tiistai 29. marraskuuta 2016

Uusi viesti The Young Kuuba

Sanat FIDEL

by jovencuba
                       fidel-castro-1    "Aurinko polttaa samalla valo valaisee. Aurinko on pilkkuja.
                           Kiitollinen nähdä valoa. Kiittämätön katso tahroja "
                                                                                                                                  José Martí
Kiitos Fidel: Niin lukea pieni levy musta ja valkoinen väri symboloi värit lipun "26 heinäkuu" jumissa ovet talojen alkuvuosina vallankumouksen.
Ja oli syyt niihin, koska Fidel, johtava vallankumous, ensimmäinen asia, hän teki oli toteuttavat joukon toimenpiteitä, jotka hyötyivät aineellisesti ja henkisesti ihmisille, maatalouden uudistusta, joka päättyi suurtiloilla ja antoi maa talonpojille; Urban uudistaminen, mikä teki omistajan talon elävä, tukemalla omistajat; Lukutaito kampanja, joka eliminoituu lukutaidottomuus saarella luoden vapaa apurahajärjestelmä opiskelijoille ... Siinä mielessä se oli tosi lunastaja: hän ruokki nälkäisiä, juoda janoisia ja suojaa tarvitseville
Hän oli mies laaja kulttuurin, mukaan lukien tieteelliset-tekninen, vaikka hänen akateeminen tausta oli mies kirjeitä. Että kulttuuri stimuloi ja tehneet hengellisyyden, mitä hän teki ja antoi ajatuksen motiivi voima enemmän elämään ja päättäväisesti haasteisiin, että Kuuba oli ennen.
Et voisi olla huomaamatta hänen evocations Apostoli, joka oli harras opetuslapsi ja syvällinen tutkija. Ehkä siksi, koska dialektiikka mahdollisuus itse elämää, onnellinen yhteensattuma martianos jakeita, viljelty toivo "heinäkuussa kuin tammikuussa."
Kaikki tämä antoi hänelle mahdollisuuden taistella, joka oli aina sen tunnussana, mennä aina eteenpäin ongelmissa. Sillä ei ollut mitään mahdotonta, joten ajatus kestävän sosialismin, nyt wields, se ei voi olla pelkkä iskulause.
Jatkaa sosialismin ja välttää mitä tapahtui Neuvostoliitossa ja Euroopan sosialistisen blokin, jälkimmäinen on oltava luova ja uusi , jos näin ei tapahdu, ei hänen sanoja käsite vallankumouksen "muuttaa kaiken, on täytyttävä, että voidaan muuttaa. " Kohdatessaan kanssa niin voimakas vihollinen, meillä ei ole varaa, että ylellisyyttä. Meidän täytyy olla jatkuvasti valmis keskustelemaan ja antamaan meidän lausuntoja rohkeasti ja estää että byrokratia haltuunoton poliittisessa keskustelussa.
Eräs kollega ja kollegamme, geologi, joka työskenteli meidän Institute, Lilavatti Diaz de Villalvilla ja Carbo, nyt eläkkeellä, oli kunnia hänen teini sanoa sanoja puolesta kaikista lukutaidon opettajien Plaza vallankumouksen, 22 joulukuu 1961, jolloin Kuuban kansa, Fidel, juhli kampanjan menestyksen. Tuolloin Lila päätökseen puheessaan sanomalla, Fidel, Fidel! Kerro meille mitä muuta meidän täytyy tehdä!
Fidel, kun hän lähti Meksikosta Kuubaan 25. marraskuuta 1956 olla "vapaa tai marttyyri" sattumalta myös katkaisi 25 marraskuu 2016 kuolemattomuuteen; mutta ennen lähtöä, joka jätti meille käsite vallankumouksen, että asia on, mitä meidän on tehtävä. Olkoon niin!.
Nyls G. Ponce Seoane.
Havana, 28 marraskuu 2016.
jovencuba | 29 marraskuu 2016 klo 10:29 | Tunnisteet: Fidel , Marti , Revolution | Luokat: 2016 ,Society | URL: http://wp.me/pRuWw-44X

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti