lauantai 26. marraskuuta 2016

    Fidel Castro on kuollut 90-vuotias.

    Fidel Castro on kuollut 90-vuotias. Kuva: Telesur

    Julkaistu 26 marraskuu 2016 (8 tuntia sitten 55 minuuttia)

    Kuuban presidentti Raul Castro ilmoitti fyysistä lähtöä Fidel, joka tullaan cremated "ottaen hänen Express".

    Johtaja Kuuban vallankumouksen , Fidel Castro, kuoli perjantai-vuotiaana 90, ilmoitti hänen veljensä, presidentti Raul Castro, puheessaan valtion televisiossa.Anti - imperialistinen perintö Fidel asuu Kuuban kansaa, joka suree fyysistä lähtöä sen johtaja.
    Legendaarinen johtaja kuoli yöllä perjantaina 25. marraskuuta klo 22h29 (paikallista aikaa), ja hänen edelleen tullaan cremated "ottaen hänen toivomuksesta", sanoi Raul Castro, näkyvästi muuttanut.
    Hän lisäsi, että tulevina tuntia julkistetaan miten hautajaisiin Fidel Castro, joka nähtiin viimeksi 15. marraskuuta, kun hän on saapunut asumaan Vietnam presidentti Tran Dai Quang tehdään.
    Fidel Castro on yksi tärkeimmistä luvut vuosisadan, jonka perintö ja merkitys on edelleen voimassa olevia vuosisadalla. Fidel merkitty uuden aikakauden Kuuba, säälliselle ihmisille, jotka polkevat diktatuuri Fulgencio Batistan.
    Ei vain ihmiset juurruttanut rakkaus niiden juuret, mutta Fidel vindicating myös toteuttaa politiikkaa, joka lopulta sijoitettu Kuuba vertailukohtana koulutuksen ja terveydenhuollon muualle maailmaan.
    Fidel tuli vertauskuvallinen hahmo anti - imperialismi vastustaa interventionistisiin Yhdysvaltojen politiikkaa ja anna on niiden etujen. Huolimatta asettaman kauppasaarron mukaan Pohjois-Amerikan maassa vuodesta 1960, Kuuba on onnistunut ja jäädä seisomaan ja toteutetaan toimenpiteitä, jotka ovat ansainneet tunnustusta eri organisaatioiden.
    Kutsumme sinut nähdä ikimuistoinen puhe Fidel Castro YK vuonna 1979:
    Sen lisäksi hyödyttää Kuuban kansaa, terveyspalvelut ovat vientituote Karibian maan. Yli 15 tuhatta lääkäreiden ja yhteensä noin 40000 työntekijää liittyy nämä palvelut kaikkialla maailmassa.
    Tammikuusta 1959 voiton vallankumouksen ponnistelut olivat olennainen sisältö ratkaista suuria ongelmia uuskolonialistinen ohi, uudelleenjärjestely ja modernisointi opetus- ja ottamalla välittömästi toimiin lukutaidottomuuden aloittaa ja laajennus koko saaren koulutuspalveluiden.

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti