tiistai 21. helmikuuta 2017

02/20/2017
Näytä tämä sähköpostin selaimessasi
tärkein
Zakharchenko lausunto Putinin asetus tunnustamisesta DPR asiakirjojen
19 helmikuu 2017 18:05
Virallinen lausunto johtajan Donetskin kansantasavallan, Aleksandr Zahartšenko, 18.2.2017:
Lue lisää
Putin merkkejä asetuksella: Venäjän tunnustuksen DPR ja LPR asiakirjoja
18 helmikuu 2017 20:54
Presidentti allekirjoitti asetuksen "On tunnustamista Venäjän federaation asiakirjojen ja rekisterikilvet ajoneuvojen myönnetty Ukrainan kansalaisille ja pysyvästi asuvat henkilöt alueilla tiettyjen alueiden Donetsk ja Lugansk alueilla Ukraina."
Teksti asiakirjan:
Lue lisää
Zakharchenko n Order: "Ei peruuttaminen aseemme ennen Ukrainan
18 helmikuu 2017 16:49
Vuonna kokouksessa perjantaina Lugansk kansantasavallassa (LPR) johtajien välillä Donbass kansantasavaltaa ja Etyj, Aleksandr Zahartšenko, johtaja DPR, tehdä täysin selväksi hänen viranomaismääryksistä, että Donbass asevoimat eivät suorita yksipuolinen peruuttaminen aseiden ratajohtoon.
Lue lisää
Yhteinen lausunto LPR ja DPR päämiehet Igor Plotnitsky ja Aleksandr Zahartšenko
17 helmikuu 2017 17:57
Voimme nähdä, että maanmiehiämme, Donetsk ja Lugansk alueiden asuvat alueilla väliaikainen hallinnassa Kiev, joutuvat vaikeassa tilanteessa. Asuminen vyöhykkeellä niin kutsutun terrorisminvastaisen toiminnan, "he kärsivät väärinkäytösten sotilas- ja siviili- itsevaltainen hallinnon ja hirmutekoja kansalliskaarti kokoonpanot.
Lue lisää
"3600 Yhdysvaltain Säiliöt Euroopassa" - Totuus tai Fake uutisia Doni Donbass News Agency?
17 helmikuu 2017 16:57
Doni News Agency on julkaissut laajalti levinnyt uutisia massiivinen Yhdysvaltain armeijan käyttöönottoja Eurooppaan, joilla tarjotaan useita lähteitä vahvistaa hälyttävä tieto, että Yhdysvaltain armeija keskittyi tuhansia säiliöiden eurooppalaisen teatterin Venäjää vastaan.
Lue lisää
Puolustus
Frontline Raportti: vastapäätä Ukrainan natsien joukot Zaitsevo, DPR
16 helmikuu 2017 17:19
Tämä on edessä asema Zaitsevo paikkakunnalla, Donetsk kansantasavalta, ja vihollinen on kuin tämän linjan, sanoo Sotakirjeenvaihtaja Daniil Bogdan.
Lue lisää
Frontline Video Raportti alueelta Zaitsevo Village, DPR
14 helmikuu 2017 22:27
Sota kirjeenvaihtajapankkeina Donetsk kansantasavallan asevoimien lehdistöpalvelu kävi etulinjan tehtävissä alalla Zaitsevo paikkakunnalla. Vihollisuudet eivät lakkaa täällä puolitoista vuotta. Siviiliväestöön ja infrastruktuuriin kylän kärsivät.
Ei ole väliä mitä, moraali sotilaita on edelleen korkea.
"Emme eteenpäin, mutta eivät anna kenenkään mennä pidemmälle liian" Yksi sotilaista sanovat.
Lue lisää
Kuuluisa venäläinen kirjailija tuli varapuheenjohtaja komentaja DPR Battalion - TV Report
14 helmikuu 2017 19:40
Kuuluisa venäläinen kirjailija zahar prilepin kyytiin konekiväärillä Donetskin kansantasavallassa. Writer keräsi omaa pataljoonaa DPR Kansan miliisin jossa hän toimii apulaiskomentaja, toimivat henkilöstön kanssa. Lähinnä tasavallan asukkaat ovat töissä tässä pataljoonan. 
Lue lisää
Kiev tykistön kuoret aiheuttaa räjähdyksen kemian laitos, uhreja raportoitu
14 helmikuu 2017 16:07
Räjähdys Donetsk kansantasavallan valtion kemian valmistus tehtaan Kuibyshevsky alueella DPR pääoman johtui AFU kuoret, ja aiheutti kuolonuhreja, raportoi DPR Johtokeskusyksikkö.
"Afu ammuttu alueella Donetsk valtion kemiallinen valmistus kasvi 152mm tykistön. Sattuneiden rekisteröitiin. Ennakkotietojen mukaan, yksi siviili menehtyi," totesi Command edustaja.
Lue lisää
Fortress Donbass: Frontline raportti Donetsk lentokentälle
10 helmikuu 2017 22:12
Dmitry Astrakhan sotilaallinen kirjeenvaihtaja DPR Kansan miliisin Office raportit lentoasemalla Donetsk, 02.07.2017.
"Tämä on Donetsk lentokentälle, yksi tasavallan kuumimman täplät. Koska 2015 DPR Ihmisten Militia onnistuneesti linjan pitämiseksi täällä, ja aikana paheneminen aikana ne olivat hyökänneet Ukrainan voimat useita kertoja ja torjuivat pahoinpitelyt", sanoi Astrakhan.
Lue lisää
Donbass Life
DPR Kansalaisten: "Ukrainalaiset, et henkilöitä, jotka eivät vapauttajiksi - sodan lopettamiseksi!" - Video Raportti
18 helmikuu 2017 18:12
Kansalaisten Donetsk kansantasavallan lähettävät niiden video terveisiä Ukrainan sotilaat, jotka hyökkäävät ja kuoret DPR alueella joka päivä ja yö. 
Lue lisää
Komentajat "Givi" ja "Motorola" haudattu vierekkäin Donetsk - Video Raportti
11 helmikuu 2017 19:05
Mikhail "Givi" Tolstikh haudattiin perjantaina vieressä veljensä aseiden, Arsen "Motorola" Pavlov, vuonna Donetskin kansantasavalta.
"Hän pysyy hengissä meille, hänen työstään jää sydämissämme, ja vaikka me jatkaa sitä, ja aiomme jatkaa työtään, hän elää. Aion pitää lupaukseni teille, teen kaikki mahdollinen, joten meidän pataljoona voisi olla olemassa ja työ, kuten opetti meille. Lepää rauhassa ", sanoi sotamies.  
Lue lisää
Donbass maksaa viimeinen kunnianosoitus "Givi '- Doni Valokuvat ja video
10 helmikuu 2017 18:53
Perjantaina 10. helmikuuta Donetskin kansantasavalta oli hyvästeleminen Hero DPR, komentaja erillisten hyökkäyspatalioonasta somali, eversti Mihail Tolstykh.
Lue lisää
Donetsk TV News: "Miten käyttäytyä alle Ukrainan palo?"
06 helmikuu 2017 22:32
Sen maanantai-iltana, että Donetsk pääomaa. Voimakkaita puomit ukrainankielisiltä kranaatteja voi kuulla kaupungin hetkellä kun kirjallisesti tämän artikkelin. Mutta miten pitäisi käyttäytyä raskaan tulituksen? Tv-kanavat Donetskin kansantasavalta jakavat tällaista tietoa kansalaisille tasavallassa. OPLOT TV raportteja. 
"DPR Emergency ministeriön työntekijät ovat kertoneet, miten pitäisi käyttäytyä välttää saada haavoittunutta ja maksimoida turvallisuuden kyseessä on kuoret. 
Lue lisää
Donetsk kansalaisten evakuoitiin turvaan Ukrainan kuoret - TV Report
02 helmikuu 2017 21:59
DPR Venäjän hätätilaministeriö kehottaa Donetsk kansalaisten pysyä rauhallisena. Seurauksena on blanketing Ukrainan tykistön tulipalo DPR kaupungeissa, elämää ylläpitävän infrastruktuurin vaurioitui. Ministeriön hätätilanteiden sitoutuvat kiireellinen evakuointi kuoritut piirit turvallisen osa kaupunkia. 
Lue lisää
muut
Kun Euroopan terrorin on syntynyt: Ukraina luo "Army of Terror"
04 helmikuu 2017 20:23
Se, että Ukraina on tullut alueelle, jossa kansainvälisiä lakeja ei noudateta, on tiedetty kauan sitten. Väkivaltainen mullistuksia aseellisten taistelijoita Ukrainassa kutsuttiin "vallankumouksen Dignity", laittomasti saatu teho laillistettiin avulla länsimaisen "demokratia avustajien, ja" Maidanissa idiootit "muuttui edustajainhuoneen Ukrainan parlamentin, Verkhovna.
Lue lisää
Ukrainan sabotoi Trump Venäjä Detente - Jonathan Marshall
02 helmikuu 2017 19:48
Ukrainalainen sotilaallisen hyökkäyksen Donbass antaa Washington sota Hawks tekosyy vaatia presidentti Trump kärjistyä jännitteitä Venäjän kanssa, negating hänen toiveita détente, kirjoittaa Jonathan Marshall. Artikkeli on julkaistu osana Consortium News.
Jonathan Marshall
Lue lisää
Saksan joukot Baltia osana Naton vastaisen Venäjä voima
20 tammikuu 2017 19:42
Saksa käyttöön nyt satoja sotilaita ja noin 200 panssaroidut ajoneuvot Baltiaan, Liettua, Venäjän rajan tuntumassa osana voiman järjestämässä Nato.
500-vahva sotilaallinen ehdolliset, mukaan lukien 450 joukkoja Saksan asevoimat ja loput Belgiassa ja Alankomaissa, koottu Baijerin kaupungissa Oberviechtach torstaina käyttöönottoa Liettuaan, mukaan Eurooppa-pohjainen tiedotusvälineissä.
Lue lisää
Ensin tuli tankit, niin merijalkaväen ja pian ohjukset - Yhdysvaltain armeijan vauhtia Norjassa
18 tammikuu 2017 22:31
Koska 2014 Yhdysvallat on käyttänyt Norja luolissa täynnä puolustustarvikkeiden sekä pitkälle yli 6500 kappaletta taistelevat materiaalia yli 15000 sotilasta. Maanantaina Yhdysvaltain merijalkaväen tehty ensimmäinen joukkoja Norjaan ja uusimmat uutiset, Norja valmistautuu liittymään Natoon ohjuskilpi kohdistamista Venäjä. 
Nykyään Norja on, ja on ollut jo vuosia, merkittävä osa koko asteikon valmistautuminen US-Nato-johtoinen sodan Venäjää - Operation Atlantic Resolve.
Lue lisää
USA lähettää 3600 säiliöt Venäjää vastaan ​​- Massive NATO käyttöönotto käynnissä
04 tammikuu 2017 19:43
Naton sota valmistelu Venäjää vastaan, "Operation Atlantic Resolve" , on täydessä vauhdissa. 2000 Yhdysvaltain tankit lähetetään lähipäivinä Saksasta Itä-Eurooppaan, ja 1600 USA säiliöt on sijoitettu varastoihin Alankomaissa. Samalla, Nato-maat lähettävät tuhansia sotilaita Venäjän rajoilla. 
Lue lisää
Don basso  I ANSAINVÄLINEN News Agency &  Don EtSK: lla  I ANSAINVÄLINEN Press Center
DPR, Donetsk, Artema st. 97, 320

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti