perjantai 24. helmikuuta 2017

Tiedote

24.2.2017 klo 9:50 on

Demokraattinen Liitto — Demokraatit ry, Demokratiska Alliansen - Demokraterna rf
asettanut ehdokaslistan kunnallisvaaleihin Helsingissä.

Demokraatit on tavallisten ihmisten ja kansan liitto, joka yhdistää riveihinsä ja toimintaan työläisiä, toimihenkilöitä, työtätekeviä viljelijöitä ja yrittäjiä ja muita työtätekeviä kansankerroksia sekä opiskelevaa ja koulua käyvää nuorisoa, työttömiä ja eläkeläisiä sekä kulttuuriväkeä ja tutkijoita ja kokoaa yhteistoimintaan kansan ja demokraattisen liikkeen eri suuntauksia paremman tulevaisuuden puolesta. Keskeinen lähtökohta on luottamuksen arvoisuus kaikessa toiminnassa.

Liitto pitää periaatteellisena toimintaohjeenaan kansan liikkeiden parhaimpia perinteitä, joita se soveltaa ja kehittää Suomen oloja vastaavalla tavalla ottaen huomioon kansalliset arvot ja kaikkien kansojen tasa-vertaisiin oikeuksiin, kansan valtaan ja kansojen itsemääräämisoikeuteen sekä rauhan edistämiseen rakentuva kansainvälisyys ja ekologisesti kestävän kehityksen vaatimukset.

Liiton tehtävien toteuttaminen vaatii sen tahdon ja toiminnan yhtenäisyyttä keskeisissä yhdistävissä kysymyksissä sekä erottamatonta yhteyttä työtätekevään kansaan ja kansan eri kerroksiin. Liitto pitää tärkeänä erilaisuuden hyväksymistä ja monipuolisen yhteiskunnallisen keskustelun kannustamista välttämättömän lähtökohtana talous- ja yhteiskuntapoliittisen linjan rakentamiselle, joka kokoaa laajasti kansan eri kerroksia toimimaan täydestä sydämestä edistyksellisen yhteiskunnallisen kehityksen hyväksi, jossa huolehditaan kaikkein heikoimmassakin asemassa olevista.

Liitto toimii yli perinteisten puoluerajojen ja tukee demokraattisia tavoitteita kannattavia ja edistäviä kaikissa puolueissa, toivottaa rehellisille tavallisten ihmisten puolesta puhuville ja toimiville parhainta menestystä ja edistää kaikin mahdollisin tavoin yhteistyötä ihmisten parhaaksi.

Liitto solmisi vaaliliittoja mutta vaalilaki ei sitä mahdollista. Ehdokkuus vaatii vaalilain mukaan 9 allekirjoitusta oman nimen lisäksi liitteenä olevaan asiakirjaan.

Demokraattisen liiton puolesta
Pekka Tiainen 0503960101

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti