lauantai 26. marraskuuta 2016

Vihollinen Amerikan numero 1

Vihollinen Amerikan numero 1
CIA ja amerikkalainen mafia yrittää elämään komentaja 638 kertaa. Mutta hän aina onnistui pakenemaan. Muistamme kaikkein kaikuva näiden pyrkimysten
Vuosikymmeniä, Yhdysvaltain tiedustelupalvelut jatkuvasti etsinyt tapa käsitellä sopimattoman valtiomies. Mukaan virallinen lausunto entinen johtaja Kuuban Counterintelligence Fabian Escalante, 1959-2000, CIA ja Yhdysvaltain mafia tehtiin 638 murhayritykset Fidel Castro. Life tuo 12 kaikkein eksoottisia tapoja käsitellä johtaja Kuuban vallankumouksen.

Vuoden 1961 CIA kiinni murhasta Chicagon gangsteri John Rosselli, jotka saivat kapseleita myrkkyä Miamissa. Hän joutui luopumaan ruokaa Fidel. Murha suunniteltiin yhdessä Kuuban ravintoloita, mutta Castro Varoitettu vastavakoilu, pysähtyi osallistuvat toimielin.
Vuonna 1963, Castro meni vastaanottoon American asianajaja James Donovan. Hänellä oli antaa Kuuban johtaja sukelluspulloissa jossa CIA: n agentit toi tuberkkelibasilli. Ei tietämättä asianajajan päätti, että scuba liian halpa lahja valtiomies, ja osti toisen, kalliimpia, ja täytettyjä bakteereita jäljellä itsensä. Vuonna 1970, Donovan kuoli pitkällisen sairauden jälkeen ...
60-luvun alussa Castro useaan otteeseen yrittänyt tappaa jonka sikarin. Eräänä päivänä lahjaksi Kuuban johtaja valmistettiin räjähtänyt sikarin. Mutta "lahja" ei menetä tietoturvapalvelun. Myöhemmin, CIA yritti heittää myrkytetty Castro polttaa vielä muutaman kerran. Sikareita botuliinitoksiinin ja hallusinogeenien ansiosta valppautta Kuuban vastavakoilu ei saapunut vastaanottajalle.
22 marraskuu 1963 CIA: n agenttina luovutti myrkytetty kuulakärkikynän Kuuban luutnantti Rolando Kubel - yksi lähimpänä johtaja puoluejohtajien, värvätty amerikkalaisia. Tämän kontrollin jouduin ampumaan Castro Tavatessaan lähettiläs presidentti John F. Kennedy. Kubel viime hetkellä pelästyi ja pakeni. Myöhemmin hän antautui Kuuban viranomaisten sai 25 vuotta vankilassa, mutta sen jälkeen kun hän oli armahdettiin ja muutti Espanjaan.
1964. Tietämättä Castron intohimo sukellusta, Yhdysvaltain tiedustelupalvelun on laajentanut alalla rannikolla useita Kuuban nilviäisten, maalattu eri väreillä. CIA: n agentit oli tarkoitus piilottaa räjähteillä suuri pesuallas houkutella huomiota Fidel. Kuitenkin myrsky repi irti yritys.
Vuonna 1966, amerikkalaiset yrittivät puhdistaa Comandante naisen. Yksi Fidel entisen rakastajattaria, jonka nimi oli Marita Lorenz, jonka tehtävänä on tappaa hänet avulla myrkkyä pillereitä. Nainen piilotti pilleri putkessa, jossa kerma, mutta ne hävisivät sen.
Vihollinen Amerikan numero 1
Vuotta myöhemmin CIA piilotti kapseli myrkkyä ravintolan jääkaapin, joka vieraili Fidel.Kun Castro saapui sinne, hän määräsi cocktail, mutta pala jäätä, joka on jäädytetty kapseli, split ei tapahtunut.
1977. Eräällä hänen puheistaan ​​Castro amerikkalaiset yrittivät juottamalla johdot johtaa mikrofonin korokkeella, niin että Comandante osuma korkean jännitteen sokki.Kuubalaiset onnistui paljastaa tontille.
Samana vuonna CIA agentit veisi Fidel parran häpeään hänelle eteen maanmiestensä.Tätä varten vakoojat oli suunnitellut sujauttaa kenkien komentaja erityisiä apuvälineitä (oletettavasti talliumsuola), edistää hiustenlähtö ja edelleen tuskallisen kuoleman (Castro näytteillä kengät eteisessä puhdistusta matkustaessaan ulkomailla). Kaikkein ratkaisevalla hetkellä Fidel kieltäytyi vierailla, ja CIA rullattu suunnitelma.
Vuonna 1978, CIA palkkasi $ 2 miljoonasta pilot pommikone, joka oli hyökätä Castron oleskelu pienessä-moottori lentokone täynnä muovia räjähteitä. Money Itsemurhapommittaja halusi antaa perheelleen. Kuitenkin lentäjä sai talletus, katosi.
Vuonna 1979. Palkkasi Yhdysvaltain tiedustelupalvelun ihmiset halusivat päästä radiostudion muutamaksi minuutiksi ennen suorituskykyä Kuuban johtaja, ja ripottele hänen voimakas aine (oletettavasti LSD) hengittää myrkkyä Castro alkoi puhua epäyhtenäistä ja epämääräinen lauseita, mutta tässä tapauksessa vakoilupalvelu Comandante nousi tilaisuudessa.
Vuonna 2000 vierailun aikana Kuuban johtaja Panama, alustan josta hän oli puhua, 90 kiloa räjähteitä luotiin. Mutta se ei toimi, ja salaliittolaiset tajunnut Kuuban johtajan turvallisuuspalvelu ja antoi ne Panaman viranomaisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti