perjantai 17. helmikuuta 2017

Uusi viesti The Young Kuuba

Näyttää siltä, ​​taxista siltä

by jovencuba
Tekijä: Lilibeth Alfonso Martínez
Ihmiset vaativat, että hallitus Havannassa teki ja tämä teki. Hän perustettu, sillä almendrones pääoman lyhyempiä reittejä viisi pesoa. Valtuutetaan laissa ja todellinen tarve huolehtia kansalaistensa.
Mutta tulos ei odotetusti, jonka oli tarkoitus. Jotkut tiesivät etukäteen. Lourdes, ystävä saatossa se ei kai vaan samana päivänä kuin ennustettu, että tulevina viikkoina olisi kuin eräänlainen lakon almendrones Kuubaan, on vähemmän autoja kadulla, ja ne määrätään omat säännöt, portit sisällä.
Kadulla, kasataan Park Curita, alentavat Monte ja yrittää ohittaa 23, samat ihmiset, jotka pyysi hallitusta tekemään jotakin, nyt hän valittaa.
"Ennen Olin peritään 20 pesoa päästä kotiini, sanoo nainen televisiossa, mutta älä lopeta nyt, ja olen ollut täällä tunteja", hän korostaa, näkyvästi järkyttynyt, lämmitetty.
Ei ole tiedossa, mitä on pahempaa, hän sanoo Lourdes. I, Guantánamosta, ja kuuntele pikemminkin vastata, periaatteessa, on kaikki, mitä hän haluaa. Uskon kuitenkin. Se on pahempaa, todella, joka kerta kun hän menee askeleen edellä, että ei edes vaivaudu arvioimaan mitä sanoa välivaiheita.
Se tapahtui markkinoilla, joka hetki resoluutio yrittää cap hinnat, vietti viime vuonna laivurien itse Havana, sitten he onnistuivat köyttä jatkaa rikkomatta heikompi osapuoli.
Ovat hyviä aikomuksia, mutta tärkeintä on käytäntö, että ihmiset suojellaan, korkeat hinnat, keinottelu ... tuntuu sellaisinaan eikä vakuutena uhreja junaonnettomuus, toisaalta valtion ja kaikki sen voimat, ja toinen, joka ympäristön kanssa, ja siksi se on.
Toimittaja pyytää laivurien, ja yksi kertoo hänelle ei anna tilin matkustaa viisi pesoa, ja ehdottaa, että ne syvennys polttoainetta tai siirtää ne käsi verot. Heillä on vaatimukset: he tietävät, miten tärkeitä ne ovat kuljetusta varten pääoman ja teknisesti myös oikeus osallistua.
Toisessa televisio-ohjelma, virallinen kuljetus annetaan yksityiskohtaisia ​​tietoja toimenpiteen ja korostaa, että se ei ole uusi, vaan mukaelma mitä on jo tehty, hyvin linnoittautunut väitteitään. Ja jotain kertoo minulle, että ei ole viimeinen luku tämän tarinan.
Se on joka tapauksessa monimutkainen yhtälö. Toisaalta, hallitus on lain, tarkastuslaitokset, poliisi ... mutta ei julkista liikennettä tarpeeksi toimittaa kaikki tarpeet väestön, ja toisaalta yksityinen harjoittaja, joka on kelkan "vanha mutta se ratkaisee, "hyvin öljytty järjestelmä saada halvin polttoaineen CUPET, avustajat, mekaniikka, sorvareita että ihmeitä ja puute varaosia. Jälkimmäinen on myös kertynyt tarpeeksi rahaa kasvi, ainakin jonkin aikaa, kasvot valtion.
Yksi riippuu muista ja päinvastoin, samassa suhteessa ainakin nyt näissä olosuhteissa. Ehkä jos tarpeeksi linja kierrätetään huomenna, jos laivurien olivat vedon enemmän mukavuutta, mutta ei välttämättömyys, domino olisi erilainen.
Se on, tai ainakin pitäisi olla sopimus. Muissa olosuhteissa, sopimukset ovat työskennelleet, jolloin osapuolet kohti yhteistä tulosta. Se toimi Santiago de Cuba kun älykäs konsensukseen että valtaosa autoilijoista Havannassa jos laillistettu, mantelipuut ovat edullisia vaihtoehtoisia kuljetus Santiago ovat polkupyörää.
 Se voi toimia nyt. Käytä voima vetää kummallakin puolella, kaikki mitä saavuttaa, että mitään, ja ennen kaikkea, kukaan ei voi saada mistään.
jovencuba | 15 helmikuu 2017 klo 10:28 | Tunnisteet: almendrones , Crisis , Kuuba , Havana , taksit , kuljetus | Luokat: 2017 , Lilibeth Alfonso Martinez , yhteiskunta | URL: http://wp.me/pRuWw-4b3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti