lauantai 26. marraskuuta 2016

DRUG Fidel Castro astui Eternity

Toveri Fidel Castro, historiallinen johtaja Kuuban vallankumouksen, hän astui ikuisuuden. Yhdeksännessä elinvuosikymmenen 25. marraskuuta 2016 Havannassa, päättyi rikas ja hedelmällinen elämän vallankumouksellisen Fidel Castro.


Kun kuolema Fidel Castro sammuttaa kirkkain tähti Latinalaisen Amerikan, jättäen jälkeensä näkyvän jäljen ohjaimena, jossa yksi tiet johtavat todellisen ihmisen onnellisuutta.
Hänen elämänsä oli täynnä taistelua kapitalistista hyväksikäyttöä, rotuun ja kansalliset vihan ja sosiaalista eriarvoisuutta. Nimi Fidel Castro on tullut symboli sankarillinen taistelu Kuuban kansa imperialismia vastaan, symboli rakennus sosialismin Kuubassa ja symboli muutoksen ja kestävyys ylivaltaa ulkovaltojen koko Latinalaisessa Amerikassa.
Kun kuolema Fidel Castro ihmiskunnan menettää taistelija, joka sitkeästi taistelivat vapauden ja oikeuden. Fidel oli taistelija, joka on koko elämänsä vapauden voiton ja ihmisarvoa. Hän voitti kaikki taistelut, joihin hän osallistui. Hän hävisi vain viimeinen - yksi kuolemaa vastaan.
Fidel on epäilemättä suuri historiallinen hahmo jaloin ja ylin merkityksessä. Mies, joka ymmärsi ihmisen tarpeisiin.Luonne ja työ Fidel Castro ovat epäilemättä on kirkkaan sivun ihmiskunnan historian ja pakottavia tiekartta, joka valaisee näköaloja tuleville sukupolville. Hän ei ole vain suuri soturi, vallankumouksellinen ja milsilac, seinällä meidän Promethean suuri aikakautta. Puolesta kaikkien maailman kansojen periaatteita, jotka ovat olleet pysyvästi inspiraation ihmiskunnalle.
Koska komentaja Fidel Castro sanoi: "kaikkien niiden kanssa, jotka kamppailevat, joka ei koskaan anna periksi ennen vaikeudet, jotka uskovat ihmisen kyky luoda, laajentaa ja kehittää arvoja ja ajatuksia, jotka panostaa ihmiskunnan; kaikki ne, jotka jakavat ihana vakuuttunut siitä, että parempi maailma on mahdollinen, me taistelemme yhdessä heidän kanssaan ja voitamme! ".
Komentaja Fidel pysyy ikuisesti kaikkien sydämet, jotka taistelevat oikeuden ja vapauden, koska niiden sankarillisia saavutuksia ja inhimillisen ponnistuksen puolustaa vapautta, itsemääräämisoikeutta maansa ja ihmisarvoon.
Hyvä toveri Fidel, sinun on aina meidän ikuisesti kudottu jokaiseen voittoon edistymisen ihmiskunnan.
Uusi kommunistipuolueen Jugoslavian ja unionin kommunistisen Nuorten Jugoslavian lähettää sähkeen surunvalittelut Keski kommunistisen puolueen Kuuba kommunistisen nuorisoliiton Kuuban sekä suurlähetystön sosialistinen Kuuba Belgradissa.
Sihteeristö NKPJ,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti