maanantai 28. marraskuuta 2016

Uusi viesti The Young Kuuba

Fidelista jälkeisessä Castro aikakauden

by jovencuba
Tekijä: Javier Gómez Sánchez
Olen fidelista. Päätös ja vakaumus. Yritän aina olla objektiivinen, mitä merkitsee olla.Tietäen, että herättää welts ja herätä julistaa viha, joka ei ole muodikasta, se ei ole tyylikäs, eikä viileä, mikä on monille korkeus ei ole kooltaan, ja ei ole älyllistä viehätys älyllisyydelle tai intellectualized tasapaino kolmas asema, tai neljännen tai viidennen.
Mitä on fidelista tänään? Ensimmäinen on tunnistus kanssa asenne elämään, pohtii rooli yksilön historiassa. Ilman epäjumalanpalvelus ilman fanaattisuutta. Tunnustavat arvo johdon unohtamatta valtava paino, sietämätön monille seuraamaan johtaja, joka ylittää meille.
Ei ole myöskään estää seuraava askel tarinan, mutta jos taistella, koska se on vallankumouksellinen askel. On voittaa vihaa, mutta ei koskaan halveksuntaa, koska jopa vihollisiamme parasta vasen on vihannut jotain, joka tuli niin suuri paikka.
Fidelism Kuuba vuosisadan merkitsi rikkomatta verojärjestelmän, demokraattinen oli vain nimen. Ottaa kyky nähdä eri polkua ja ohjata massojen läpi. Se oli siihen aikaan kaikkein vallankumouksellinen tavalla, joka voi olla poliittisia ajattelun Kuubassa.
Breaking peli, joka ei ole osa sitä, jos ei syöksy yläpuolella, puhaltaa sen säpäleiksi.Ymmärtää, että kun asiat muuttuvat järjestelmään, ainoa tapa muuttaa radikaaliin tasolle, jolloin järjestelmä romahtaa. Kun hän ymmärsi Guiteras.
Sekä Guiteras ja Fidel, olivat osa järjestelmää. Guiteras kuten ministerinä, Fidel ehdokkaana porvarillisen osapuoli. Tämä kokemus oli tarpeen, jotta ne tietää voimia, jotka näyttävät olevan progressiivista vaan todella päätyä vastavallankumouksellista.
Olen fidelista ideario liiga yksi sen pilareista, kuten Kuuban vakuuttunut siitä maani, jossa on parhaat ihmiset, pystyy olemaan enemmän kuin se on ja mitä he ovat tuominneet hänen olevan. Kuten Varela luultiin, sillä Martí haetaan.
Se on saada historiallinen näkymä kansakunnan rooli ihmisten ja kehitystä ihmiskunnan.paradoksaalisesti ottamaan henkilökohtaista merkityksettömäksi sosiaalisissa prosesseissa, mikä uhrata tälle prosessille. Ristiriitainen yhdistelmä merkitys ja halveksuntaa yksilön roolia.
Mitä he ovat tehneet fidelistas tutkitaan historiassa Kuuba sukupolvien, suuremman merkityksen kehityksen muissa vaiheissa. Se on enemmän kuin yksi vaihe itse, ennen ja jälkeen ne kaikki.
Ilman Fidel ei usko kuin ajattelemme, vaikka niitä vastaan, jotka ajattelevat samalla tavalla ilman Guiteras tai ilman Mella, hän ei ollut ajatellut Fidel, tai ilman Lenin tai ilman Sandino.Tai ilman muita, jotka tulivat myöhemmin, ilman Allende ilman Torrijos. Koska yksikään lähellä usko ilman Martí, eikä Martí ilman Varela, eikä Varela ilman Luther, ja Luther ilman Jeesusta Kristusta, eikä Jeesus Kristus ilman ensimmäistä mies, jolla oli käsitys oikeudesta ja tunsi muutoksen tarve ja oli ensimmäinen tunnettu vallankumouksellinen.
Fidelism olla osa ideologisen pilarit Kuuban vallankumouksellisten tulevaisuudessa, koska ovat marxismi ja kristinusko. Ajat eteenpäin asettaa uusia ehtoja voi olla mullistava rooli olematta fidelista, mutta et voi jäädä huomaamatta valtava vallankumouksellinen rooli fidelismo.
Kylässä ei ole paljon Fidel, koska on olemassa monia Che, on odotettava parin sukupolven, kunnes tapahtumien yhdistelmästä ja persoonallisuuden tuottaa muita.
Mutta muista ilman lannistunut, kymmenen sota ei ollut nero kuten Martí ja että tasavallan oli vallankumouksellinen pesäpaikka ilman nero kuin Fidel. On ollut kaksi sukupolvea tai enemmän, ja ehkä jonkin verran Fidel siellä, odottamassa bussia tahansa lopettaa. Koska mantereen antoi Chavez ensimmäisenä antoi Bolivar enää Che.
Vaikka nämä tärkeä miehet saapuvat, taistelemme yhdessä vallankumous kaikkea koko ajan historiassa, joka on vallankumous ihmislajin. Etsittäessä joka tunnistaa meidät lajina, joka ei ole kykyä vastakkaisen peukalon, jos ei älykkyyttä etsiä parempaa elämää.
Lopullinen voittaminen kapitalismin maailmassa tulee. Mikään ei ole pahempaa kuin hyväksikäyttö ja kapitalistinen kertymistä tai kyllä, on jotain pahempaa, mutta kehittymättömät kapitalismi itse. En näe, Fidel näe, minun lapset eivät näe eivätkä lapsenlapseni, ehkä ne, jotka tulevat sen jälkeen.
En jää fidelista, jota ei ole jakaa virheitä, mutta ylpeä olleen täällä näinä aikoina, puolella tarina lego lapseni, jos he asuvat.
En tarvitse kuvia hänestä seinille, ei tarvitse t paitoja, ei tarvitse aitoja kaduilla, koska tiedän, että voi tulla päivä, jolloin tulee olemaan. Koko ketjun hän soitti apina, mutta ei anna heidän leikkiä sen kanssa. Vaikka he sanovat olivat ketjussa, koska siellä oli apina
Sitten uusi vallankumouksellinen tulee uusi vallankumous. niin elossa perinne tehdä kierrosta ja vallankumouksen hengissä, meidän ja tulossa.
Ne eivät puuttuvat niitä vihollisia ole pettänyt meitä. Olla arvokas rooli on nykyään tietävät olevan inspiraation voimaa heille, samoin kuin muut, jotka olemme nyt. Fidelism on tällöin enemmän kuin mies, joka antoi hänelle nimen ja joka kertoo fidelismo on kuollut, mutta niin suuri elin näin kukaan hautaa häntä.
Patria, elossa ja voittajana.
"Fidelista jälkeisissä Castro aikakauden" oli kirjoittanut kirjailija ja julkaistiin The Young Kuubassa viime elokuussa merkitä 90 vuotta Fidel Castron Ruz.
Voit ottaa yhteyttä kirjoittaja: javiergosanchez09@gmail.com
jovencuba | 28 marraskuu 2016 klo 08:00 | Tunnisteet: Commander , Fidel , Fidel ,kunnianosoitus | Luokat: 2016 , Javier Gómez Sánchez , politiikka | URL: http://wp.me/pRuWw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti