tiistai 29. marraskuuta 2016

    Kuuban kansa osoittamaan tukensa Kuuban hallitus Plaza vallankumouksen

    Kuuban kansa osoittamaan tukensa Kuuban hallitus Plaza vallankumouksen | Kuva: EFE

    Julkaistu 28 marraskuu 2016

    Historiallinen Plaza de la Revolution on nähty valtava tekoja tukea Kuuban vallankumouksen ja paraateja 1. toukokuuta ja pitämällä tähtitiedoston jotka ovat osa historiaa Kuuba.

    Tämä 28 marraskuu legendaarinen Plaza Jose Marti vallankumous on keskipiste kunnianosoituksia Fidel Castron kuoli viime perjantaina 22h29 (paikallista aikaa) Havannassa 90 vuotias.
    Vallankumouksen aukio on tullut kuin rantatiellä yksi tunnetuimmista paikoista Havannassa.
    Neliön on ainutlaatuinen historiallinen arvo on ollut näyttämönä monet suuret teot ja tapahtumat Kuuban vallankumouksen. Samassa on suljettu kommunistipuolueen kongressit, pidettiin tekoja solidaarisuutta veljellistä kansojen merkkipäivät on hyökkäys Moncadan kasarmin, Triumph Kuuban vallankumouksen ja muita tärkeitä merkkipäiviä Kuuba. Koska sen päätyttyä asti 16 heinäkuu 1961 hänet kutsuttiin Civic Square.  
    Kuuban hallitus valmistautuu kunnianosoitus Fidel Castro. kuva Efe

    rakentaminen 
    Suunnitelma rakentamiseen Plaza kunniaksi José Martí syntyi 1940-luvun alussa, kun kansainvälinen kilpailu koolle pystyttää muistomerkki apostoli Kuuban itsenäisyyden alueella, jossa kappeli katalonialaiset oli . 
    Muistomerkki José Martí on yksi korkeimmista rakenteiden Havana

    Satavuotisjuhla syntymän José Martí 1952 hallituksen komissio hylkäsi voittajaksi kilpailun projektin ja päätti pystyttää joka oli ollut kolmannella sijalla.
    Teos on rakennettu ansiosta anteliaisuuden suosittu ja ihailua kuubalaisten Marti ja täysin valmis, kun tuotetaan Kuubassa voiton Kuuban vallankumouksen.
    Historiallista merkitystä Plaza vallankumouksen kasvoi tammikuusta 1959 tulla kohtauspaikka kuubalaisten juhlia tai muistoksi onnistumisia yhtyeen johdolla Fidel Castro ja näyttää maailmalle suvereeni ja isänmaallisen hengen vallankumouksen ja päätös horjumaton puolustaa hallituksen hinnalla millä hyvänsä.
    tunnusomaista Plaza de la Revolution
    Esplanadin Plaza de vallankumouksen ympäröi päämaja sisäasiainministeriön Kuuban tasavallan Interior joka osoittaa sen julkisivu kuva Che Guevara.
    Kuva Che on ikoni Plaza de la Revolution. Xinhua valokuva

    Toinen lähellä rakennuksia Plaza vallankumouksen on ministeriön tietotekniikka- ja viestintäministeriö näyttämällä kuva vallankumoussankarin Camilo Cienfuegos
    Kuva Camilo Cienfuegos oli ratkaistu vuonna 2009

    Kuitenkin tärkein muistomerkki on määrä José Martí, että korkeus on 112,75 metriä maaliin tornin ja 141,995 on ajovalot ja liput, on korkein kaupungin Havana pisteen.
    Historiallinen tapahtumista Revolution Square
    Tärkeimpiä tapahtumia Revolution Square ovat:
    Ensimmäinen paraati suosittu miliisit koostuu työntekijöiden ja talonpoikien 1. toukokuuta 1959. Syyskuussa 1960 Kuuban kansa I hyväksyi julistuksen Havana 28. syyskuuta 1961 tapahtuma järjestettiin jonka ensimmäinen vuosipäivä vastaavan komitean puolustusministeriön vallankumouksen (CDR).
    Fidel Castro Havannassa julistuksen I. kuva CubaDebate

    Ihmiset kokoontuivat Plaza vallankumouksen kannattivat voimakkaasti ulkopolitiikka vallankumoushallituksen ja hyväksyy toisen julistuksen Havana 4. helmikuuta 1962 lähtien.
    Toukokuun 1. päivänä 1980 neliön isännöi suurin teko massa vallankumouksen ja vallankumouksellinen vahvistettiin uudelleen kaikki ihmiset vastauksena Yhdysvaltain liikkuu purettujen suunnitteilla Guantanamossa.

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti