lauantai 18. helmikuuta 2017

Tänään otsikoissa

  1. The Great tyhjennys Alkaa: Trump puhdistuksissa ulkoministeriön 7. kerros "Shadow hallituksen mukaan Rudy Panko
  2. Top Russian Konservatiivinen: Venäjän Right energisoi Trump mukaanFedor Biryukov
  3. Ole varovainen mitä toivot: Jos euroalueeseen epäonnistuu, Venäjän talous romahtaa With It by RI Henkilökunta
  4. Naton Mustanmeren kertymisen tervehtii Venäjän pisimmällä asevarusteluun by Richard Brandt
  5. Tulsi Gabbard Exposed valheita, jotka ylläpitävät Washington n Immoral sota. Hän ansaitsee kiitoksemme by Ann Wright
  6. Pizzagate Freak John Podesta Luennot Trump tuotteesta 'heikentäminen Reality " by Rudy Panko
  7. Crusty Warmonger John McCain keskustelevat Ulkopolitiikka With venäläinen Pranksters (VIDEO) by RI Henkilökunta
  8. US Pankit Patenttivaatimuksen ärsyttävä rahanpesusäännöksistä haitata heidän Bottom Lines by Riley Waggaman
  9. Perustavanlaatuinen ero Yhdysvaltojen ja Venäjän by Paul Kaiser
  10. Ranska Vows suojata vaalien Putin - Mutta he ovat jo soluttautunut CIAmukaan Rudy Panko
  11. Venäjä liitteet Ukrainan Chicken lautasen by RI Henkilökunta
  12. Pentagon Mulls lähettäminen maajoukkoja Syyrian vaivautumatta Ask Syyriaan by RI Henkilökunta
  13. Top Venäjä Scholar Stephen Cohen: US Nopeasti ajautumasta McCarthy-Era Paranoia (Podcast) by Stephen Cohen
  14. Syyrian joukot vapautua alueiden West Palmyra, nyt vain 10 kilometrin päässä sisäänkäynti Ancient City by Matthew Allen




The Great tyhjennys Alkaa: Trump puhdistuksissa ulkoministeriön 7. kerros "Shadow hallituksen

Rudy Panko Pe, 17 helmikuu 2017
CBS raportoi, että Tillerson on jakamassa vaaleanpunainen luistaa kuten makeisia, erityisesti ulkoministeriön "7. kerroksessa":
Jaa Twitterissä Like The Great Tyhjennys Alkaa: Trump puhdistuksissa ulkoministeriön 7. kerros "Shadow hallitus Facebookissa







Top Russian Konservatiivinen: Venäjän Right energisoi Trump

Fedor Biryukov Pe, 17 helmikuu 2017
Kirjoittaja on johtaja Liberty Institute, venäläinen aivoriihi, ja vanhempi virkamies Isänmaa (Rodina) osapuoli, konservatiivinen puolue edustaa Venäjän parliament.The suosio Yhdysvaltain uuden presidentin joukossa Russian New Right patriootteja näyttää, ensi silmäyksellä, olla jotain paradoksaalinen ilmiö. Kuitenkin se on itse asiassa, jatkoa vanhan venäläisten. Venäläiset ovat perinteisesti otetaan ulkomaisten ajatuksia politiikka omakseen, mukauttaa niitä Venäjälle.
Jaa Twitterissä Kuten Top Russian Konservatiivinen: Venäjän Right energisoi Trump Facebookissa







Ole varovainen mitä toivot: Jos euroalueeseen epäonnistuu, Venäjän talous romahtaa With It

RI Henkilökunta Pe, 17 helmikuu 2017
Monet euroskeptikkoja uskovat - ja hyvästä syystä - että romahtaminen euroalueen vapauttaisi mantereen Washington ote, jonka avulla Euroopan valtiot jatkaa taloudellisia ja poliittisia suhteita, jotka todella palvelevat omia kansallisia etuja. Mikä uusi käsite, eikö? Tämä on ihan hyvä - teoriassa. Mutta jos eurzone hajosi huomenna Venäjän talous olisi lähes varmasti evaporate.The syitä tähän ovat lukuisat, mutta Bloomberg on erittäin harkiten koottu kaikkein vaikeimmin erottaa kuvaavien lukujen Venäjän nykyinen riippuvuus euroa.
Jaa Twitterissä Kuten Ole varovainen mitä toivot: Jos euroalueeseen epäonnistuu, Venäjän talous romahtaa With It Facebookissa







Naton Mustanmeren kertymisen tervehtii Venäjän Most Advanced Military Hardware

Richard Brandt Pe, 17 helmikuu 2017
Venäjän kasvava läsnäolo Mustallamerellä on sotilaallinen ja geopoliittinen todellisuus että NATO kieltäytyy accept.Secretary General Jens Stoltenberg ilmoitti eilen, että Nato "vahvistaa sen ilma- ja merivoimien läsnäolo" Mustanmeren alueella, mikä johti välittömästi nuhdetta Venäjän NATO lähettiläs Aleksandr Grushko: "kaikki nämä päätökset tehdään perusteellinen analyysi ... ja epäilemättä, otamme kaikki tarvittavat toimenpiteet oikein turvata Venäjän kansallisia etuja tällä alueella", Grushko sanoi.
Jaa Twitterissä Kuten Naton Mustanmeren Build-up tervehtii Venäjän Most Advanced Military Hardware Facebookissa







Tulsi Gabbard Exposed valheita, jotka ylläpitävät Washington n Immoral sota. Hän ansaitsee kiitoksemme

Ann Wright Pe, 17 helmikuu 2017
Tämä artikkeli on alun perin ilmestynyt klo Civil beati toiminut maani 29 vuotta Yhdysvaltain armeijassa / Army Varaukset ja eläkkeelle eversti. Olen myös toiminut 16 vuotta Yhdysvalloissa diplomaattikunta Yhdysvaltain suurlähetystöt Nicaraguassa, Grenada, Somalia, Uzbekistan, Kirgisia, Sierra Leone, Mikronesia, Afganistan ja Mongolia. Olen eronnut Yhdysvaltain hallitus 13 vuotta sitten vuonna maaliskuuta 2003 opposition presidentti Bushin hallinnon muutosta Irakin sodan.
Jaa Twitterissä Kuten Tulsi Gabbard Exposed valheita, jotka ylläpitävät Washington n Immoral sota.  Hän ansaitsee kiitoksemme Facebookissa







Pizzagate Freak John Podesta Luennot Trump tuotteesta 'kumoutuminen Reality "

Rudy Panko Pe, 17 helmikuu 2017
Sinun täytyy ihailla John Podestan sitkeä vastarinta siihen, että miljoonat amerikkalaiset tietävät nyt, että hän on paha creep.The Clinton sisäpiirin ja pitkäaikainen demokraatti powerbroker on syntynyt itsestään maanpaosta kynä ylimääräisen op-ed varten Washington Post, jossa hän lambasts Donald Trump "heikentää todellisuuden": presidentti Trump vale-uutiset nivel on hienovaraista. Ensin hän hyötyi fake uutisia kampanjan aikana; sitten kun tuleva presidentti ja nyt presidentti, hän on jatkuvasti käytetty epiteetti vastaan ​​valtamediassa myyntipisteistä, jotka uskaltavat arvostella häntä.
Jaa Twitterissä Kuten Pizzagate Freak John Podesta Luennot Trump tuotteesta 'heikentäminen Reality "Facebookissa







Crusty Warmonger John McCain keskustelevat Ulkopolitiikka With venäläinen Pranksters (VIDEO)

RI Henkilökunta Pe, 17 helmikuu 2017
Maxine Waters ei ole aivan niin "erityinen", kuten me aiemmin thought.As käy ilmi, kuuluisan duo Venäjän puhelin pranksters joka sai Waters, että Putin oli sekaantunut sisäisiin asioihin "Limpopo" ovat myös suunnattu joitakin Washington arvostetuimpia sodanlietsojat:
Jaa Twitterissä Kuten Crusty Warmonger John McCain keskustelevat Ulkopolitiikka With venäläinen Pranksters (VIDEO) Facebookissa







US Pankit Patenttivaatimuksen ärsyttävä rahanpesusäännöksistä haitata heidän Bottom Lines

Riley Waggaman Pe, 17 helmikuu 2017
Yhdysvaltain pankit rakkaus pestä huumeraha. Se on heidän toinen suosikki asia tehdä, kun niputtaminen myrkyllisiä velan ja myyvät sen AAA luokitukset omaan VPK eläke pääoman rahastoon ongelma on, että nyt on "säännöt", jotka vaikuttavat joskus day-to-day rahanpesuun. Tämä byrokratiaa imee voittoja shareholders.Thankfully Yhdysvaltain pankkisektori on joukkueen all-star lobbaajat, jotka osaavat tehdä asioita!
Jaa Twitterissä Kuten US Pankit Patenttivaatimuksen ärsyttävä rahanpesusäännöksistä haitata heidän Bottom Lines Facebookissa







Perustavanlaatuinen ero Yhdysvaltojen ja Venäjän

Paul Kaiser Pe, 17 helmikuu 2017
Ei ollut mitään erityisen huomionarvoista noin Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov ensimmäinen tapaaminen Yhdysvaltain ulkoministerin Rex Tillerson sivussa on G20 Germany.They puhui lyhyesti ajaa poliittisen ratkaisun Syyrian sekä löytää päätöslauselmia konfliktit Afganistanissa ja Ukrainassa. Mitään ulos ordinary.But oli hetki kokouksen jälkeen, jossa korostettiin pohjimmainen ero siinä, miten Yhdysvaltojen ja Venäjän lähestymistapa ulkomaiset affairs.Asked jonka toimittaja siitä "myllerrys" in Washington, ja miten se voisi vaikuttaa Yhdysvaltain ja Venäjän suhteet , Lavrov vastasi: No, sinun tulisi tietää, että emme puutu muiden maiden kotimaisten affairsWatch:
Jaa Twitterissä Like perustavanlaatuinen ero Yhdysvaltojen ja Venäjän Facebookissa







Ranska Vows suojata vaalien Putin - Mutta he ovat jo soluttautunut CIA

Rudy Panko Pe, 17 helmikuu 2017
Mikäli et nähnyt uusin väite "Venäjä voisi syödä läksyt", ranskalainen viranomaiset ovat ilmoittaneet, että ne "eivät hyväksy häiriöitä Venäjän tai minkä tahansa muun valtion sen presidentinvaaleissa, ja se kostaa tarvittaessa." Ulkoministeri Jean-Marc Ayrault kertoi parlamentissa keskiviikkona, että "ei vieraan valtion voi vaikuttaa valintaan Ranskan, ei vieraan valtion valita tulevaisuuden tasavallan presidentin." se on hyvä tietää, koska mukaan uusi Wikileaks asiakirjan dump:
Jaa Twitterissä Kuten Ranska Vows suojata vaalien Putin - Mutta he ovat jo soluttautunut CIA Facebookissa







Venäjä liitteet Ukrainian Chicken lautasen

RI Henkilökunta To, 16 helmikuu 2017
Tässä rohkea raportti sisältä vatsa pedon. Lähettänette se omaan Russophobic kansanedustajalle: politiikka on venytetty keittiöön Venäjän ulkoministeriö jossa uusi astia on käyty ruokala ruokalista: Chicken Krimillä. "Kun Venäjän ulkoministeriön ruokala mikä on todella Kiovan kana on nimeltään kana krimillä, "New York Times toimittaja Ivan Nechepurenko totesi Twitterissä kun hän lähetetty valokuva kanakyljykset ja kääntänyt uuden kulinaarinen nimi.
Jaa Twitterissä Kuten Venäjä liitteet Ukrainian kanaruoka Facebookissa







Pentagon Mulls lähettäminen maajoukkoja Syyrian vaivautumatta Ask Syyriaan

RI Henkilökunta To, 16 helmikuu 2017
Kun Trump sanoi haluavansa työskennellä Venäjän "tappion ISIS" Syyriassa, oletimme hän tarkoitti tiiviimpää koordinointia ja parempaa viestintäkanavia. Ehkä muutama yhteinen airstrikes.The Pentagon voi olla erilaisia ​​suunnitelmia, mutta: Pentagon on tiettävästi harkitsee lähettämällä tavanomaisen maahan joukkoja Pohjois Syyrian ensimmäistä kertaa nopeuttaa torjuntaan Isis.
Jaa Twitterissä Kuten Pentagon Mulls lähettäminen maajoukkoja Syyrian vaivautumatta Ask Syyrian Facebookissa







Top Venäjä Scholar Stephen Cohen: US Nopeasti ajautumasta McCarthy-Era Paranoia (Podcast)

Stephen Cohen To, 16 helmikuu 2017
Tämä artikkeli on alun perin ilmestynyt The Nation Nation avustava toimittaja Stephen F. Cohen ja John Batchelor jatkavat viikoittain keskusteluja uuden Yhdysvaltain ja Venäjän kylmän sodan. (Edellinen erässä, nyt neljättä vuotta, ovat TheNation.com.)
Jaa Twitterissä Kuten Top Venäjä Scholar Stephen Cohen: US Nopeasti ajautumasta McCarthy-Era Paranoia (Podcast) Facebookissa







Syyrian joukot vapautua alueiden West Palmyra, nyt vain 10 kilometrin päässä sisäänkäynti Ancient City

Matthew Allen To, 16 helmikuu 2017
Useita raportteja nyt vahvistaa, että Syyria armeija edelleen ajaa ISIS-pidetään alueella noin Palmyra. Alueet länteen kaupungin, mukaan lukien Hayyan Gas Fields, ovat nyt Syyrian control.Breaking, Military Lähde minulle: SAA täysin recaptures Bayarat Gharbiyah en murskatappio on #PalmyraEast Homs CS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti