tiistai 1. marraskuuta 2016

Uusi viesti The Young Kuuba

Keskustelut ja taskuvarkaita

by jovencuba
Tekijä: Javier Gómez Sánchez
Alert. Sulje ovet ja ikkunat, asegúrenlas hyvin, laita kaiteet ja aidat nosta. On varkaita naapurustossa. Mutta ovat yksikössä varkaat eivät varastaa auton, ei varastaa polkupyörän poikansa, ei varastaa laitteet.
He varastaa keskusteluja.
Jos katsomme viime lähes lähimenneisyyteen, näemme utelias historian varkaus keskusteluissa Kuuban julkisuudessa. Puheenvuorot siepattu tilat, asiayhteydestään, tempasi rotu käsistä sen harjoittajia.
Vastavallankumous, voi tuottaa oman keskusteluja, on omistettu varastaa keskusteluihin vallankumouksellisten.
Laita palveluksessanne ja maagisesti kääntää vallankumouksellinen keskustelun ennen keskustelua sekä counterrevolutionaries.
Se tapahtui pulman lehdistön ja median Kuubassa. Jolloin Aixa Hevia varoitti varkauksia vihreässä teksti on soursop vihjeitä: ¨ constantly've sanonut ongelmia meidän lehdistön , kaikessa meidän tiloissa , mutta ne ovat meidän tiloja
Kursivointi tässä.
Toinen keskustelu oli varastettu millaisia ​​asenteita sisällä vallankumouksen nykyisin Kuubassa ovat todella vallankumouksellinen ja jotka käytännössä ovat esteitä, eli toimivat vastavallankumouksellisena.
Tämä oli aina ollut sisäinen keskustelu kaikista historiallisia muutoksia, kaikki kommunistiset puolueet, sosiaalisten organisaatioiden keskellä vallankumouksen. Mutta bat käyttää laskuri piha.
Valitettavasti nämä varkaudet on negatiivinen vaikutus osuudesta oman vallankumouksellisen alalla. Onnistuminen tai edistymistä keskustelussa. Muista miten kiista energia tarkoittaa sitä, että tapaus liittyy väliintuloon Karina Brown kokouksessa UPEC, mukaan lukien poistaminen kuka leviämisen lauseen: Tiedämme kuka Ravsberg ¨
Sitten, että tapahtuma vaikka vähemmän ei ole merkitystä ja seurauksia, keikka oli, tuli katalysaattori väärä ja lopulta siirsi keskustelua mediassa.
Se kun vallankumoukselliset olivat hajamielinen ja haaskata hänen kyvystään tai puolustaa toimittaja, joka ilmoitetaan Uruguayn tai jätetty pois. Sillä ei edes maksaa ansaittua huomiota tärkeintä sanoi jonka apulaisjohtajana Granma sen varoitus täydellinen myrsky
Keskustelu lehdistön sosialismi ei lopu, mutta kariutuu yksi hetkiä, että olisi voinut osaltaan enemmän. Koska edellä varastaa keskustelun hetki, laskuri on pysyvä himoitun kohde: tyhjiksi kaikki keskustelut.
Tarpeeksi saastuttaa vallankumouksellisten itsensä joka aloitti poiketa niistä.
Muista, kuinka ennen keskustelua hahmottaminen , sektoreilla vastaan naamioitu väreissä keskustassa, alkoi ampua nopeutettu kampanja delegitimization harjoittaa keskustelua ideoiden Kuuba institutionaalisissa puitteissa.
Ja se kiinnittää huomiota sen toimintatapaa varkaita, koska on olemassa keskusteluihin varastaa ei varasta. Ahne heille sopii, ja on järkevää parempi kuin keskustelu siitä, miten se pitäisi olla sosialismi Kuubassa, koska se olisi hullua että parannusehdotuksia, mitä tarkalleen yrittää tuhota.
Joten sen sijaan laittaa lukko ja lukko itse, mitä meidän täytyy tehdä, on oppia vallankumouksellisten kaiken tämän, meidän varastaa keskusteluja eikä saa häiritä niitä, älä jätä meitä dazzled ainakin tullut spektaakkeli. Ainakin maksimoitu.
Ja ennen kaikkea lisäkeskusteluja, ei keskustelu on päättynyt, ovat avoimempia kuin koskaan. Keskustelimme että me ideoita, koska loimme ideologia, koska olemme saavuttaneet syy, koska meillä on asioita parantaa. Toimielimet, järjestelmä, teho, vallankumous.
Heillä ei ole mitään.
Tehdas keskustelujen meillä.
Voit ottaa yhteyttä kirjoittaja: javiergosanchez09@gmail.com
jovencuba | 31 lokakuu 2016 klo 08:00 | Tunnisteet: Kuuba , keskustelu , Media , julkinen ,Press | Luokat: 2016 , Javier Gómez Sánchez , politiikka | URL: http://wp.me/pRuWw-425
Kommentti   Katso kaikki kommentit   Pitää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti