maanantai 27. helmikuuta 2017

02/27/2017
Näytä tämä sähköpostin selaimessasi
tärkein
Kiev voimat jättää Donetsk Vesi Plant - uusia kantoja vain 100 metrin päässä
26 helmikuu 2017 19:09
Ukrainan natsi-pataljoonaa "pyssymiehiä poistunut alueelta Donetsk Filtration Plant. Kuitenkin Ukrainan asevoimat pidetään linnoittaminen kantoja lähellä Donetsk Filtration Plant, varapuheenjohtaja komentaja operatiivisen johdon Donetsk kansantasavallan (DPR) Eduard Basurin toteaa. 
Lue lisää
Kiev voimat hyökätä Donetsk vesilaitokseen yöllä - DPR Command
25 helmikuu 2017 16:53
Ukrainan kansallismielisten taistelijat valtasivat objektit Donetsk suodatuslaitos viime yönä. Tämä todettiin tänään varapuheenjohtaja komentaja DPR Johtokeskusyksikkö, Eduard Basurin.
Lue lisää
Zakharchenko n onnittelut Defender päivä
23 helmikuu 2017 18:21
Hyvä maanmiehet!
Ota vilpittömät onnittelut 23. helmikuuta - Isänmaan puolustajan päivä! Se on erityinen loma meidän valtion. Tänään asukkaat meidän tasavallan taistelevat vapauden ja itsenäisyyden sotajalalla. Me taistelu ja voita! Ja osallistuminen kunkin asukas Donetsk kansantasavallan on tärkeä tässä ihmisten taistelua. 
Lue lisää
DPR Head virallinen sivusto julkaistu Englanti versio
22 helmikuu 2017 22:38
Virallisilla verkkosivuilla johtaja DPR Aleksandr Zahartšenko on aloitettu Englanti versiossa tänään, raportoi lehdistöpalvelu hallinnon valtionpäämiehen.
"Tästä päivästä lähtien Englanti versio virallisella sivustolla johtajan Donetsk kansantasavallan Aleksandr Zahartšenko käynnistetään", kertoo teksti lehdistöpalvelumme lausunto.
Lue lisää
60. Venäjän humanitaarinen saattue saapuu DPR pääoman
21 helmikuu 2017 14:22
60. Venäjän humanitaarinen saattue, joka on ensimmäinen vuonna 2017 on saapunut pääoman Donetsk kansantasavallan tänään. 
Pylväs koostuu yhdestätoista kuorma-autoille. Ne toimitetaan lasti mikä merkitsee 204 tonnia. Purkaminen humanitaarinen apu on käynnistynyt varaston Budyonovsky alueella Donetsk kaupunkiin. 
Lue lisää
Puolustus
Olet yksi meistä! - Donetsk kansantasavalta asevoimien
24 helmikuu 2017 16:57
Isänmaallinen tunteita, kutsu asepalvelukseen, rakkaus isänmaan pitäisi olla täällä, ei paperilla, mutta täällä, yhdessä sydän. Asumme täällä, meidät tuotiin tänne ja puolustamme maata. 
Koska suuri sotilaskomentaja Alexander Suvorov laittaa sen, tuopin hiki säästää gallonaa verta. Ja sitä enemmän sotilas hiki koekenttä, sotaharjoitukset, sitä vähemmän mahdollisuuksia hän voi joutua läikkyä verta taistelukentällä.
Lue lisää
Ukraina ei ole peruuttamista raskaan aseistuksen alkaen etulinjassa Donbass
20 helmikuu 2017 23:08
Ukraina on taaskaan kiinni sopimuksen peruuttamisesta raskaita aseita edestä linjan. Uutinen raportoivat RusVesna  ja julkaistiin Englanti käännös mukaan FortRuss .
Lue lisää
Ukrainan kuoret aiheutti luonnonkatastrofi Kominternovo, DPR - Video Raportti
20 helmikuu 2017 21:17
Ukrainan miehitysjoukkoja jatkavat verinen kansanmurha Donbass kansalaisten jo kolme vuotta. Kominternovo voi olla toisella paikkakunnalla, joka on aikeissa kadota ja pysyä vain kartoissa.
Lue lisää
Frontline Raportti: vastapäätä Ukrainan natsien joukot Zaitsevo, DPR
16 helmikuu 2017 17:19
Tämä on edessä asema Zaitsevo paikkakunnalla, Donetsk kansantasavalta, ja vihollinen on kuin tämän linjan, sanoo Sotakirjeenvaihtaja Daniil Bogdan.
Lue lisää
Frontline Video Raportti alueelta Zaitsevo Village, DPR
14 helmikuu 2017 22:27
Sota kirjeenvaihtajapankkeina Donetsk kansantasavallan asevoimien lehdistöpalvelu kävi etulinjan tehtävissä alalla Zaitsevo paikkakunnalla. Vihollisuudet eivät lakkaa täällä puolitoista vuotta. Siviiliväestöön ja infrastruktuuriin kylän kärsivät.
Ei ole väliä mitä, moraali sotilaita on edelleen korkea.
"Emme eteenpäin, mutta eivät anna kenenkään mennä pidemmälle liian" Yksi sotilaista sanovat.
Lue lisää
Donbass Life
60. juhlavuoden Venäjän humanitaarista saattue saapua Donetskin kansantasavalta - TV Report
21 helmikuu 2017 23:05
60. juhlavuoden humanitaarinen saattue saapuu DPR. 60. juhlavuoden saattue toimitettiin Donetsk ja Lugansk kansantasavaltaa. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna valkoinen kuorma saapui DPR pääomaa. Tällä kertaa taakka volyymi on yli 200 tonnia. 
Lue lisää
DPR Kansalaisten: "Ukrainalaiset, et henkilöitä, jotka eivät vapauttajiksi - sodan lopettamiseksi!" - Video Raportti
18 helmikuu 2017 18:12
Kansalaisten Donetsk kansantasavallan lähettävät niiden video terveisiä Ukrainan sotilaat, jotka hyökkäävät ja kuoret DPR alueella joka päivä ja yö. 
Lue lisää
Komentajat "Givi" ja "Motorola" haudattu vierekkäin Donetsk - Video Raportti
11 helmikuu 2017 19:05
Mikhail "Givi" Tolstikh haudattiin perjantaina vieressä veljensä aseiden, Arsen "Motorola" Pavlov, vuonna Donetskin kansantasavalta.
"Hän pysyy hengissä meille, hänen työstään jää sydämissämme, ja vaikka me jatkaa sitä, ja aiomme jatkaa työtään, hän elää. Aion pitää lupaukseni teille, teen kaikki mahdollinen, joten meidän pataljoona voisi olla olemassa ja työ, kuten opetti meille. Lepää rauhassa ", sanoi sotamies.  
Lue lisää
Donbass maksaa viimeinen kunnianosoitus "Givi '- Doni Valokuvat ja video
10 helmikuu 2017 18:53
Perjantaina 10. helmikuuta Donetskin kansantasavalta oli hyvästeleminen Hero DPR, komentaja erillisten hyökkäyspatalioonasta somali, eversti Mihail Tolstykh.
Lue lisää
Donetsk TV News: "Miten käyttäytyä alle Ukrainan palo?"
06 helmikuu 2017 22:32
Sen maanantai-iltana, että Donetsk pääomaa. Voimakkaita puomit ukrainankielisiltä kranaatteja voi kuulla kaupungin hetkellä kun kirjallisesti tämän artikkelin. Mutta miten pitäisi käyttäytyä raskaan tulituksen? Tv-kanavat Donetskin kansantasavalta jakavat tällaista tietoa kansalaisille tasavallassa. OPLOT TV raportteja. 
"DPR Emergency ministeriön työntekijät ovat kertoneet, miten pitäisi käyttäytyä välttää saada haavoittunutta ja maksimoida turvallisuuden kyseessä on kuoret. 
Lue lisää
muut
Raportti: Kiina valmistelee sotaa USA
24 helmikuu 2017 20:31
Kiinan Global Times on varoittanut Trump hallinnon että Kansan vapautusarmeija on "valmistautuu" sodan jälkeen käyttöönotto ydinkäyttöisten USS Carl Vinson partioimaan Etelä-Kiinan merellä. Kiinan varoitus raportoinut Infowars .
Lue lisää
Kun Euroopan terrorin on syntynyt: Ukraina luo "Army of Terror"
04 helmikuu 2017 20:23
Se, että Ukraina on tullut alueelle, jossa kansainvälisiä lakeja ei noudateta, on tiedetty kauan sitten. Väkivaltainen mullistuksia aseellisten taistelijoita Ukrainassa kutsuttiin "vallankumouksen Dignity", laittomasti saatu teho laillistettiin avulla länsimaisen "demokratia avustajien, ja" Maidanissa idiootit "muuttui edustajainhuoneen Ukrainan parlamentin, Verkhovna.
Lue lisää
Ukrainan sabotoi Trump Venäjä Detente - Jonathan Marshall
02 helmikuu 2017 19:48
Ukrainalainen sotilaallisen hyökkäyksen Donbass antaa Washington sota Hawks tekosyy vaatia presidentti Trump kärjistyä jännitteitä Venäjän kanssa, negating hänen toiveita détente, kirjoittaa Jonathan Marshall. Artikkeli on julkaistu osana Consortium News.
Jonathan Marshall
Lue lisää
Saksan joukot Baltia osana Naton vastaisen Venäjä voima
20 tammikuu 2017 19:42
Saksa käyttöön nyt satoja sotilaita ja noin 200 panssaroidut ajoneuvot Baltiaan, Liettua, Venäjän rajan tuntumassa osana voiman järjestämässä Nato.
500-vahva sotilaallinen ehdolliset, mukaan lukien 450 joukkoja Saksan asevoimat ja loput Belgiassa ja Alankomaissa, koottu Baijerin kaupungissa Oberviechtach torstaina käyttöönottoa Liettuaan, mukaan Eurooppa-pohjainen tiedotusvälineissä.
Lue lisää
Ensin tuli tankit, niin merijalkaväen ja pian ohjukset - Yhdysvaltain armeijan vauhtia Norjassa
18 tammikuu 2017 22:31
Koska 2014 Yhdysvallat on käyttänyt Norja luolissa täynnä puolustustarvikkeiden sekä pitkälle yli 6500 kappaletta taistelevat materiaalia yli 15000 sotilasta. Maanantaina Yhdysvaltain merijalkaväen tehty ensimmäinen joukkoja Norjaan ja uusimmat uutiset, Norja valmistautuu liittymään Natoon ohjuskilpi kohdistamista Venäjä. 
Nykyään Norja on, ja on ollut jo vuosia, merkittävä osa koko asteikon valmistautuminen US-Nato-johtoinen sodan Venäjää - Operation Atlantic Resolve.
Lue lisää
Don basso  I ANSAINVÄLINEN News Agency &  Don EtSK: lla  I ANSAINVÄLINEN Press Center
DPR, Donetsk, Artema st. 97, 320
puh:  +38 066 011 24 31, +38 073 447 81 14, 071 30 50 659
e-mail:  info@dnipress.com ,  skype:  dnipress,  facebook:  dnipress

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti