lauantai 18. helmikuuta 2017

Uusi viesti The Young Kuuba

Historiallinen poroporvari reaktio

by jovencuba
By. Alexis Mario Canovas Story
Involuution Itä-Euroopan on tehnyt hirvittävää vahinkoa etenemistä työväenliikkeen maailmassa, miksi marxilais-leninistit on velvollisuus täyttää roolia etujoukko työväenluokan, joka yksin omistava hänen työvoima, on kantavan alkio uuden yhteiskunnan.
Kommunistit ovat pysyvä tehtävä järjestää, mobilisoida, juna tieteellinen teoria, lisätä tietoisuutta ja johtaa kamppailut työväenluokan ja kansan puolustaminen poliittinen riippumattomuus ja hegemonia proletariaatin; valmistautua vallankumous, näytetään organisaatioiden ja taistelua, jotka johtavat vallankumouksellinen joukkotoiminnan, jossa asetetaan edellytykset vallankumouksellista tilannetta; sekä erityisolosuhteet kunkin maan, ota suoraan vallankumouksellisen taistelun jossa tavoitteena olosuhteet ovat kypsyneet. Se on tapa taistelunhaluinen proletariaatin kansainvälisyys, luokka solidaarisuus ja vallankumouksellinen kamppailut käynnissä ilmaistaan.
Koska tulossa luokissa on vastakkainasettelu porvaristo ja proletariaatti, joka MEDIOCRIZADO toiminnalla Traitor! pikkuporvariston, käytetään hyvin Oliver Cromwell murskata puolueen Diggers, nouseva proletariaatti Englanti, jolloin porvarillinen vallankumous ei ollut niin vallankumouksellinen.
Tämä rooli pikkuporvariston tuomitsivat marxilainen tieteellinen teoria ja taidokkaasti Marx in "Kritiikki Gotha Program".
Friedrich Engels, teoksessaan "Julkaisu historia kommunistisen League" osoitti, että "se ei ole valtio, joka ehdot ja säätelee kansalaisyhteiskunta, mutta tämä mitä ehtoja ja säätelee valtion, ja että siksi , politiikka ja historia on selitettävissä taloudelliset suhteet ja niiden kehitystä, eikä päinvastoin. "
Marx ja Engels osoittivat, että kun proletariaatin saavutettiin tappion porvariston, tuhota sen kapitalistinen valtio, ja rakentaa proletariaatin valtio, erilainen kuin aikaisemmin, on sen POWER DOWN UP koska tempaa omaisuutta Tainted porvariston, ja siirtää sen työntekijät, todellinen omistajat näistä rikkaudet, on sen tekijöitä ... ne alkavat ajan kauttakulku, että Lenin selvennettävä, että on oltava muodossa valtion monopoli kapitalismi, ja valmistaa heitä suoraan heidän kohtalonsa, rakenteita BODY Lailliset Tehoa talous- ja yhteiskuntaelämän. Tämä suuntaavuus yhteiskunnalle ilman vastakkaisia ​​luokkia heikentää pyrkimyksiä pikkuporvariston ollessa porvarillinen siten ehdoitta palvella porvariston ja kansainvälisten imperialismia.
Alusta lähtien proletariaatin taistelun syntyi sisäisiä erimielisyyksiä ja keskusteluja linja seurata rakentamisen sosialismin. Mutta käytäntö stimuloi teoria ja vaikeudet herätti loputon ideologinen keskustelu, jakaa Venäjän sosiaalidemokraattinen puolue kahteen: menshevikit, porvarillisten radikaalisti pieniä lähestymistapa, ja enimmäkseen marxilais-leniniläinen bolshevikit, jossa valtataistelu kahden revisionistit puolta Lenin pysyi hallinnassa teoreettisesta postulates selvitetty.
Kun virta, 1917-1921 otetaan oli välttämätöntä toteuttaa "sotatalouden" ja ohjauksessa Lenin, jo vakava, revisionistit epämuodostunut; pettää työntekijä-talonpoika liitto. Kun voitti ulkoisen ja sisäisen vastavallankumous vuonna 1920, Lenin piti tehdä selväksi, että aika kauttakulku muodossa valtion monopoli kapitalismi; mitä se sabotoi alusta alkaen; desapareciéndolo vuonna 1928, neljä vuotta hänen kuolemansa jälkeen ja että endiosaran opportunistit.
Tuosta hetkestä WON, ennenaikaisesti, että UNREAL "sosialismi", joka päättyi involution, ja vähätellään ja ideoita, jotka väittivät.
Tämä saavutettiin hyökkäyksen jälkeen, että Lenin oli valmis vuonna 1918, kiipeily todellista valtaa pikkuporvaristoa, vääristää tilaukset sairaiden johtaja ja marxilais-leninismin teoreettinen olettamuksia.
todellinen sotaa puolustajia puhtauden Revolutionary Theory johtama Stalin Näin alkoi. He alkoivat poikkeamia lähestymistapoja, kunnes vaikuttamalla etuihin opportunistit, päättyi kuolemaan, kuten Mihail Frunze "yliannostukseen kloroformia aikana vatsa operaatio" on 31 lokakuu 1925.
'unionilla' entisen pesäkkeiden neuvostovenäjällä joka arvosteltiin Lenin 4 artikkeleita otsikolla "On autonomia, tai ns ongelma kansallisuutta", joka kertoo shokki Stalinin ja Dzerzhinsky kanssa Sergo lääkäri määräsi Ordzhonikidze, (tunnetaan nimellä "Lenin Kaukasuksen", näkyvin hahmo bolshevikkien Georgiassa), koska se puolusti, siirtää nyrkit, demokraattinen oikeus määrittää sitovia.
Johtava Ordzhonikidze Military Neuvostoliiton sekä 12. ja 14. Red Army voitti armeija Denikin, ja Oriol, Donbass, Harkova otti muun alueita. Sen kiistaton ansioita hänet ylennettiin politbyroon jäsen vuonna 1926. Vuoteen 1936 mennessä Stalin alkoi kyseenalaistaa uskollisuuttaan ... In muistelmat Hruštšovin, todetaan, että "Ordzhonikidze oli tunnustanut hänen ystävänsä Mikojan; iltana hän ilmestyi kuollut; En voinut enää sietää mitä tapahtui puolue, erityisesti mielivaltainen tappaminen sen jäseniä. "
Sen jälkeen involuution, monia samanlaisia ​​tapauksia on paljastettiin Itä-Euroopan, jotka sotivat todella ajatellut marxilais-leniniläinen ohittanut Neuvostoliiton alueella, ajaa läpi kansainvälisen "kommunistinen", johon kansalaiset muiden kansojen. Se oli, Meksikossa, hyökkäys Lev Trotski 20 aseistettua miestä johdolla taidemaalari David Alfaro Siqueiros, joka oli foiled. Murder sitten Espanjan, Ramon Mercader, toteutettiin kiinni jään pick hänen päässään, hyödyntää hyväuskoinen johtaja käänsi selkänsä ottamaan valoa ikkunasta.
"He väittävät, että koska Neuvostoliitto romahti, kommunismi on kuollut.
"Hän pudistaa päätään.
"Tiedätkö nämä idiootit mitä kommunismi? Luuletko järjestelmä säätelee roisto joka murhaa kollegaansa vallankumouksellisten on kommunismi? Scheisskopfen! "
Marx SOHO Howard Zinn. (American sosiaalinen historioitsija.)
(Jatkuu)
Voit ottaa yhteyttä kirjoittaja: alexiscanovas@gmail.com
jovencuba | 17 helmikuu 2017 klo 08:00 | Tunnisteet: porvaristo , vastavallankumous , historia , USSR | Luokat: 2017 , Alexis Mario Cánovas Fabelo , yhteiskunta | URL: http://wp.me/pRuWw-4av

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti