tiistai 29. marraskuuta 2016

Julkaistu 29 marraskuu 2016 (1 tunti 53 minuuttia sitten)

Elian González, "palkin poika", sanoi hänen sanoja lohdutuksen kuolemasta Fidel Castro laitamilla Jose Marti Memorial.

Sadat tuhannet ihmiset parvi suuri monumentti itsenäisyyttä sankari Jose Marti Kuubassa muistaa Fidel Castro, joiden joukossa oli Elian Gonzalez, palkin poika, joka lähes kaksi vuosikymmentä sitten oli keskellä kansainvälisen huoltoa taistelu.
Edesmennyt Fidel Castro tuli tunnetuksi kiistaa kansalliseen syy ja johti suuria mielenosoituksia vaatia paluuta Elian isänsä kanssa. Lopulta Yhdysvaltain viranomaiset karkotettu hänet saarelle.
Elian González ilmaisi sanoja fyysistä lähtöä vallankumouksellinen johtaja ", hän asuu ja elää minussa, olen perintö Fidel, voittaa ja noudattaa käsite vallankumous on perimmäinen tavoite, olla kuin Fidel lakkaamatta olla kuin Che seurata hänen esimerkkiään ja hänen opetuksiaan. "
Fidel kannustetaan sanansa, tulevaisuudessa on enemmän vigencias hänen opetuksensa, se oli osa viestiä antamien Elian Gonzalez jotka osallistuivat isänsä Juan Miguel Gonzalez.
Juan Miguel Gonzalez, joka asuu Fidel Castron kiitollinen saada pojalleen, hän sanoi, että koulutus omassa maassa on yksi monista perinnöistä vallankumouksen ja saavutuksia Castro. 
"Perintö Fidel on läpäistävä se meidän sukupolvien ja kunniaa hän ansaitsee, aina sitoutuneet olemaan parempi olla korkeudella tämän vallankumouksen ja olla joka päivä parempi päivä , " Gonzalez sanoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti