lauantai 26. marraskuuta 2016



Miten Fidel outlived Hänen Yhdysvaltain hallituksen Assassins

Lähetetty 26 marraskuu 2016
    Julisteen Kuuban vallankumouksen johtaja Fidel Castro seinälle Havannassa. (Desmond Boylan / AP)
Toimittajan huomautus: Sen yhteydessä kuoleman entinen pitkäaikainen Kuuban johtaja Fidel Castro, olemme julkaisemalla tämän artikkelin Truthdig päätoimittaja Robert Scheer, noin Yhdysvaltain suhteita ja toimia kohti Kuubaa. Se oli alun perin julkaistiin Los Angeles Times on 11 marraskuu 1997.
Sinun ei tarvitse tukeutua Seymour Hersh n linjakas uusi kirja, "The Dark Side of Camelot," tietää, että John F. Kennedyn hallinto yrittivät murhata Fidel Castron käyttämällä Mafia osuma miehiä. Epäämiset entinen Kennedy avustajansa johtaman historioitsija Arthur Schlesinger Jr. ja puheen kirjailija Ted Sorensen, ovat yksinkertaisesti väärässä.
Koko rikollinen liiketoiminta on dokumentoitu sietämätöntä yksityiskohtaisesti "Raportti Tontit murhata Fidel Castro" 133-sivuinen muistio valmistettu vuonna 1967 CIA ylitarkastaja JS Earman varten johtaja Richard Helms. Supersalainen raportti oli niin kuuma, että kun Helms lukenut sen, hän neuvoi Earman: "tuhota kaikki muistiinpanot ja muista raaka-aineista" ja "tuhota yksi polttaa kopion säilytetään tilapäisesti tarkastaja yleensä." Tämä jätti vain yksi "ribbon kopio" säilytettävä ylitarkastajan "omaan Eyes Only säilyttämisestä."
Onneksi että yksi kappale selvisi; pitkien oikeusjuttuja se lopulta luokitus vuonna 1993. Kun Hersh joutui hyökkäyksen viime viikolla hänen uusi kirja, minä kaivoi minun kopio CIA raportin, ja ei ole epäilystäkään hän sai tässä vaiheessa oikea.
En tiedä, jos Hersh on oikeassa väittäessään, että Chicagon gangsteri Sam Giancana oli 1960 vaalit Kennedy tai että presidentti yhteinen seksuaalinen intiimissä kanssakäymisessä Giancana n ystävätär. Mutta CIA raportti käy selvästi ilmi, että aikana Kennedyn vuotta, Giancana oli keskeinen toimija vaivaa kaataa Castron ja että presidentin veli, maan alkuun lainvalvontaviranomaisen, tiesi siitä kaiken.
Atty. Gen. Robert Kennedy kerrottiin mafian salamurhahankkeesta 7. toukokuuta 1962 CIA: n agentteja, jotka, raportin mukaan, "kertoi hänelle koko matkan." Castron vallankumous oli pyyhkinyt pois järjestäytyneen rikollisuuden n Havana pelaamista valtakunnan ja kostonhimoinen väkijoukko oli innokas palaamaan. Mutta Castro oli myös kansallistettu muut US-omistamien yritysten, aiheuttamatta vihamielisyys Yhdysvaltojen päättäjät ja jolloin liiton mafian näyttävät sitäkin otollinen.
Myöhemmin, vuonna kohtalokasta ehdokkuutensa puheenjohtajuuden vuonna 1968, Robert Kennedy voisi kyseenalaistaa logiikan sitkeiden US vihamielisyyttä Kuuba. Mutta takaisin, kun hän oli hänen veljensä hallinnon, get-Castro mentaliteetti oli kaikki läpitunkeva. Jopa saatuaan tiedon käytön tunnettuja gangsteria tontin tappaa Castro, Robert Kennedy ei vastustanut paitsi wryly pyynnöstä hänen CIA briefers että "Uskon, että jos joskus yrittää tehdä liiketoimintaa järjestäytyneeseen rikollisuuteen jälleen-kanssa gangsterit-et anna oikeusministeri tietää ennen kuin teet sen. "
Ponnistelut tappaa Castro jatkui selkeä siunaukset hallinnon. On 10 elokuu 1962, ulkoministeri Dean Rusk kutsui koolle niin kutsuttu "erityinen ryhmä" ja mukaan CIA raportti, "[puolustusministeri Robert] McNamara puheeksi kohteena selvitystilaan Kuuban johtajia.Keskustelu johti Project Mongoose toiminta muistio valmistetaan [CIA] Edward Lansdale. "
Mongoose nimi oli yleinen sabotaasin vastainen kampanja Kuubaa että mukaan muistelmateos myöhemmän CIA: n johtaja William Colby, sisältyi "sabotaasi Kuuban tehtaita ja ratojen" ja "leviää tappava kemikaaleja sokeria kenttiin sicken sokeriruoko leikkureita. "Pyrkimykset tappaa Castro kanssa myrkytetty sikarit, tartunnan sakariini pillerit ja räjähteiden sovi aivan.
Totta, USA suunnittelee tappaa Castro alkoi aikana Eisenhowerin hallinto, mutta se ei ollut määrä oli paljon kunnes Kennedyites lisätään niiden erityisen macho innokkaasti. Kuten CIA raportissa todetaan: "Emme voi overemphasize, missä määrin vastuussa viraston virkamiehet tunsivat kohteena Kennedyn hallinnon vakavia paineita tehdä jotain Castron ja hänen hallintonsa." Paine "tehdä jotain" laittaa ritareiksi Camelot yhteistoiminnassa kanssa rikosherroilta joista Castro oli käynnistynyt ulos.
Se oli 35 vuotta sitten, mutta ylimielisyys meidän Kuuba politiikka ei ole muuttunut. Vasta nyt politiikka on niin luutunut että presidentti, joka oli vain teini-ikäinen, kun hänen idolinsa Kennedy aloitti tämän politiikkaa epävakaa kosto pidetään vankeudessa sen perinyt typeryys.
Viime viikolla presidentti Clinton sanctimoniously perusteltu jatkuva eristäminen Kuuba vaikka hänen lämpimän varten johtaja kommunistisessa Kiinassa. Clinton sanoi, että Kuuban vastainen kauppasaarto on jatkettava, kunnes Kuuba voisi osoittautua, että "se voi muuttua nykyaikaisen valtion." Ehkä se ei ole liian myöhäistä kuubalaiset tehdä yhteisyrityksen Uhkapeli kanssa väkijoukko todistaa kuinka moderni he ovat.

Uusi ja parannettu kommentit

Jos sinulla on vaikeuksia jättää kommentin, tarkastella tämän ohjesivun . Edelleen ongelmia? Kerro meille . Jos huomaat moderoitu, hetki tarkistaa meidän kommentoida politiikkaa .

Osallistu keskusteluun

Load Kommentit
 
 
 

 
 
 

Kuten Truthdig Facebookissa

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti