lauantai 26. marraskuuta 2016

Uusi viesti The Young Kuuba

Viimeinen suuri vallankumouksellinen

by jovencuba
fidel-Castro-kuoleeTekijä: Harold Cardenas Lema
Kuuba ei muutu paljon, mutta muuttaa kaiken. Fidel Castro on kuollut ja tänään halua tietää arvostelua tai päivittäisiin tarpeisiin. Minun täytyy kirjoittaa ja kukaan ei edes lauantaisin lukea blogi, on velkaa viimeinen suuri vallankumouksellinen kahdennenkymmenennen vuosisadan.
Lähin Tulin Fidel oli sadan metrin päässä julkisessa neliö. En ollut lapsia, jotka halasimme toisiamme konferensseissa, teini-ikäiset, joilla oli yrityksen nuorisojärjestöissä, tai yliopiston marssivat hänen pääkaupungissa.
Tiesin aina olisi leimautuminen elävät aikakautta Fidel ja en ole tavannut henkilökohtaisesti, mutta tärkeämpää kuin sattumanvaraisia ​​on elävä esimerkki. Kuinka monet nuoret, jotka syleili sitten ovat luopuneet? Kuinka monet nuoret tuntemattomia vilpitön kunnianosoitus hänelle lähipäivinä? Viime yönä näin surra ystäviä, jotka eivät ymmärrä tai välitä politiikasta, mitä juuri tapahtui saavuttaa kuidun kansakunnan ja sen historiasta.
news-kuolema-fidelKun he saivat uutinen ei halunnut uskoa sitä, se satuttaa kuin tiesin hänen on asioita, jotka menevät ennen kaikkea. Ei ulkomaalainen voi ymmärtää, että kuubalaisten Fidel on enemmän emotionaalista kuin järkevä aihe, ja että olin valmistautunut tätä päivää. Olen käytännön marxilainen, joka tietää objektiivisen todellisuuden, elämän tarkoitusta ja lakien dialektiikan, mutta mitään valmentaa.
Ensin Ajattelin isoisäni kuolleisuus on yhdeksänkymmentä vuotta aina sanonut vastustaa komentaja. Ajattelin, mitä hän tunsi Raul, puheenjohtaja käheästi ennen kameroiden ollut rikkoa uutinen kuubalaiset ... koska miten sanotaan, että veljesi on kuollut?
Ajattelin, että puolet vallankumouksellinen symboliikkaa reposed kuvassa Fidel, toivon näin ei olisi, mutta pelaa suuria haasteita tulevaisuudessa. Ei ole oikein, että on jäljellä epävarma aika, ei ole vain Trump saapuu ja Fidel menee, ei vain näe loppua saarron.
Tänään en anteeksi ystävä, tuttava tai muukalainen, joka loukkaa viimeinen suuri vallankumouksellinen kahdennenkymmenennen vuosisadan. Tänään en siedä kritiikkiä meidän vallankumouksen. Komentaja kuuluu Leninin, Che, Allende, Mandela, Chavez ja paljon muuta. Eilen oli viimeinen päivä Fidel Castro keskuudessamme mutta ensimmäinen hänen legenda. Kunnes aina.
jovencuba | 26 marraskuu 2016 klo 07:45 | Tunnisteet: Castro , Fidel , kunnianosoitus ,kuolema | Luokat: 2016 , Harold Cardenas Lema , politiikka | URL: http://wp.me/pRuWw-44y

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti