittaa START-1, jossa maamme vähentävät 2,5 kertaa enemmän strategista kuljetusajoneuvojen ja 3,5 kertaa enemmän ydinkärkien kuin Amerikassa!
Sen jälkeen, "Time» lehden tunnistanut häntä ole vain ihminen vuoden, ja 10-vuotispäivää!
Ja Raisa Gorbatshov allekirjoittamisen jälkeen START-1, vaikkapa jolla on timantteja uudelleen. Doroguschy kaulakoru hän väittää antoi vaimo Ronald Reagan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti