perjantai 25. marraskuuta 2016

Tiedättekö, nyt minulle riitti. Ihan oikeasti. Ettäkö venäläisiä veljiämme ja siskojamme saisi jo poliisin luvalla alkaa vainota Suomessa? Ei minun vahtivuorollani!
Painan tällä päivämäärällä nappia harkittujen mediapoliittisten suunnitelmien käynnistämiselle. On aika ryhtyä kertomaan ja välittämään tietoa siitä mitä ihan aikuisten oikeasti lännen sairaasti demonisoima "Putinismi" on - siis maailman multipolarismi.
Jos maailmassa on vielä sivistynyt eurooppalainen kansa ja venäläiset ovat saaneet kunnollisen kotimaan kasvatuksensa, eivätkä ole läpeensä lännen "liberaalidemokratian" mädättämiä, heillä on siihen kaikkia ihmisiä koskeva sanan- ja mielenvapaus, niin myös globalistien miehittämällä Suomen maankamaralla. Helvetti sentään.
Olen ryhtyessäni aivan varma siitä, että hyvällä työllä ja pyyteettömällä onnistumisella, vielä miljoonat suomalaiset tulevat ymmärtämään mitä tarkoittaa ajatus kansojen multipolarismista - sanan, mielen ja kulttuurien moninapaisuudesta - ja he tulevat vaatimaan, aivan kuten venäläiset tänään, maansa itsenäisyyden, kulttuurin ja kansallisen enemmistönsä mielipiteen kunnioitusta.
SUPO röyhkeästi julistelee hallinnon siipien suojissa venäläisiä vaarantaen - nostaa miekkaansa naapurikansaamme vastaan - mutta mitä sinä teet ja ajattelet meidän kanssa, jotka eivät kannata asioita, jotka johtavat sotaan?
Suomen Suojelupoliisi SUPO on julkaissut laajan raportin koskien keskeisiä kansallisia turvallisuusuhkia. Julkaistun materiaalin mukaan kaikki venäläiset, joilla…
DNIPRESS.COM|LISÄÄJÄ: DONI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti